Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość ariadna ...
normalny młody facet - a chore, bo to przedmiotowy, techniczny seks ... Skoro u Ciebie jest silniejsza chuć, niż umysł ... to sam siebie podsumowujesz ...

Gość kubekwkwatki
> normalny jest drobna różnica - ty idziesz się rozładować i (mam nadzieję) koniec autor - myśli, liczy, kalkuluje, uzasadnia, potrafi porównać normalną kobietę z prostytutką innymi słowy to jego styl życia, to nie wynika z chwilowej potrzeby - to stało się sposobem na spędzanie czasu. On przecież pisze "wolę" - czyli nie jest na nie np. chwilowo "skazany".. ...choć z drugiej strony nie demonizujmy roli seksu w naszym życiu. Owszem na dłuższą metę jest to problem, ale bez przesady! W dzisiejszym świecie dupa, cipa, prezerwatywa, libido staje się tematem nr 1, kuurwa zamiast schodzić z drzewa - wchodzimy na nie. Dochodzi do tego, że w przedszkolu jeszcze czytać i pisać na nauczą, a już myślą, czy nie pokazać jak się kondom zakłada!

ariadna ... => Korzysta ze STATYSTYKI, oparta na STATYSTYCE, ale "korzysta ze STATYSTYK, a oparta na STATYSTYKACH, Nie znasz polskiego, czytać ze zrozumieniem nie umiesz, a za psychologię się zabierasz. I dlatego właśnie nie należy wierzyć w kompetencję psychologów. Najczęściej to właśnie tego typu nadęte, zakompleksione i wszystkowiedzące... typiary/typy. Już nie będę się wyrażał.

Gość ariadna ...
Kaliban - co Ty za głupoty wygadujesz? Na jakiej zasadzie jest oparta na statystyce? (czekam na wyjaśnienia) Poza tym widać, że nie reprezentujesz żadnego biznesu, bo zanim nawet sporządzi się biznes planu, zaczyna się od badania rynku ....

Gość ariadna ...
Kaliban - ciekawa jestem o czym Ty w ogóle mówisz? :O Leczysz się?

Gość przykro mi ze masz
ja nie moge ale sie podniecacie...kazdy ma swoje zdanie, kazdy zyje jak chce dopuki nie sprawia tym komus krzywdy. A autor co? placi za seks i sprawia przyjemnosc sobie i daje zarobic innym - o co wiec wam chodzi? coz za oburzenie ze korzysta z uslug prostytutek i jeszcze wyjezdzacie ze znajomoscia psychologii i innych takich tam...heh

Gość ariadna ...
Ciekawa jestem, jak np. indywidualna terapia opiera się o statystykę ... Jejku jak ludzie mogą takie głupoty wypisywać .. :O

Gość normalny młody facet
Przeczytałem cały temat, od pierwszego do do ostatniego postu. I wg mnie to autor został bardzo skrzywdzony przez kobiety i schował się w "skorupie". Myślę, ze to wrażliwy facet. Nigdzie nie napisał o tym, że kocha kase, że o nią drzy, itp. Myśle, że facet zraził się do kobiet, nie jest gejem, ale też szuka jakiejś bliskości,uczucia, nawet potrzebuje sie kimś opiekowac, być bezinteresownie pomocny. A jednoczesnie boi się zaangazowac, by nie być po raz kolejny oszukanym, za seks woli zapłacić i mieć go bez zobowiązań. A jest mu żle, bo znalazł się w zaklętym kręgu - z którego mogłaby go wyciągnąć tylko kobieta, która by go pokochała bez warunkową miłością. Jego wypowiedź zburzyła trochę krwi, właśnie chyba takim materialistkom, z którymi miał do czynienia. I one odsądzają go od czci i wiary, dopisując nawet rzeczy o których nie wspomniał. Nie napisał też czy czesto korzysta z usług prostytutek. Ale czytając ten temat dokladnie, dochodze do wniosku, że własnie materialistyczne podejście jest powszechniejsze u kobiet niż do tej pory sądziłem. I co ciekawe, właśnie te materialistki autorowi "dopinają" rózne łatki i nieszczere zachowania.

Gość ariadna ...
przykro mi ze masz - bo człowiek tym różni się od zwierząt, że korzysta z umysłu ... rządzą nim emocje ... itd. Kiedy rządzi nich chuć, to raczej trudno nazwać go człowiekiem ...

Gość ariadna ...
normalny młody facet - jak doszedłeś do tego, że facet nie drży o kasę? Kiedy zrezygnował z miłości dlatego, że ona chciała wesele... Marzeniem wielu kobiet jest mieć piękne wesele ... W końcu niby kasy ma opór ...

