Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Może ktoś mi tu podpowie, co o tym myśleć. Mój cykl trwa zazwyczaj 28-30 dni. Obecni jestem w 35 dniu cyklu i nadal nie mam @. Robiłam test dwa dni temu i wyszedł negatywny. Nie wiem już co o tym myśleć... BARDZO chciałabym być w tej ciąży....

Gość ja mam tak samo
cykl 26-27 dni obecnie dzień 31 dwa testy negatywne i sama nie wiem co jest grane.

No właśnie - najgorsza jest ta niepewność. Ja juz nawet po tym teście zdążyłam się wypłakać i przyjąć, że nic z tego, a ten cholerny @ mąci mi w głowie znowu!!! Na dodatek, bolą mnie też piersi, czego doświadczyłam tylko wtedy, gdy byłam w ciąży (jestem już po poronieniu).

Gość rokefeler
ninia bydz moze to ciaza , 35 dc przy regularnych @ poczekaj jeszcze parę dni i zrób test,ale mnie sie wydaje,ze to ciąza

Gość rokefeler
sorki za literówki nienia byc moze to ciaza , 35dc przy regularnych @ poczekaj parę dni i zrób test , ale mnie sie wydaje że to ciąza

Liczyłam, że znajda się osoby w podobnej sytuacji...albo takie, które miały podobny problem... Siedzę sama w domu i znowu zaczynam sobie wkręcać....eh...

Gość ja mam tak samo
U mnie nie bolą piersi ale mam na nich dużo niebieskich żył których wcześniej nie miałam. Jest mi bardzo słabo, tak że najzwyklejsze czynności jak obieranie warzyw mnie męczą i muszę po nich chwile odpocząć, a najlepiej się przespać. Co jakiś czas pobolewa mnie brzuch ale tak delikatnie. Dziś zrobiłam test i niby nic nie widać ale jak popatrzę pod światło to potrafię bezbłędnie wskazać gdzie powinna być ta 2 kreska. Ale myślę że tylko sobie wkręcam bo tam na prawdę nic nie widać.

Gość Alppppha
witajcie ja tez nie wiem czy jestem czy tez nie :( gdy robilam test w dniu okresu byl negatywny;/ jestem po odstawieniu pigulek i w dniu okresu dostalam tylko rozowa smuge a rano bezowy krew i koniec....dzisiaj kuje mnie w plecach piersi duze rano mialam 37 stopni wiec jakas nadzieje mam, ze moze test za szybko zrobilam, bo po okresie tym moim niby to powinnam miec nizsza tempke...ahh juz nei wiem ;/ a Wy jak się czujecie psychicznie ? bo ja wariujej;/

Gość rokefeler
do Allphaaaa - byc moze to ciaza Jesli tyle mineło ,a ty nadal masz wysoka temp ta rózowa smuga to mogła byc owulacja lub krwawienie implantacyjne Wszystko zalezy tez od tego czy po pigułkach wyregulowały ci się cykle To był pierwszy cykl po odstawieniu czu którys z kolei Jesli którys z kolei , a porzednie były czasowo to na pewno ciaza Sprawdz wejscie pochwy , zasinienie czesto swiadczy o ciazy

No ja psychicznie masakra - mam huśtawki nastrojów, raz mi smutno że nie jestem w ciąży, raz się martwię że jestem i znowu poronię.... Łażę do łazienki co pół godziny sprawdzić co z tym @. I nic.... Na szczęście wychodzimy wieczorem to się może oderwę trochę od tych myśli....chociaż pewnie nie, bo będzie tam moją przyjaciółka ....w bliźniaczej ciąży! Piła na wszelki wielki nie będę. Dotrzymam jej towarzystwa przynajmniej.

Gość Alppppha
wcześniej miałam regularny okres, tabletki brałam tylko jeden miesiąc i właśnie po odstawieniu to byl ten moj niby normalny okres ... nie martw się pojdziesz wsrod ludzi to się zrelaksujesz :) jedyne co nam zosatło to czas i obserwacja naszych ciał, Test wykonam za parę dni, moze akurat sie nie rozczaruje . Powodzenia :*

Gość Alppppha
moje wargi sromowe sa sine ale tak w sensie ze obwodka ich, to dobry znak ?

mam podobny problem... do okresu niby jeszcze ok 10 dni... ale ja sie czuje okropnie. Bolą mnie piersi, sutki sterczą jak dwa orzechy, boli mnie brzuch jak przed okresem, mam zawroty głowy, wydzielina z pochwy stała sie mleczna i bardzo gesta... w dodatku na sniadanie zjadłam taki miszmasz ze jakby to ktoś zobaczył to na bank pusci pawia... a potem miałam zgage :/ ciąża?

