Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witajcie kobietki :( robiłam test... niestety negatyw :( objawy dalej sie utrzymują, okresu brak... wizyte u gin mam w piątek, więc mam jeszcze odrobine nadzieji chociaż i tak juz mi sie chce płakać że nie ma fasolki :( nienia - witamy ponownie załozycielke topicu :) mam nadzieje że już nas nie opuscisz :) ja mam tak samo - ciesze sie ze wszystko w porzadku. bahabuc - trzymam kciuki że jednak wrócisz i obwieścisz nam "jestem zafasoklowana" :)

Gość kik1
witam mam pytanie, tydzień temu spałam z chłopakiem i robiliśmy to bez zabezpieczenia, i trochę się dostało do środka spermy, a teraz mnie bolą piersi, a w szczególności tak dziwnie mnie bolą brodawki, a dopiero ma byc 10 grudnia, nic mnie wiecej nie boli, czy to jest jakas oznaka ciąży ? odpiszcie !

kochana poczekaj spokojnie :) jak dla mnie to za wczesnie wskazanie ciazy :) do10.12 masz czas wiec bez nerwow, najlepiej nie martw sie na zapas , bo to tylko szkodzi i czlowiek doszukuje sie objawow -pseudo objawowo i wariuje ...relax :) i jak ktoras zafasolkowała? :)

Gość rokefeler
czesc dziewczyny, pisze dzisiaj , bo wczesniej nie mogłam Alppha tak sobie pomyslałam , moze przeziębiłas jajnik i ból promieniuje do plecaców? Ale mnie się chyba jednak wydaje ,ze gin ma rację , to moze byc wczesna ciąza i na razie nie mozna na 100 % stwierdzić Oj dziewczyny cos mi sie wydaje ,ze w niedługim czasie przybędzie fasolek:-) Wpadka nie martw sie , poczekaj . Trzymam kciuki !

ooo Rokafelreka nasza, a co u Ciebie bo nic nie mowisz :) hihi jak dobrze pojdzie to same matki polki z nas :) no cóz trzeba dbac o przyrost demograficzny kraju :D miłego wieczorku laseczki :*

Gość rokefeler
hej i jak tam u was ? Macie jakies dobre wiesci? Ja nic nie pisze, bo mam tak rozregulowane cykle ,ze szkoda pisać Przy tym skoki temp, ze nie wiem czy była owulacja czy nie :-0 Ale to moze zwiazane z przeziebieniem , ostatnio byłam chora i jeszcze sie nie wyleczyłam Ale kibicuje wam mocno i trzymam kciuki za dwie kreseczki

Cześc wam dziewczyny :* jak tam samopoczucie?? u mnie nic sie nie zmienia... chocaż zrobiłam sobie taką tabelkę żeby tak "obrazowo" zobaczyc jak ten cykl mój wygląda... i powiem tak: do przytulanek doszło 10 listopada, 16 zaczełam mieć pierwsze objawy które utrzymują sie do diz... okres powinnam mieć 21 a test (negatyw) robiłam wczoraj wiec 23. Teraz tak sobie myśle że może test mógł nie wykryć tak wczesnej ciązy.. w kocu byłby to dopiero troche ponad tydzien od zapłodnienia... Wciąż mam nadzieje że jednak noszę w sobie te małe cudeńko :( Piszcie co tam u was :*

hello :) ja wczoraj miałam pierwszą aplikację luteiny , moje objawy to oczywiście jajnik prawy i doł kręgosłupa ( taka przeplatanka) Zobaczymy czy uda się wywołać okres czy możee jdnak ciąża... Szczerze już mam zdrowy stosunek do tego, i psychicznie Mi lepiej :) Wpadeczko nie martw się , myślę, ze za wcześnie mogło jednak być , bo nie wiadomo kiedyś się jakby co zafasolkowało :) wiec cierpliwosci :) aa i boli mnie głowa, moze po luteinie albo ot tak , bo lubi :) 3mam kciuki za was:* Rokafelerko a mozna wiedziec przez co masz taki rozlegulowany cykl ? zdrowka :* pa!

Gość czarodziejaka z księzyca
Alppha a ty odstawialas niedawno tabletki anty?z tego co wiem rozne dolegliwosci potem sie pojawiaja i okres moze sie spozniac.Twoj gin niczego nie wykrył?

Gość rokefeler
ja od zawsze miałam takie cykle Jak miałam robione badania to wychodziło ,ze mam niedomoge lutealna tzn. za niski poziom progesteronu w drugiej fazie cyklu Mnie bardzo pomagały pigułki jesli chodzi o wyregulowanie cykli, bo po odstawieniu długo miałam bardzo regularne cykle. Niestety po jakims czasie problem wracał. Zastanawiam się czy nie zacząć brac od nowa ,ale cały czas się ociagam .Powinnam znowu zrobic badania , tarczycę , usg jajników itp., ale wtym momencie nie jest to takie proste.

Gość rokefeler
czarodziejko z księzyca ja brałam pigułki dwa razy , pierwszy raz przez ok 4m-ce, a drugi raz przez ok 8 m-cy Ja po odstawieniu nie miałam zadnych dolegliwosci, oprócz spóznionej miesiaczki w pierwszym cyklu po odstawieniu. Pierwszy cykl się wydłuzył ,pózniej miałam bardzo regularne (28 dni) W moim przypadku pigułki mi pomogły ,ale czytałam duzo opini dziewczyn z regularnymi cyklami ,ze po odstawieniu miały bardzo rozlegurowane cykle. Nie wiem od czego to zalezy i dlaczego czasami tak się dzieje.