Gość ariadna ... może tak dokładnie
napisać o czym ty pieprzysz!!! Nie chciałem napisac pierdolisz, ale jak czytam twoje wypowiedzi to nie wiem czy ty masz wszystkie filiżanki w szafie?

ariadna ... przeczytaj dokładnie i ze zrozumieniem: Pierwszy cios, to po prawie 5 latach wydawało sie udanego związku jeszcze ze studiów, dziewczyna odwołała slub i zerwała, bo nie zgodziłem się na wesele dla 300 osób w najdroższej knajpie w okolicy. Powiedziałem wyraźnie, że nie jest dla mnie problemem zapłacić, ale nie widzę sensu wyrzucania w błoto pieniędzy. Tym bardziej, ze moja rodzina to by było góra 40-50 osób. To oczywiście w wielkim skrócie i w wielkim uproszczeniu. Potem było jeszcze kilka związków...

Gość ariadna ...
Dodam, że takie wesele, to też "dziwny materializm" narzeczonej ... W końcu kasa na to wesele to nie dla niej ... Bowiem to poszłoby nie do jej portfela, a poszłoby na imprezę - gości cieszących się razem z nimi ... Więc?

Do własnie dla jakiejś głupiej gąski ważniejszy był slub "na pokaz" niż slub z wybranym facetem, a to jest duża róznica!!!

Gość ariadna ...
Na pytanie: odpowiem tylko tyle ... Jaki język, takie myślenie ... Czyli z rynsztoku ... Reszta nie warta komentarza ...

Gość do adriana
dla wartsowych kobiet najwazniejsze jest uczucie a nie wesele pustaku. masz jakies kompleksy czy co ? slub nie jest uroczystoscia na pokaz

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM!!! Wynika jasno, że on miał zapłacić za wesele..., co nie było problemem, ale nie widział sensu super wystawnego wesela robić

Gość ariadna ...
A dla niego? - Co to za wielka miłość, skoro nie stać go na spełnienie marzenia kobiety... mimo, że stać go na to? Co spakuje sobie kasę do trumny? Czy oszczędza na prostytutki?

Gość przykro mi ze masz
normalny młody facet - masz calkowita racje adriana - czy nie mozesz zniesc ze ktos ma inne zdanie niz Ty? i tego ze ktos zyje inaczej niz Ty a co do Twojej wypowiedzi czym czlowiek rozni sie od zwierzat, to popwiem ci, ze zwierzeta nie placa za sex... samiec dorwie samice a ona sie temu podpozadkowuje lub jak jedno ze zwierzat - zjada swojego "oprawce" po stosunku plciowym :p

dla wartościowych tak, ale okazuje się, że ich jest bardzo niewiele...

Gość ariadna ...
Tak, czy był sens, czy nie tego wesela to inna sprawa ... O jakiej miłości on mówił? Chciał się żenić z kobietą, której nie znał? Dlaczego nie szukał kompromisu? Tylko priorytetem nie była walka o miłość, a o sakiewkę .. :O

Gość przykro mi ze masz
adriana - wszytskich obrazasz, a przeczytaj swoje komentarze az bije z nich to ze jestes materialistka. Widzisz cos normalnego w tym, ze facet mial w calosci placic za 300 osobowe wesele , z czego jego gosci byloby 40 osob...normalna kobieta by zrozumiala jego postepowanie a nie chciala go zostawic...ale Ty brobisz tej kobiety bo facet ma spelniac jej zachcianki. A ona jego zachcianek juz nie? Bo facet jest dla kobiety ale kobieta dla faceta nie!

Gość aleo
adriana brak mi slow na ciebie.. panna uzalezniajac slub od tego czy wesele bedzie zrobione za kupe kasy jest wporzadku ? typowa mentalnosc malo przedsiebiorczych polakow, ktos kto ma pieniadze musi duzo ich wydawac, peniadz musi pracowac na siebie. doucz sie dziewczynko podstaw ekonomi...

ariadna ... ty naprawdę nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, przykro mi, ale nie lubie pustych i głupich kobiet, zwłaszcza takich co tylko szukają dziury w całym.

Gość ariadna ...
przykro mi ze masz - No Twoje spostrzeżenia na temat zwierząt są zdumiewające ... naprawdę ... tylko podziwiać ... :P Ale zaskoczę Cię, to jeszcze gorzej ... Zwierzęta starają się o siebie ... tańce godowe, walki samców ... więc to sporo więcej niż taki ... :O

Ja mysle, że autor był w pierwszej dziewczynie zakochany, a ona go wodziła za nos jak chciała, ocknął się jak zażądała czegoś absurdalnego i niezgodnego nawet ze zwyczajem (bo przecież w zwyczaju jest, że panna młoda płaci za wesele). Facet się sprzeciwił, więc go rzuciła. Typowa materialistka.

Gość ariadna ...
Widzę, że strasznie niekumaci jesteście ... Zadam pytanie pomocnicze zatem: Gdzie on był zatem w czasie narzeczeństwa? Na jakiej podstawie poprosił ją o rękę? Nikt mi nie wmówi, że materializm nie jest widoczny ... Zatem dlaczego czekał do ślubu? ...

Ko z czym czekał do ślubu???

antycypowałem chyba twoje pytanie ;)

Gość przykro mi ze masz
adriana " Widzę, że strasznie niekumaci jesteście ... " Za to Ty jestes nadzwyczaj kumata