Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ma_rka

Dzieje się ze mną coś złego, pomóżcie.

Polecane posty

Chyba przez ciągły stres i nerwy staje się anorektyczką. Przez ciągle sprzeczności losu, stres i problemy trace apetyt, często wymiotuje. Zawsze ważyłam ok. 48-49 kg. Dziś stanełam na wagę i jestem przerażona. 41kg przyz 163 cm wzrostu. Pmóżcie, bo jak tak dalej pójdzie to wpędzę się w jakąś chorobę :(

mam problemy w rodzinie, dodatkowo nie dogaduje się kompletnie z chłopakiemm, jestem daleko od domu n studiach i wszystko się kumuluje :(

Gość samotna123321
Radze wybrac sie do lekarza bo mozesz naprawde wpedzic sie w jakas chorobe,jesli czesto wymiotujesz i tracisz na wadze to moze to byc pierwsze oznaki bulimi.Radzilabym zaczac jesc duzo owocow i warzyw a takze produkty mleczne.

niestety wadą mego charakteru jest ze nie umiem wrzucic na luz, mniej sie przejmować. Przed pojsciem na studia czyli rok temu wazylam 49 kg, w trakcie pierwszego roku schudłam do 45, w wakacje wazylam się i waga stala w miejscu 45kg, teraz znów silny stres spowodował ze waze 41kg.

Gość Keatchen
Do dobrego terapeuty marsz! Bo leki tylko łagodzą objawy, ale nie usuwają przyczyny. Jeśli chcesz namiary na dobrego terapeutę - napisz maila na załączony adres. Pomógł mi w depresji, a dziś znów jestem tryskającą radością osobą.