Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość cococafe
całe szczęście większość polaków nie jest na tyle bogata żeby wychodzić za nich dla kasy :)

Gość cococafe
Zagubiona Mała Kobieto bo grunt mieć poczucie swojej godności :) Przypomina mi się pewna sytuacja. Mój kolega z pracy, lekarz, poszedł na staż. W mieście do którego trafił nie miał nikogo znajomego. Zaczął odwiedzać knajpki w celu nawiązania znajomości, tych damsko-męskich też:) Kiedyś opowiadał, że najczęstszym pytaniem jakie padało w jego kierunku już na zapoznaniu było: "jaki masz samochód":) a on...no cóż...wtedy był młodym gołodupcem :)

Gość do cocafe
wlasnie gdy wiekszosc spoleczenstwa byla bogata to by nie bylo problemu materializmu...

Gość cococafe
W zasadzie co dla was znaczy słowo "bogacz" w polskich warunkach?

Gość do cocafe
czlowiek majacy dochody znacznie ponad przecietna... i tu nie ma znaczenia jaki to kraj...

Pięknie, że pomaga w sierocińcu. Ale jak znam życie, to nie bez ukrytego celu. Niestety, ale dzięki temu wg mnie gość chce osiągnąć to, czego nie potrafi uzyskać w związku - miłości. Ciekawi mnie jednak, jak pomaga...? Dając kasę??? Czyżby kupował... miłość sierot? Niestety, ale osobie, która nie potrafi zaufać ludziom, jakoś ciężko uwierzyć, że pomaga z czystego serca.. I tyle... brak zaufania rodzi brak zaufania.... A przedmówcy, próbując bronić autora wątku, wyrządzają mu tylko jeszcze większą krzywdę, pomagając mu jeszcze bardziej utwierdzić się w przekonaniu, że kobiety (niby takie jak ja), lecą tylko na kasę... Przecież on chce właśnie usłyszeć, że jest dobry i nic złego nie robi... i tego oczekuje od osób z klapkami na oczach.. Gdyby zaś wszystkie kobiety były takie jak ja.. to akurat faceci czuliby się niedowartościowani, bo akurat jestem niezależną kobietą i kasy mam dużo. Tyle, że nie używam jej do kupienia czyjejś miłości.. Żałość - jednym słowem... A Ty, autorze wątku, ocknij się ze swojego snu i błędnych przekonań, bo kiedy w przyszłości będziesz stary, to Ci, którzy teraz tak Cię bronią na forum, będą mieli Cię głęboko w ... poważaniu, a Ty starość spędzisz sam....

Gość facet zawsze placi za seks
w taki czy inny sposób, więc skąd to oburzenie. Gotówką, miłością, małżeństwem, lojalnością, wiernością, odpowiedzialnością. Jeśli facet nie ma pracy i peniędzy, nie ma co liczyc na zainteresowanie kobiet. Jesli mąż nie przynosi kasy do domu, to żona wcześniej czy później z tego domu go wykopie.

Gość przykro mi ze masz
akurat takie doswiadczenia a kobietami. Nistety zazwyczaj jest tak, ze gdy ktos napisze ze kobiety to materialistki od razu odzywa sie grono kobiet, ktora na sile musza udowodnic ze jest inaczej. Otoz jestem kobieta i nie jestem materialistka, ale powiedzmy sobie szczerze...nawet w moim otoczeniu jest duzo kiebiet, ktore wola faceta, ktorego tak naprawde nie kochaja, ale wazne ze facet ma kase! I w sumie go kochaja, bo ma kase, dopuki ja ma jest milosc, a gdy kasa sie skonczy...znajda nastepnego "frajera" szukajacego prawdziwej milosciz kasa, ktory sie nabierze na ich sztuczki. w dzisiejszych czasach niestety zagubilo sie gdzies to marzenie dziewczynek z dziecinstwa aby znalezc swojego ksiecia, ktory nas bedzie kochal....owszem ma nas kochac ale dodatkowo miec kase. Zal mi takich kobiet a jeszcze bardziej facetow, ktorzy wierza, ze kobieta ich kocha, oddaja im calych siebie a pozniej okazuje sie ze jak zawsze chodzilo tylko o kase. Pozniej facet sie zniecheca i ma takie zdanie jakie ma...

