Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Mam już trochę lat. Parę związków za sobą. Jestem zaradnym facetem i mam sporo kasy. Moje doświadczenie jest takie, że wszystkie kobiety chcę w mniej lub bardziej zawoalowany sposób kasy. Dlatego spotykam się z panienkami z agencji, czasem na godziny, czasem wynajmuję na cała noc - układ jest prosty - kasa za coś - i zawsze są chętne - Tak jest uczciwej. Dlatego bardzo szanuję Panie tej profesji, w przeciwieństwie do całej reszty kobiet, które tylko myslą o tym jak się ustawic i jak najmniej dac z siebie!!!

Gość wsolczuje Ci bardzo bo
zapewno zostales niezle zraniony:O i nie potrafisz sobie z tym poradzic .

Gość Błędne.koło
jak facet ma kase to przyciąga wyłącznie materialistki

Gość amalletta
też sposób na życie tylko ciekawe co zrobisz jak kogoś pokochasz... pewnie zrazisz do siebie pannę w tydzień, bo nawyki ci pozostaną :O

Bardzo, to może przesada lecz kilkukrotnie, i to dostatecznie by mieć jasno sprecyzowane zdanie. Pierwszy cios, to po prawie 5 latach wydawało sie udanego związku jeszcze ze studiów, dziewczyna odwołała slub i zerwała, bo nie zgodziłem się na wesele dla 300 osób w najdroższej knajpie w okolicy. Powiedziałem wyraźnie, że nie jest dla mnie problemem zapłacić, ale nie widzę sensu wyrzucania w błoto pieniędzy. Tym bardziej, ze moja rodzina to by było góra 40-50 osób. To oczywiście w wielkim skrócie i w wielkim uproszczeniu. Potem było jeszcze kilka związków... no cóż wnioski sa takie, a nie inne.

Nie wspominając o tym, że jest bardzo narażony na choroby weneryczne. Poza tym żadna normalna kobieta wiedząc o tym, że regularnie odwiedzał agencje go nie zechce :(

Gość heniek345
Ja ci dam rade. Szukaj madrych kobiet nie idiotek.Mozesz latwo to sprawdzic po rozmowach i czynach. Wiem ze nikt nie ma szklanej kuli ale po rozmowie mozna wyczuc kto jest madry czy glupi.Obracja sie tylko wtym kregu aznajdziesz odpowiednia kobiete

Gość amalletta
Poza tym żadna normalna kobieta wiedząc o tym, że regularnie odwiedzał agencje go nie zechce skoro chcą takich którzy regularnie zdradzają żony to on też będzie miał branie. Może nie do końca u tych u których by chciał, ale to już skutek uboczny trybu życiq :classic_cool:

Ale jaka reszta..., obiad i tak naogół jem z partnerem biznesowym, koszule spodnie itp oddaje do pralni, bieliznę wrzucę do pralki i się wypierze, 1 w tygodniu przychodzi dziewczyna i sprząta dom... Dziecko - ostatecznie tyle jest niechcianych dzieci, jak do tego dojrzeje to zawsze można jakimś się zaopiekować, zresztą udzielam się w jednym z domów dziecka i to nie tylko finansowo.

Gość amalletta
Ale jaka reszta..., obiad i tak naogół jem z partnerem biznesowym, koszule spodnie itp oddaje do pralni, bieliznę wrzucę do pralki i się wypierze, 1 w tygodniu przychodzi dziewczyna i sprząta dom... :D, :D, :D ta reszta to się MIŁOŚĆ nazywa. Przy takim podejściu to ja zaczynam rozumieć twój wybór :P

źle się wyraziłem, lepiej oddaje takie zdanie co chciałem wyrazic: Dziecko - tyle jest niechcianych dzieci, jak do tego dojrzeje to chętnie się zaopiekuję,...

