Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ejjj może to głupie pytanie ale wy mierzycie temperature swojego ciała czy temperature "tam w środku" :P :P

Gość trelka morelka
wpadka-wcale nie glupie pytanie,tez do niedawna niewiedzialam:) mierzy sie temp.najlepiej tam w srodku,badz w odbycie. co do warg sromowych-u mnie tak 10 dni po zaplodnieniu totalnie zciemnialy. ogolnie bylo mi zle,krecilo mi sie w glowie,bolal mnie brzuch,mialam okropne sny. zrobilam test 2 dni przed @i wyszedl pozytywnie.

dostrzegam baaaaaardzo delikatny zarys tej drugiej kreseczki... proponuje powtórzyć test za kilka dnie :) a jakies objawy?

Gość bahabuc
objawy sa takie ze juz po 3 dniach od owulacji i zblizeniu jako nalogowa palaczka przestalam miec ochote na papierosy, pozniej kilogramami zarlam twarog :) a z fizycznych to wielkie klucie w jajniku i podbrzuszu, teraz juz przestalo...no i zaczelam popalac :(

hm no to nie wiem, całkiem mozliwe ze to bardzo wczesna ciąza, ale objawy by chyba nie ustapiły po paru dniach...

Gość bahabuc
no wlasnie, tez sie troche martwie..tym bardziej, ze rok temu poronilam i zalezy mi bardzo na ciazy. Ale nic, zrobie sobie jeszcze raz za kilka dni test a pozniej krew... :) Dzieki za odpowiedz :)

Gość lady film
A ja Wam tak zazdroszczę, że macie z kim w te ciąże zachodzić. Ja tak bym chciała być w ciąży i mieć dziecko, ale nie mam tego człowieka drugiego, potrzebnego. To takie szczęście, mieć zkim zajść w ciążę.

witam kochane :* poszłam spr to wejscie i zobaczylam troche bialego kremu sine wargi sromowe a wejscie chyba leciutko choc nie wiem czy to wina swiatła :) Rokafeler miło, że wspierasz ! :* Wpadeczko jak sie miewasz jakieś bole czy cos:> test zrobiłaś ? :) dziewczyny 3 mam kciuki za WAS i zycze widoku 2 kreseczek :)

lady film - nie smuc się, kazdy predzej czy pozniej znajdzie tego ksiecia z bajki :) ja rowniez widze leciutka kreseczke i popieram zdanie Wpadki powtorzyc test za pare dni :) moja temp 37,2 stopni (pod pacha, wiem ze z rana po przebudzeniu ale ogladalam film wiec zero wysilku ) objawy na dzis dol kregoslupa, po kapieli sie dokladnie poogladam to was poinformuje :) Rokafeler to czemu test po okresie wyszedł negatywny ? a okresu nadal nie mam...

czytam, ze zasinienie przedsionka pochwy tak 2-3 tygodnie po zapłodnieniu teoretycznie powinno wystapic, ale nadzieja jest poki na poczatku wargi zasiniały :D

Witajcie kobietki :* Alppha - bóle są ciągle identyczne. Boli mnie podbrzusze i krzyże. Wczoraj jak położyłam się spać i zamknęłam oczy świat zaczął troche wirować :) Po test wybieram sie za parę minutek, chociaż nie wiem która apteka będzie czynna bo Niedziela jest... A okresu oczywiście brak. lady film - nie martw się :) życie jest takie przewrotne, że dzisiaj jest tak a jutro może się wszystko przewrócić o 180 stopni. u mnie tak było... byłam z facetem 3 lata, planowalismy slub itp. aż nagle... zrozumiałam ze go nie kocham... poczułam że teraz jest juz ostatni dzwonek na to żeby nie wpakowac sie w gówno. 30 wrzesnia poznałam mojego obecnego mężczyzne. 1 pażdziernika zerwałam zaręczyny z tamtym. I teraz jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Nigdy nikogo tak nie kochałam. Wiem że to sie wszystko tak szybko potoczyło, ale to sie czuje. To jest ten z którym chce dzielić radosci i smutki już do konca zycia :) Dlatego trzeba wierzyć i mieć nadzieje i ocxzywiscie być sobą a miłośc i "ten jedyny" sami przyjdą :)

zycze powodzenia Wpadko :* ja juz się pogodze chyba z tym ze nie ma fasolki ani okresu nic ...dupa :) pisz na biezaco jesli zrobisz test:) powodzenia :)

Gość ja mam tak samo
Gratulacje wpadko. U mnie znów dziś jedna kreska. Czekam na wizytę u lekarza bo zaczynam tracić przytomność, a to już nie jest śmieszne.

Gość czarodziejka z ksiezyca
Alppha i jak w koncu jestes w tej ciazy czy nie bo czytałam z zainteresowaniem wasz topic.sama za 2 dni ide do gina na badanie po odstawieniu tabletek We wrzesniu miałam rozne objawy ciazy nie ciazy teraz sie wszytsko wyjasni...