Gość do przykro mi że masz
a teraz przeczytaj swoją wypowiedź i zauważ, że sama sobie zaprzeczasz :D

Gość przykro mi ze masz
ja piernicze...przeczytalam konetarze. Ludzie umieja tylko krytykowac zamiast miec odrobine empatii i zastanowic sie dlaczego ten facet woli kobiety za kase? dlaczego nie ufa kobietom? I po niektorych komentarzach widac, ze kobiety to materialistki jak np. "sami" az zal sciska d**e! jak czytam niektore wypowiedzi. Facet ma przynajmniej do siebie szacunek bo umie sie przyznac ze woli kobiete za kase...a kobiety? Nawet gdyby sie dowiedzialy ze wszyscy ich faceci byli z nimi tylko dla sexu to i tak wiekszosc wolala by byc z takim facetem niz nie miec zadnego...bo kto jak kto ale " ja mam byc bez faceta?"...a gdzie szacunek dla samego siebie? Autor przynajmniej go ma

Gość przykro mi ze masz
do przykro mi ze masz - chyba Cie budda opuscil:p a teraz przepraszam ale ide na Msze sw....ale jak wroce poczytam sobie dalsze komentarze, ktore sa jakze interesujace....

Do osóby, która się tak 'soczyście' wypowiadała na mój temat: 'a autor zły być nie może skoro pomaga w jakimś kaitasie, nie jest też głupi skoro rozkreci biznes, i jest kulturalny bo słów niecenzuralnych nie używa.... a takie Miski to własnie szmaty są, co niszczą porządnych ludzi....' Buhahahahaha!!!:))) Naiwny żuczku.. Co ma pomoc w Caritasie (trzeba jeszcze wiedzieć jak to się pisze... ), do bycia dobrą osobą??? W jaki sposób jedno świadczy o drugim??? Druga sprawa - rozkręcenie biznesu świadczy JEDYNIE o tym, że osoba 'ma łeb do interesów'. Szefowie mafii mają olbrzymie biznesy, ale czy to znaczy, że są dobrymi ludźmi??? Poza tym, żuczku, gdybyś miał ODROBINĘ rozumu (cóż.. widać nie każdemu jest to dane...), wiedziałbyś, że aby zmniejszyć podatki, daje się kasę do różnych organizacji dobroczynnych... ale to wymagałoby nieco więcej wysiłku intelektualnego... I ostatnia sprawa - rozumiem Cię, żuczku, czemu mówisz w superlatywach o twórcy postu: - autor wątku jest kulturalny i inteligentny, w przeciwieństwie do Ciebie - autor wątku zarabia kasę, której widać Ty nie masz, a którą chciałbyś mieć no i się przymilasz...

Gość cococafe
facet zawsze płaci za sex Myślisz, że kobieta nie płaci? Różnica, że nie za seks lecz za miłość! dokładnie tym samym co wymieniłeś krew mnie zalewa, że można sobie przypisywać nie wiadomo jakie zasługi i nie widzieć, że JEDNAK JEST COŚ W ZAMIAN

ale poruszenie. amalletta---widziałaś zadowolonego faceta po 30-tce który zarabia 1000zł? ja nie widziałam,po za tym wątpie by czuł by sie dobrze przy kobiecie która zarabia prawie 3 razy wiecej od niego.

Gość facet staje się
przystojniejszy, gdy mu przybywa pieniędzy na koncie.

Gość Sami-Ty wstrętna
materialistko, nie zaznasz szczęścia w miłości.

17:39 [zgłoś do usunięcia] przykro mi ze masz-----aż mnie ponosi jak czytam takie posty,jak Twój. Biedny nieszczęśliwy facet--ale na innym topie faceta który przyzna sie ze korzystał z dziwek zwyzywacie od najgorszych buców niezasługujących na porządną kobietę.Wniosek--kobietom wystarczy gadka o uczuciach(plus przypadkowe! zaznaczenie tego że ma kasę) i przestają myśleć :O 2 rzecz,kobieta która przestała wierzyć w love,a korzysta z seksu bez zoobowiązań jest zwykłą szmatą,chociaż za seks nie płaci :) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :P