Gość Dobre szerduszko
masz autorze skoro udzielasz się w Domu Dziecka 🌼 może właśnie pomagając spotkasz gdzieś dziewczynę, która bezinteresownie odmieni Twój los :)

Nie wierze w miłość kobiet - przynajmniej bezinteresowną. Nie z mojego już doświadczenie, ale mam kumpla, dawno temu zaczynaliśmy razem pierwsze biznesy - ożenił się jeszcze na studiach z wielkiej miłości, jak jego firma podupadła i popadł w tarapaty, to zona razem z dzieckiem go opuściła. Przeżył to strasznie. Nigdy już nie stanął na nogi... Właśnie mam zamiar po starej znajomości znaleźć mu jakąś rozsądną pracę,...może kooperację.

Gość amalletta
dzieje twojego kumpla po pierwsze nie są żadnym wyznacznikiem niczego. Zwlaszcza, że powod opuszczenia to zwykle cos więcej niż plajta... Ja z kolei znam dziewczynę którą facet zostawił z dziećmi jak sie zorientował, że z niej i jej rodziny wiecej kasy juz nie wycisnie ( wczesniej to jej rodzice wylożyli na start jego firmy). Teraz nie ma żadnych moralnych oporów przed podziałem majatku ( 7/8 trgo majatku wspólnego pochodzi od jej rodziców) No i to ma oznaczać, że każdy facet to wyrachowany chuj?

Gość heniek345
" Kobiety potrafią kochać , tylko zazwyczaj kochaja nie tego/to co trzeba." swiete slowa ale nie mozna wrzucac do wora wszystkich kobiet . Sa rozni ludzie. Zycie to ruletka i nie wiadomo nakogo sie trafi. ALe ... mozna sobie ulatwic szukajac madrych zyciowo kobiet i ogolnie obracac sie w tym towarzystwie.Szanse na znalezienie normalnej kobiety wzrastaja o wiele.

Gość stań w prawdzie
a prawda jest taka ze już nie masz powrotu do normalnych kobiet, a są takie jak najbardziej, problem jest już w tym że nigdy nie poczujesz się spełniony z normalną kobietą, bo już masz te nawyki z płatnymi panienkami i bez takiej "roboty" nikt ci odpowiadac nie będzie dobrze ,że ci takie płatne panienki pasują a dla pocieszenia ci powiem, że takie płatne panienki też czasem zakładają rodzine z chętnym facetem a ty jestes ten chętny i zadowolony za kasę od razu nastaw się że tylko z płatną panienką będzie ci odpowiadało życie, ona wprawiona w "płatne sposoby" ty spełniony w konsumowaniu płatnych sposobów, oboje nie macie bariery strachu przed chorobami ...tylko takiej szukaj a normalne kobiety zostaw w spokoju....one są z innej galaktyki i nie dadzą ci spełnienia

Dziękuje za miłe wypowiedzi, żegnam się już bo o 16 jestem umówiony na zajęcia z dziećmi w zaprzyjaźnionym zakładzie opiekuńczym... a wieczorem z kumplem robimy ostatnie (chyba) w tym roku pieczonki bo pogoda jest ekstra. Pozdrawiam

Heh, co za różnica, czytając to forum, łatwo można dojść do wniosku, że dla większość kobiet facet to ma być robot wielofunkcyjny obsługujący zarozumiałą i leniwą księżniczkę. :o Wiązać się? Czemu nie? Co roku z nową kobietą. Tylko początki są fajne.

żelek zielony => Urok internetu - tu po prostu rzecz się nazywa prosto z mostu. W życiu widać, jak na faceta, jeśli dobry, spychane jest coraz więcej i więcej roboty. :P