Widzę, że topik żyje swoim życiem:) U mnie nadal nic - okresu nie mam, test wczoraj rano wyszedł negatywny, jestem poirytowana cały czas i "coś mi się chce". Temperatury nie mierzyłam, to zasinienie wejścia do pochwy zaraz pójdę obserwować;) Trzymam kciuki dziewczyny!

Gość ja mam tak samo
a ja mierzyłam temperaturę bo myślałam ze będę miała z 35 bo mi tak słabo a tu 37,6. Ja już nic nie myślę. Ciążę wykluczam bo zbyt dużo testów wyszło błędnie. Za 2 godziny się wszystkiego dowiem.

Gość ja mam tak samo
Mam wizytę u ginekologa na 19. Oficjalnie nie przyjmuje ale go uprosiłam i mnie przyjmie.

ooo ile nas tutaj :) miło miło :) jutro idę się zapisac do gina mam nadzieję, że zdążę przed świetami :) czy jestem w ciązy to nie wiem , bo test 3 dni po tym moim pseudo okresie był negatywny... jakiegos innego okresu nie dostalam za to boli mnoe prawa strona plecow na dole jajnik -takie cieplo czuje w srodku, a sexu chce mi sie tak ze oszalec mozna hihi cycki mnie nie bolą wargi zasinione ( ale moze idzie taki prawdilowy okres i dlatego ? ) wiec nie wiem :) teraz tylko głowa jakas inna ale moze to przez nerwy :) a z Wami jak kochane ?:)

ja mam to samo - 3mam kciuki , aby były dobre wiesci :* nie martw się niczym, bo stres wcale nam nie pomoze , tylko zaszkodzi ( hihi rady jak od matki serwuje ) :P

Aaaaa no to trzymam kciuk....Ale swoją drogą, to spoko lekarz, że w niedzielę Cię przyjął. To może weź ze sobą opisy naszych wszystkich przypadków, niech się wypowie?;) Co myślicie dziewczyny?

Gość ja mam tak samo
Ja nie mam nastroju na żarty. Cala się trzęsę ze strachu. Jak wrócę to wam napisze co wymyślił choć wiem ze powie że mam czekać cierpliwie i da tabletki na wywołanie, ale wtedy polecę jutro porobić sobie badania pod kątem anemii i niedoborów witamin i pójdę do zwykłego lekarza bo naprawdę z moim zdrowiem coś jest nie tak.

Gość ja mam tak samo
ok idę.

Gość bahabuc
ja postanowilam isc jutro rano na bete...chociaz cos mi mowi, ze i tak nic z tego nie bedzie i nie udalo sie kolejny raz. Cholera jasna no!

czesc wam :) ojj ja zapisałam się do 2 ginow na rozne terminy :) bo zwariujej a tak na spokojnie daty roznia sie 3 tygodniami to juz powinno byc ok :) okresu nie mam, kregoslup boli, dzisiaj po sniadaniu odbilo mis ie czytaj ulało ... i nie wiem czy za duzo wypilam czy o co chodzi . Kochane nie martwcie się ! wazne, zebysmy miały dobre mysli :) a zaobserwowalyscie jakies nowe objawy ? bo ja zadnych tylko kregoslup i chyuba sie utwierdzam w tym, ze to raczej nie ciaza, bo chyba jakos inaczej powinnam si eczuc ? juz sama nie wiem;/ buziam:* piszcie :)

Gość ja mam tak samo
Byłam wczoraj. Gin mnie zbadał zrobił usg stwierdził że endometrium jest na granicy ciążowego a w macicy widzi zaciemnienie, ale tak 50 na 50 że to pęcherzyk. Wysłał mnie na betę wiec pojechałam. o północy dopiero miałam wyniki i niestety ciążę wykluczono. Dostałam luteinę (test progesteronowy) i teraz przez 4 dni sobie aplikuję dopochwowo, a potem 10 dni czekam na okres. Jak się nie pojawi to znów usg i będziemy sprawdzać co się dzieje, a jak się pojawi to do dzieła a od 16 do 26 dnia cyklu luteina na podtrzymanie i uregulowanie cyklu. Ciesze się, że poszłam bo czuje eis o niebo lepiej. Wiem, ze nic złego się nie dzieje i nie ma niczego w jajnikach itd. a to by było najgorsze. Lekarz twierdzi ze to co on widzi to może być też ciąża biochemiczna tylko to poronienie się jakoś przyblokowało. Może jestem bez serca ale mnie to nie wzrusza. Dla mnie takie coś to jeszcze nie dziecko i jeśli miałoby być chore w przyszłości to lepiej, że tak się stało na takim etapie. Czekam na okres i jestem zadowolona bo kamień spadł mi z serca, że nic niepokojącego się nie dzieje!

przyktro mi :* ja bylam dzisiaj u gin i dostałam rowniez luteina, ale na dno 10 ( 2 na noc do pochwy) mowi, ze jesli nie wywola to orkesu to mam przyjsc bez kolejki :) mowi, ze jesli bylaby to ciaza to bardzo wczesna 2 tygodniowa wiec ona jeszcze jej nie wykryje . Poki co nie stresuje sie i doszlam do wniosku co ma byc to bedzie :) pozdrawiam:*