Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa Gosia

Ma być chłopiec a ja mam przeczucie ze dziewczynka.

Polecane posty

Ja nie pytałam lekarza o płeć dziecka.W obu przypadkach intuicja mnie nie zawiodła.

Gość gggyg
a w to że będzie chłopiec to nie wierzysz, ale że zdrowe to tak... w sumie to wierzysz w to co chcesz wierzyć

witam:) u mnie za każdym razem mówił lekarz co innego, raz ze chłopiec, raz ze dziewczynka, fakt faktem ze więcej razy mówił ze chłopiec.. a ja miałam przeczucie ze to dziewczynka, no i urodziła się Kinga! być może to tylko tak od, bo w sumie bardziej chciałam dziewczynkę, chociaż gdyby był chłopiec też bym była szczęśliwa, ale mimo wszystko jakoś tak czułam że to będzie ONA :) pozdrawiam..

Gość gggyg
mimo wszystko pozdrawiam serdecznie...

Gość wybacz ale jak dla mnie
Twoje przeczucie, to nic innego jak zwyczajne pragnienie posiadania córki ja w ciąży zbrzydłam tak, że twierdziłam iż musi być dziewczynka, bo już bardziej paskudnie wygladać nie można i co? jest chłopak

Gość gggyg
Dobrze ujęte: PRAGNIENIE POSIADANIA CÓRKI... nie żadne przeczucie...

Gość taka-sobie-jedna-mamuśka
W żadne "babcine" proroctwa nie ma co wierzyć. Ja mam 2 dzieci, przy jednym brało mnie na kwaśne rzeczy, przy drugi na słodkie. Przy jedny "wyładniałam" przy drugim "zbrzydłam"... i co? 2 chłopców, co ważniejsze droga autorko: ZDROWYCH.

Gość i druga szczęśliwa
ważne żeby było zdrowe!!!! Jednak to całkowicie zrozumiałe, że jak się ma juz synka chce się córeczkę. Mam synka i czekam na córeczkę jeszcze jakiś miesiąc. Z chłopcem w ciąży zbrzydłam jak chol... a z dziewczynką jestem wręcz piękna, zupełnie jak nie ja i nie w ciąży. Nie ma reguły. I nawet gdyby USG się pomyliło i urodził się chłopiec będę go kochała.

szczęśliwa Gosia - przeczucia to nie wszystko, ale można wierzyć :) Hm.. Podobno dziewczynka urodę w ciąży zabiera.. a mi jej dodała.. więc to różnie bywa i chyba nie ma co wierzyć w to. Do tego przenoszeni rodzą się "ponoć" chłopcy.. u mnie urodziła się dziewczynka.. mhm :) pozdrawiam :)

Gość ja tez bardzo pragnelam
coreczki, ze wydawalo mi sie, ze to cora. urodzil sie chlopiec, najukochanszy, najpiekniejszy. coreczke dostalismy w dugim rozdaniu :-)

Gość może to będzie
transseksualista?