Rozumiem,ze ta historyjka miała mnie wzruszyć?Biedny uczuciowy bogaty facet wyrzeka się miłości i widzi w kobietach tylko maszynki do przyjemności.a Alle by nie ranić zwykłych materialistek,woli płacić za seks? Hmmm też wiele przeżyłam,widziałam i mogłabym z ręką na sercu napisać iż faceci to (ocenzurowano)moge dać co najmniej z 20 przykładów nieodpowiedzialnych zadufanych w sobie facetów,którzy prócz kasy lub wyglądu nie mają nic do zaoferowania, natomiast wymagania nie z tej ziemi Szukaj kobiety spełnionej,mającej pięniądze tak jak Ty,ryzyko iż bedzie pragnąć tylko Twej kasy jest minimalne.Jeśli bedziesz dobrym partnerem nie zdradzi Cię.Tylko zadaj sobie pytanie--czy bedziesz potrafił zrezygnować z wizyt w burdelu?:)

Gość aleo
"A przytulenie i czułe pocałunki?" a po co mu to skoro wie ze to jest interesowne ? z dziwka masz jasny uczciwy uklad. prawda jest taka ze jak sie ma kase to wokol ciebie same materialistki...

Facet z przyszloscia mam znajoma ktora trafia na samych dupkow, jeden zwiazek 5 lat oboje pracuja itp. normalnie zarabiaja;) i co zdradzal ja to go rzucila, teraz tez na takich trafia i juz sie zalamuje ze CI najlepsi, uczciwi, opiekunczy juz sa zajeci:P i nie pisze o facetach majacych wlasne firmy i zarabiajacyhc kupe szmalu ale o facetach zarabiajacych przecietnie, takze zarowno ty jak i ona macie PROBLEM z trafieniem na odpowiednia osobe (moze zmiana towarzystwa pomoze;))....jak ja poznalam swojego meza to potrafil do mnie 10km na pechte przejsc bo nie zawsze mial na autobus:O........... a materialisci rosna w sile wraz ze wzrostem swojego wieku;) co do weselicha, miales racje...he he moj M tez mial z 40osob a ja 100 tyle ze ja placilam za swoja czesc a on za swoja;) (tzn. rodzice:P)

Gość nie jestem materialistką
mam 29 lat, jestem miła, pracowita, szukam fajnego opiekuńczego i rozumiejącego faceta - GDZIE MIESZKASZ AUTORZE???

Gość 56756756756756
A ja mam wrazenie ze kolega nie przyszedl po rade tylko sie wyzalic. On ma juz wizje nakreslona. Wszyscy sa tacy sami i sa be zal.pl autorze

żelek zielony => Zgadza się żelku. Obie. Człowiek to niestety takie stworzenie, że ugryzie i zacznie szarpać wyciągniętą rękę. Chyba, że wcześniej obali się takiego/taką na ziemię, na gardło nastąpi i nożem w oczy zaświeci. I najsmutniejsze jest to, że działa to ZAWSZE. Mężczyzna powinien umieć i lubić walczyć, ale niestety, okazuje się, że w jego własnej norze czeka na niego wróg ukryty gotów w każdej chwili wbić mu nóż w plecy. Jego własna baba. Dla tego łatwiej zmieniać co chwila, nie angażować się lub chodzić na kurwy Póki trwał tzw. model tradycyjny wszystko jakoś się trzymało, teraz zaś już nie ma szans na porozumienie. Szczęściem niedługo islam podbiję Europę. I durnie płci obojga zobaczą skutki swoich błędów. To będzie piękny terror, możne nawet jakaś krótka, a krwawa wojna domowa? Szczęściem niedługo stąd spierdalam.

Póki trwał tzw. model tradycyjny ? w/g Ciebie to --kobieta przy garach ,facet pracuje i nie pomaga w domu? Partnerstwo to słowo klucz --trzeba tak robić,by obie strony były zadowolone i chciały wracać nory. Islam Ci się marzy?a kobiety już nie pozwolą sobą rządzić i wciskać ciemnoty.Na szczęście.koniec kropka.

Jeśli dla ciebie kobieta jest po to żeby sprzątać i gotować to lepiej żebyś jej nie miał.... I nie napiszę ''Cię'' z dużej litery, bo straciłam do ciebie jakikolwiek szacunek. Przykro mi, że masz takie życie i takie poglądy.