Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Wódka weselna i pomysły rodziców czyli trzymajcie mnie, bo fikne.

Polecane posty

Gość fanka anka
aha i te 60 butelek ktore zostalo to sapo odjeciu wodki ktora rozdalismy np chrzestnemu, dziadkowi itp. plus do tego 10 butelek na brame

ja w sumie tez nie rozumiem. oni płacą, więc zamówili tyle na ile ich stać (dobrze że ilość zwiększyli a nie zmniejszyli). a wódka raczej sie nie przeterminowuje :) nam tez zostało trochę różnego alkoholu, rozpijamy sukcesywnie na różnych imprezach, jeszcze na Sylwestra starczy...

Gość ziutoslawa994
hahahahah Cwiartka na glowe na cala noc? ładnie sztywna zabawa bedzie!!! Goscie sie ładnie spesza jak o 12 zabraknie wodki albo nie zostanie na drugi dzień hahah

Halo Trzeba tez pomyslec o dodatkowych flaszkach na brame, konkursy, zespol, itp. Tak sie wydaje ze 150 / 130 gosci to duzo, a 30 butelek zniknie niewiadomo kiedy. Moim zdaniem rodzicie maja racje.

Gość dddddddddddddddddddddddupa
nie histeryzuj , zawsze mozna dac ogłoszenie i sprzedac albo wzrócic.... w moim przypadk tak mozna było zrobic ;d

Gość ciesz sie
po cholere narzekasz? ciesz sie ze bedzie3 super wesele, niczego nie xabraknie a nie narxekasz ze za duzo :o

Małoszka!!:):) to na chrzciny:):) Wódka tak szybko nie wietrzeje

Gość xxxzzzxxx
u nas bylo 130 osob, na wesele zakupilismy 300 butelek Pałacowej 0,5, wesele bylo dwudniowe, u nas jest zwyczaj ze na odchodne daje sie kazdemu flaszke, najpierw myslelismy ze troche za duzo tego wyszlo ale w "praniu" sie okazalo ze zostalo tylko 20:)) impreza byla na calego:))

Ale masz problem z tą wódką!!!:) wyluzuj.U nas na 110 osób było 250 butelek,wesele z poprawinami.Tylko przy oczepinach poszło 20 butelek.Były bramki i nie pijący goscie też dostali.Nie zostało prawie nic,wesele było super:)

Gość nowinka...
nie narzekaj ja mogę tylko pozazdrościć że rodzice ci pomagają ja i mój narzeczony za wszystko płacimy sami i sami załatwiamy a naszych rodziców nic nie interesuje, jesteśmy po studiach i ledwo wiążemy koniec z końcem