Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość velerina

co z tą depilacją...???

Polecane posty

Gość velerina

powiedzcie mi prosze jaki jest najlepszy sposób na depilacje nóg. i ..okolic intymnych...maszynka długo idize i trzeba poprawiać codzień.. kremy ponoć cuchną..depilatora nie mam..a wosk..nie wiem..jak długo trzyma krem i czy naprawde tak smierdzi i czy wosk tez daje dobre efekty...przypominam że mówie o nogach i okolicach intymnych...

Gość zainwestuj w depilator
ja jestem brunetka i wystarczy ze "poznecam sie" raz na 3 tyg, polecam tez wosk u kosmetyczki, naprawde nie boli az tak bardzo, kiedys nie wyobrazalam sobie np wydepilowac pach bo bol byl niemilosierny ale odwazylam sie raz wlasnie woskiem 2 pociagniecia i bylo po wszystkim teraz wloskow polowa mnie i wystarczy ze depilatorem przejade raz na m-c, kremy na mnie nie dzialaj sa za slabe i zostaja czarne punkciki, a tak gladziutko i efekt na dluzej

Gość jak wyżej
taa..a okolice intymne..??? wosk..u kosmetyczki...wstydze siee:/:/:/

Gość ja robie pasta cukrową

Gość bzzbzzzzzzzz
d6 zainwestuj w depilator jak radzisz sobie z wrastaniem włosów

Gość 2 x w tyg peeling
codziennie balsam i jak na razie nie mam problemow nie masz sie czego wstydzic ja ide po calosci, zreszta ona tez kobieta wiec co za problem

Ja używam depilatora. Wcale nie są aż tak drogie. Można kupić całkiem porządne do 100 zł. Zajrzyj na electro.pl. Ja tam kupiłam. Wybór jest bardzo duży. Bólu prawie nie czuję, a na wrastające włoski polecam peeling. Używam też specjalnego kremu przeciw wrastaniu włosków i pomaga.

polecam wosk albo depilator. Boli,ale tylko na poczatku. Kazda kolejan depilacja jest mniej bolesna. I nie ma sie czego wstydzic u kosmetyczki:)