Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normal_activity

FILM Paranormal Activity - prawda czy fikcja?

Polecane posty

Gość normal_activity

czy ktos z was obejrzal ten film? czy wiecie moze czy to byla prawda czy tylko wymyslona historia?

Gość zapewne wymyślona
ale to o demonach o mówił ten spec którego wezwali na pomoc to nawet ciekawe...wiem coś o tym z praktyki :classic_cool:

Gość JolantaSamanta
Czytałam że prawdziwa,ale watpie

Gość hgjffdghdf
z oficjalnego trailera wiadomo że fikcja

Gość adadadadadadad
może i było coś takiego, ale dawno temu ... założę się, że połowę rzeczy w filmie paranormal avtivity dołożyli sobie producenci :), to ściągniecie dziewczyny z łóżka, czy ten moment co prześcieradło się samo unosi to bajka... ale film ogólnie mi się podobał

Ja widzialam jedynkę w domu, drugą w kinie. Druga część byla jeszcze lepsza wedlug mnie, no chyba, że to byl efekt tego kina po prostu. Obie trzymaly w napięciu i ciekawie zrobione byly :)

Gość DYREKTORE MA MOTOROLE
teraz wyszło coś co ma tytuł PARANOID Activity 2 ktoś oglądał - podobne ?

Fikcja. Ale opętania i dręczenia diabelskie zdarzają się naprawdę. W październiku 2011 roku do kin wejdzie trzecia część.

Gość nie wiem po co
ma wchodzic trzecia jak juz druga byla zryta :O

Gość YHVGHJJIJ
lajtowa produkcja, nudy na pudy

Gość ten film zarówno
pierwsza jak i druga cześc jest strasznie nudna, dosłownie nic się nie dzieje, czy to takie straszne jak kamera ustawiona w sypialni pokazuje nocne nagranie na którym raz podnosi sie prześcieradło na łóżku ? to nie jest ani strazne, ani smieszne, jest zwyczajnie nudne

Gość Fikcjaa
kurwa ilu naiwniakow tu siedzi... Taka sama prawda jak w Blair Wicht Project.:D Czlowieku jak juz sie interesujesz tym filmem to nie pytaj dzieci z kafe tylko sprawdz sobie np. w Google albo filmiki i wywiady na YT z aktorami.

Gość serio uważacie że ten film
był straszny? :O ja nie obejrzałam do końca, bo mnie zanudził, kicha, silenie się na autentyczność, dziwie się, że robią dalsze części

Gość strasznie nudny
to prawda :-)

Gość Navya
fikcja. nawet na wikipedii przeczytasz ,że ten film był WYREZYSEROWANY jedynie reżyser nie zmienił aktorom imion i celowo nagrał to normalna kamerą żeby wydawało się to wiarygodne

Gość Navya
ale jest to moim zdaniem ( i nie tylko moim ) jeden z lepszych horrorów bo trzyma z napięciu i wydaje sie bardzo realny więc reżyser wiedział co robi

mnie się podobała jedynie pierwsza część, reszta kicha i nuda.

Gość Ja black
Mam wam cos ciekawego do powiedzenia. Moja ciocia mieszka kolo Poznania przedtem mieszkała w Gnieźnie gdzie poznała tam przyjaciółkę. Ta pani miała wypadek zmarła w szpitalu kilka godzin później tak jakby zmatwychwstała.. Obudziła się (lekarze twierdzieli, że zmarła. Oczywiscie zmarła lecz preżyła śmierc kliniczną). Opowiadała jak lekarze ja operowali widziała ich... była prawie, że na suficie. Prez ok. 5 lat kontaktuje się z duchami, potrafi powiedziec czy to prawdziwy duch czy tylko ludzka wyobraznia. Pewnego dnia gdy przyjechała do mojej cioci w okolice Poznania wieczorem ok. godz. 22 zobaczyła ducha w starej szopie wiszacego na linie.(powiedziała, że duch który tam wisi zmarł w przeciągu 6 mies. rzeczywiscie tak było znajomy mojej rodziny powiesił się w tej miejscowosci niecałe 6 miesiecy temu od przyjazdu medium.(przyjaciółka cioci 1 raz była w tey miejscowosci) Moja ciocia oglądała ten film cz.1 i nie wiedział co sie stało z tamtym mężczyzną na koncu filmu dlatego poprosiła ,,Medium" czy mogła by powiedziec co się tam stało.. oczywiscie zgodziła się usiadła pod scianą w kącie i głęboko myslała mysląła ( nie kazała do niej nic mówic i byc bardzo cicho) po jakis 5 min. ockneła się miała takie oczy jakby zabiła człowieka... zemdlała. Ciocia nie wiedział co zrobic w koncu chyciła szklanke wody i opryskała jej twarz. Ciocia tamtego dnia nie chciała juz wiedziec co się stało tamtemu mężczyznie stało. Ciekawe prawda.

Gość pajak
moim zdaniem w kazdym kłamstwie jest ziarno prawdy mogły byc takie historie moze nadal sie dzeija ale film w pelni jest fikcyjny lecz histoiria ktora przedstawia mogła sie stac,,, na ziemi jest dobro i zło trzeba byc dobrym by zwalczyc zło i przedewszystkim nie bac sie

Gość djfjfhff
Obejrzyjcie paranormal entity. Jeszcze lepszy.

Gość rwrewrewr
rozsmieszacie mnie swoją głupotą. :) Zeby się dowiedziec, czy film jest choc odrobinę na faktach, polecam choc minimalną naukę jez. ang. plus odrobina cierpliwosci. CZekamy do końcowych napisów, na samiutkim końcu jest taka formułka o tym, że wszyskie postaci we filmie sa fikcyjne, a ich ew. zbieznosc przypadkowa - jak macie tę formułę to film jest na bank fikcyjny, jak jest choc w czescie na faktach to ta formułka jest inna

Gość gość
Jest strach jak ktoś miał takie przygody to nie ma twardziela co by nie odczuł strachu widząc że coś się rusza czuć inną osobę koło siebie jej dotyk i cała resztę , jak cie dusi itp u mnie była zmora wiele razy i to było na fakcie

Gość gość
gość dziś to nie żadna zmora tylko schiza, idź do psychiatry :)

Gość gość
Ani zmora ani schiza tylko paraliz senny , obrzydliwa rzecz

Gość gość
PA 3 bylo beznadziejne