Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Sorry ale może pomożecie ? po stosunku z moim partnerem zauważyłam, że wystąpiło u mnie plamienie. Myślałam, że to okres chodź powinnam dziś dostać okres ale przez noc i do tej pory nie wystąpiło plamienie. Czy to ciąża ?

Gość Alppppha
za szybko by stweirdzić ciążę.

Gość Alppppha
pojawil sie u mnie bialy krem na wkladce..

witam ponownie moje kochane. Alppppha - mam tak samo, mój sluz przypomina biały bezzapachowy krem, dzisiaj teoretycznie powinnam dostac okres, choć nie jestem pewna czy dobrze policzyłam... eech ten rozregulowany cykl :/ chyba dzisiaj jednak zrobie test...

Gość ja mam tak samo
Ja miałam taki przejrzysty śluz - identyczny jak śluz płodny, a teraz nie mam nic. Sucho.

Gość Alppppha
kurcze nie nadal kłoje na dole pelcow i goraco w pachwinie :) zrobilam test zaraz po wypiciu wody po 13 i negatyw....wiec ja juz zwariowałam chyba, bo jestem po terminie orkesu jakies 4 dni i nic ? Wpadko 3mam kiucki zeby Tobie nie przyszedł :) a może mnie tak boli po odstawieniu pigulek ;>

Wpadko zrobiłaś test ? bo czytam i czytam i mówią, ze najlepiej tydzien po terminie miesiaczki i z rana mimo wszytsko . a Może mi się cykl rozlegulował przez ten jeden miesiac? ps zaczerniłam sie :)

witaj Alppha :) jeszcze testu nie zrobiłam. Brzuch nadal boli jak w trakcie okresu ale okresu nie ma. coraz bardziej sie nakrecam ze jedenk to ciąża :) ale tak panicznie sie boje wyniku testu że obłęd, aż mi sie gorąco robi jak sobie pomysle ze mógłby nie wyjsc pozytywnie :( czekam na kumpele i wieczorem mamy isc po jakis test... ale naprawde nie wiem kiedy go zoribe :) jak mi odwaga przyjdzie :)

mnie etraz brzuch nie boli, tylko plecy na dole i jajnik prawy caly czas ! macam te piersi i sa pełniejsze i nawet dopatrzyłam się zylek jedna idzie wprost do sutka, moze akurat ;p tylko czemu mi negatyw wyszedł ? pozdrawiam :)

Alppha może poprostu za wszesnie zrobiłaś, albo test który miałaś był jakiś "nie czuły", proponuje powtórzyć. I trzymm kciuki za II krechy :) pisz na bierząco co i jak :) ja też bede streszczać. Jak narazie zauwazyłam nowy objaw. Mam nagłe napady wilczego głodu... poprostu nagle tak mnie ssie w żołądku jakbm 2 dni nie jadła :/

może to głupio zabrzmi ale czy kolor Twoich warg sromowych zmienił sie ? bo moje posiniały , a głodna to ja cały czas jestem hihi nawet mi sie przez to podjadanie w bonusie 2 kg dostało :) zastanawia mnie ejdno ja jestem dziwnie spokojna :) Wpadko a może ja mam dostac dopiero okres i dlatego tak mi dziwnie ? w sensie ze jak tamten byl tylko kremowy 1 dzien to moze mi sie normuje i dlatego cycki wrazliwsz i te jazdy hihi my baby to si emamy :) Wpadko kurcze szkoda, ze nie mozemy pogadac normalnie tylko tak od psotu do postu :)

hehe ja jednak mysle że jakbyś miała juz dostać ten okres to bys go dostała a nie tylko jakies drobne plamienie i koniec... nie sprawdzałam koloru warg ale zarz biegna do łazienki sprawdzić :P zaraz dam znać :P

hmmm cięzko jest mi stwierdzić ale wydaje mi sie ze mają taki sine obwódki...

to tak jak moje ! :) ze tak powiem sie nakreciłam na fasolkę :)

ojej :/ jezu ja chyba nie wytrzymam i pobiegne po test jutro :/ wizyte u gina mam jakby co 27... ale nie wiem czy wytrzymam tyle czasu :/

mam jeszcze jeden test , chcesz ?:) u mnie przychodni jest tak, ze zapisuja Cie odpowiedni jako zaciazona albo jako normalna , wiec ja jeszcze nie ide, bo tylko termin by mi przepadł, wiec poczekam jeszcze trochę :)

hehe a skąd jestes to przyjde po niego :) ja tego 27 na bank pójde albo wręc pobiegnę do gina, wszystko jedno czy wczesniej zrobie test czy nie :)

dziewczyny odpiszcie coś widzę, że mamy te same dylematy :) a macie sucho w ustach ? mnie jeszcze swędzą piersi nie bolą i głowa ciągle mnie boli ale jestem trochę przeziębiona to nie biorę tego pod uwagę, a jak was boli brzuch bo mnie tak dziwnie niby na okres, ale jakoś tak na dole

Gość rokefeler
do Alphaaaa - ja ci pisałam o tym zasinieniu , co do warg sromowych to rózne zródła podają ,ze wargi ciemnieją ( nie wiem czy u wszystkich ), podobnie obwódki piersi Ja wiem na pewno ,ze wejscie do pochwy jest zasinione Musisz rozchylic wargi i zobaczyc czy wejscie do pochwy jest zasinione Pisałas ,ze temp spadła , zazwyczaj przed okresem spada

loga103 - witaj :) skoro nie masz okresu to pędź do apteki po test :) hehe wiem ze to hipokryzja z mojej strony... tobie radze biegnąc po test a sama tak panikuje ze nie mam odwagi go zrobic hehe. A nie masz jeszcze jakichś innych objawów? jakieś osłabienie albo cos?

Gość rokefeler
do Alphaaaa ,ale pisałas o białej wydzielinie , to tez jest jeden z objawów , tak ze moze to ciąza :-) Alphaaaa i wpadka bądzcie dobrej mysli :-)

a co do warg, to sie im teraz dobrze przyjżalam. Zewnętrzne wargi są ciemnorózowe z sinymi obwódkami przy brzegach, wewnętrzne natomiast są bardzo intensywnie różowe, wręcz czerwonawe. To dobrze czy źle bo nie wiem... :/

Gość rokefeler
loga103 czesto brzuch boli gdy sie zagniezdza zarodek Ból jest podobny do tego przed okresem

mnie od tygodnia boli brzuch i krzyże dokładnie tak jak podczas okresu (przed okresem nigdy nie miałam żadnych bóli)... jezuuu zabija mnie ta niepewnosc :)

robiłam 2 test ale negatywne jestem osłabiona spię w dziń mam zawroty głowy cycki mnie swędzą , brzuch boli mnie od ovlacji

Gość rokefeler
do wpadka - wiem ze wejscie pochwy powinno byc zasinione( kolor podobny do siniaka ) , wyraznie odznaczający się ujscie pochwy nie musi byc tez całe zasinione , wystarczy ,ze będzie kawałek , widocznie rózniacy się od pozostałej częsci A jak u was z temperaturami? Moze to jakies opóznienie tylko? Ale trzymam kciuki ,ze za dwie kreseczki :-)

Gość ja mam tak samo
Dziewczyny fajnie że macie takie objawy bo ja właśnie nic nie mam. Śluzu żadnego tylko susza. Był przez 3 ostatnie dni śluz płodny a dziś sucho. Piersi nie bolą. Tylko łażę po ścianach tak mi słabo. Boje się ze u mnie to nie ciąża tylko coś wrednego się przyplątało.