Witam Was, przeczytałam z zaciekawieniem ten temat. I chyba się do Was przyłącze, jeśli można. Ja tak samo nie mam @, już tydzień, a ostatnio miałam cykle regularne, okres spóźniał się góra 2 dni. Robiłam test w niedzielę i wyszedł negatywny... I tak nie wiem czy warto powtarzać, czy znów zobaczę 1 kreskę:(

ostatnią pigułkę przyjęlam 17.10 krwawienie z odstawuienia wystapilo 19.10 i od tamtej pory moj normalny okres nie ma zamiaru sie pojawic... gin zbadal, zrobil cytologie i mowi ze okaz zdrowa ze mnie w srodku :) jesli nie wywola sie okresu to mozliwe ze ciaza ale bardzo wczesna i on jej jeszcze nie wykryl tak samo mowi ze test moze jej nie wyczytac , bo nie wiadomo kiedy sie jak juz udało ;) poki co jem zdrowo dbam o siebie i zyje jak to sie mowi :) Przykro mi Rokafelerko ze masz taki galimatias z tą @ :* Bleufille doskonale Ciebie rozumiem jak i pewnie dziewczyny na topiku , bo nic tak nie osłabia jak niewiedza i jedna kreska w dodtaku...3maj się i poczekaj ceirpliwie kazda z nas czeka( na cos:)) ps łykajcie folik :)

Tak tak, a razem zawsze raźniej czekać. U mnie kilka dni po stosunku wystąpiły dziwny upławy 2 dniowe, takie brązowe z niteczkami krwi i ktoś mnie nakręcił, że może być to plamienie implantacyjne. Piersi bolą, ale raczej po bokach, jak na @...

Gość rokefeler
Ja po pierwszym przyjmowaniu pigułek ( 4m-ce) miałam ok. 2, 5 letnią przerwę :-), pózniej brałam przez 8 m-cy ,ale mogę smiało powiedziec ,ze w moim przypadku pigułki mi pomogły , wpłyneły na rgulację . Jedynie pierwszy cykl po odstawieniu miałam wydłuzony.

Bleufille - a kiedy byl sosunek? może do zapłodnienia doszło pare dni przed spodziewanym okresem dlatego test jeszce nie wykrył. A zauważyłaś jakieś zmiany w sluzie? i jaka temperature masz?

Gość rokefeler
Alphha jakie pigułki stosowałaś ? Ja brałam harmonet.

yasminelle i dzisiaj czuje sie tak : brzuch mi wydelo i czuje sie jak na haju taka dziwna....albo skutek luteiny albo pogoda albo fasolkaaa:D

Stosunek był 2,3,4 listopada i chyba jakoś 11 listopada, ale ten 11 wątpie żeby mógłby się przyczynić do zapłodnienia, był przerywany. Sluz mam taki... hmm jak to nazwałyście biały krem. Temperaturę mierzyłam raz i nie wskazywała na ciąże:( 36,4 ale mierzyłam ją w niedzielę, a podobno temperatura obniza się dwa dni przed okresem, no to okres już bym miała.

ja przed braniem tabletek miałam cykle w miare regularne i trwały 28 - 29 dni, tabsy brałam 10 miesięcy i jak odstawiłam to pierwszy cykl miałam 25 dni, drugi 22 dni a trzeci trwa już 26 dni, chociaż spodziewałam sie że tak najpóźniej wczoraj dostane @. Ale modle sie zeby nie dostać...

w ogole to siema wpadka :) bleu ja mysle, ze to troche loterii jest :) niby są płodne i nic a czasem sie wpada a nie powinno, wiec ja mysle ze tylko czas nas moze poratowac i kubek dobrej herbatki moja tempka jest od 36,6 do 37,2 jak jej sie chce wiec az mam chec powiedziec hello :D

ja też brałam Yasminelle przez 7 miechów a potem przez 3 Novynette. Odstawiłam w sumie przez to że mam kamienie na woreczku żółciowym i byłam na to w szpitalu i ciągle wymiotowałam i przez 4 dni z rzedu poprostu zwracalam przyjęte tabletki wiec stwierdziłam ze nie ma sensu ich dalej brać, dopuki nie wyzdrowieje... A temperature mam dzowną... wczoraj miałam 35,5 a dzisiaj 36. Moze to przez to że zimno w domu troche mam. Trzeba by chyba grzejniczek włączyć :) Alppha - ja mam takie twarde podbrzusze też, tak chodźby mi macice i jajniki rozdęło... też tak masz?

Gość rokefeler
Za pierwszym jak i za drugim razem około 40-45 dni, ale dokładnie nie pamietam . Wiem ,ze długo trwał

Gość rokefeler
Alphha ,ale jaką masz temp po przebudzeniu? Najbardziej wiarygodna jest ta ranna,bo po 7.30 temp sama zaczyna sie podnosic. Trzeba mierzyc w pochwie lub w ustach przed wstaniem z łozka

Oj tak czytam i o tabletkach nie mam pojęcia, nigdy nie brałam. Dziewczyny a myślicie, że jest możliwa ciąza z przyrywanego bez wytrysku w środku, ale jeśli stosunek był powtarzany w krótkim odstępie czasu, bez jakiegoś wytarcja, wymycia członka?

Gość rokefeler
ja myslę,ze moze , bo w trakcie stosunku wytwarza się płyn ejakujacyjny i tam tez znajdują sie plemniki

Gość rokefeler
dziewczyny ja musze isc , odez się pózniej Miłego dnia :-) 🖐️