Gość Alppppha
a jaka masz tempke ? moje piersi sa jak dla mnie miekkie ale chyba sciemnialy troszke, ogolnie to ja czuje jakis blogi stan i nawet pms nie przeszlam, po odstawieniu jak czekalam :D a kluje Ciebie na dole plecow?

plecy to mnie od 2 dni tak bolą że umrzec idzie w okolicy krzyża, temperatury nie mierzyłam ale zaras zmierze... :)

Gość Alppppha
wpadko temp z rana mierz zaraz po przebudzeniu taka jest najbardziej wiarygodna :) tylko widzisz ja juz nie wiem, bo mam niby temp ciagnie mnie jajnik bola plecy a moze to skutki po odstawieniu miesiecznych pigulek ?

Ja Wam dziewczyny nic mądrego nie powiem odnośnie do tematu, ale trzymam za Was kciuki żebyście nosiły w sobie bobaski ;-)

teraz mam 37 C to dobrze czy źle? rano też zmierze. jaka powinna byc prawidłowa a jaka oznacza ew ciąże?

Gość Alppppha
w ciazy z tego co się naczytałam jest podwyższona czyli 37 i ciut wiecej też moze byc :) wyczytałam też, ze test ciążowy najlepiej zrobić tydzien po miesiaczce bo jest juz 100% realny, a wcześniej może byc po prostu za szybko nawet w dniu miesiączki :) 3majcie kciuki , bo w koncu trzeba dbac o demografiE:)

a tak wogóle to też jestem po odstawienia pigułek ktore brałam ok roku. ostawiłam we wrzesniu i od tamtej pory miałam bardzo rozchwiany cykl... okres dostaławałam o 2-5 dni za wszesnie :/ trwał 7 lub nawet 8 dni, 2 dni po okresie czułam bół brzucha jak przy owulacji... ;/ masakra jakas.

Gość Alppppha
Wpadko doradz mi jesli brałas pigulki, ja odstawilam w pazdzierniku bo 19 dostalam okres z odstawienia, potem w listopadzie 15.11 zobaczylam rozwa smuge , a rano 16 mialam bezowy krem i koniec okresu, czy to jest normalne bo pigulkach ? czy moge miec nadzieje na ciaze;>

wydaje mi sie ze ciąża jest prawdopodobna. To co opisujesz cięzko jest nazwać okresem, ja bm to potraktowała jako brak okresu. Ja po odtawieniu miałam okresy baaaaardzo widoczne - 8 dniowe i bardzo obfite :/

Gość Alppppha
tempke teraz mam 37 , acha moze akurat . odezwe sie jutro,, a teraz ide jakis filmik obejrzec dla odprezenia :) dobranoc :* i owocnych snow :D

hej mam problem : 3 dni Spóźnia mi się okres, kochaliśmy się z mężem w dni płodne wg testu owulacyjnego czyli 2 listopada robiłam test w dni @ b\negatywi 2 dni po nadal negatyw, od stosunku, a właściwie od owulacji boli mnie podbrzusze mam zawroty głowy z dnia na dzień coraz częściej śpię w dzień choć lubię spać :) i często wcześniej spałam, boli mnie głowa często, suchość w ustach, nie siusiam nadmiernie i nie bolą mnie piersi, nie wiem co mam robić jestem rochę rozkojarzona, od pewnego czasu nie mam łaknienia i schudłam 1kg. ale jak zrobię się głodna to zjadłabym "konia z kopytani" i jak nigdy nie chciało mi się jeść jabłek tak teraz często je kupuję :) nie wiem co mam myśleć bardzo bym chciała być w ciąż y :) mój mąż też, a i tempka skacze jak opętana raz 36,5 raz 36,8 jak przy owulacji i śluz też mnie zastanawia czasami czuję się jakbym miała owulację zmienia się strasznie raz jest przeźroczysty i ciągnący a raz mleczny ! kurcze taka niepewność jest najgorsza, zwłaszcza jak się chce dzidzię !!! nie chciałabym się wkręcać bo jak przyjedzie @ to będzie duże rozczarowanie , ale dopóki nie ma to jest nadzieja, pozdrawiam napiszcie coś :)

Gość Alppppha
i chyba mogę się pożegnać z opcją ciąży, bo rano miałam tylko 36,7 wiec szału nie ma jesli chodzi o tempkę, zatem testu tez nie robie bo po co... pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Gość ccc - to dla mnie
Boże laski !!Jak już tak bardzo chcecie mierzyć sobie temperaturę to mierzcie ją rano przed wstaniem z łóżka i najpóźniej do 8 rano .

Gość ja mam tak samo
Witajcie. U mnie nadal cisza. To już 5 dzień.

Gość Alppppha
wykapalam sie i chcialam sprawdzic to szyjke jak dziewczyny pisaly wsadzil palce i wyciagnelam taki biały krem bez zapachowy, obejrzałam piersi i te aureolki sa caly czas duze...