Gość wszyscy do jednego wora...
Najlepiej wrzucić wszystkie kobiety do jednego worka i powiedzieć 'wszystkie lecą na kasę'. Gość jest po przejściach, bo od początku uważał kobiety za rządne kasy, albo na jednej się przejechał i wszystkie zaraz wrzucił do jednego wora.. No i później tylko to w nich widział. A teraz ma za swoje... Najśmieszniejsze jest to, że faceci tak bardzo nie chcą, aby kobiety w nich widziały tylko kasę, ale.. kiedy ci sami faceci zatrudniają kobietę, to traktują ją jak gorszą, mniej wydajną w pracy (co jest kompletną bzdurą).. i płacą jej dużo mniej za tę samą robotę, którą wykonuje inny facet, wymagając od niej jeszcze więcej wysiłku... Więc jak widać - faceci sami sobie nawarzyli takiego piwa, którego teraz nie chcą wypić.. To się dopiero nazywa.. paradoks...

Gość Zgadzam się z *Sami*
:)

taaaa jest szmatą dla ciemnych mas które piszą na forum:) aż trudno uwierzyć ze mamy xxI wiek czytając kafe. moi drodzy faceci chcą młodych ciał,a młode ciała kasy nie mają --czy to tak trudno zrozumieć.? skoro chcecie mieć ładną młodą partnerkę wykształconą--utrzymujcie je,jeśli nie,poszukajcie w śród starszych atrakcyjnych z pozycją :) czy to jest takie trudne?

Gość Faceci sami nie wiedzą..
... czego chcą. Gdyby wiedzieli, byliby szczęśliwi...

Gość faceci chcą skromnych i
porządnych kobiet, a nie puszczalskich materialistek.

Gość ariadna ...
Ludzie, ale Wy jesteście naiwni ... Tłumaczycie tego "człowieka". Przeczytajcie sobie temat topiku ... Co z niego wynika? Woli panie za kasę, aby nie wydać kasy na jedną? to się "kupy" nie trzyma ... Jak na mój gust, to zimny wyrachowany, niezdolny do uczuć człowiek ... który traktuje kobiety jak przedmioty ... Pewnie dlatego żadna przy nim nie została ... Tak się boi kobiety czyhającej na jego kasę ... A co do grobu ją weźmie? Facet jest żenujący, a Wy wchodzicie w jego chore tłumaczenia ... :O

Gość ariadna ...
Ciekawe co chce od tych biednych dzieci za pomoc rzekomą ... :O W końcu lubi czyste układy coś za coś... Czyżby usługi pedofilskie? ... :O Poza tym dlaczego nikt się nie zastanowi nad tym dlaczego odchodziły, skoro on kasę ma nadal?

ariadna ... => nie podniecaj się tak. Może jeszcze znajdziesz sponsora :o

ariadna akurat pomocy dzieciom ,bym sie nie czepiała.ma kasę wiec daje --nie dzieciom do rączki tylko instytucjom pomagającym dzieciom,a że spędza z dziećmi czas--widocznie tak lubi. Dlaczego odchodziły?moim zdaniem jest trochę skąpy i dlatego ma ten a nie inny problem.

18:12 [zgłoś do usunięcia] faceci chcą skromnych i porządnych kobiet, a nie puszczalskich materialistek. Czy to pisze facet, czy kobieta? Niech się odważy i przedstawi owa osóbka... Era skromnych i porządnych kobiet dawno minęła. Teraz jest era kobiet, które wiedzą czego chcą. Kobiety mają, tak jak faceci, swoje potrzeby... Również seksualne. I.. nie ma większych materialistów niż faceci, którzy tak panicznie się boją się, że utracą kasę. W dodatku coraz więcej jest facetów, którzy żyją na garnuszku żony. I co o nich powiedzieć? Że są z kobietą tylko dla kasy??? Że są utrzymankami kobiet?

Gość ariadna ...
Człowiek traktujący kobiety jak przedmioty, pała takimi uczuciami do dzieci? To nie idzie w parze ... Albo jest pedofilem, albo kłamie tutaj ... Sami piszesz, że wygląda na to, że jest skąpy, no właśnie! jak to ma się do działań charytatywnych? Nie oszukujcie się ... Jedno wyklucza drugie ... :O

Gość era kobiet-ale śmieszne
tylko parytety trzeba robić, bo nie dadzą rady dopchać się do polityki i na stanowiska kierownicze

ariadna myśl--facet chce by go kochać za nic(za to że jest)--i wielbic za to ze ma penisa. kobieta ma nie chcieć prezentów,wyjazdów,jesli chce --to jest materialistką :D:P