Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jawa29

poznalam zonatego.

Polecane posty

Gość jawa29

od roku mowi ze sie rozwiedzie i ze mnie kocha i ze mna chce zyc. ale to trwa za dlugo, nie toleruje tego i jakos sie wkrecilam. teraz nie wiem co dalej? jak mowi ze potrzebuje czasu, to nie prawda- co nie? czy ktos jest w takiej sytuacji?

"od roku mowi ze sie rozwiedzie i ze mnie kocha i ze mna chce zyc." Sorry, jak się kogoś kocha, to rok trudno wytrzymać bez ukochanej osoby, chyba, że już Cię "zaliczył" i nic nowego mu nie dasz. Także, jesteś tylko dupcia na boku :D Współczuję...

Jeśli nie robi nic w sprawie rozwodu to nie licz na to że zostawi żonę,niestety jesteś dla niego tylko kochanką nie marnuj sobie życia poszukaj wartościowego faceta.

Z reguły rzadko opuszczają żony.. możesz czekać ale ile? Szczerze to szkoda Twojego czasu, młodości i nerw na takiego tchurzliwego frajera.

oooo kolejna....twoj przypadek nie jest niczym wyjatkowym takich historii jest setki, ze sie rozwiedzie mało prawdopodobne, przepłaczesz wiele nocy zanim uswiadomisz sobie ze z nim nie bedziesz. Skoro spotykacie sie od roku to jestes juz zaangazowana i bedzie problem aby sie wycofac.

Gość jawa29
chodzi o to, ze juz pare razy prubowalam go opuscic, tylko ze on prosi mnie o wiecej czasu, bo zona nie chce mu dac rozwodu. i opuscila bym go natychmiast, tylko nie chce tego kiedys zalowac, moze naorawde sie stara?

Gość kless
"od roku mowi ze sie rozwiedzie i ze mnie kocha i ze mna chce zyc." Obowiazkowy tekst wszystkich ruchaczy, ktorzy chca sobie na boku pouzywac i nie maja najmniejszego zamiaru opuscic zony:D:D

Gość kless
Ale dobrze ci tak, wskoczylas swiadomie do lozka zonatemu, wiec na nic lepszego nie zaslugujesz🖐️

Gość jawa29
nie wie o nas. on chce od niej odejsc bez wzgledu na mnie. bo jej nie kocha. i niby dla tego jej o mnie nie mowi.

nie kocha żony, Ciebie kocha ale od roku nie podjął żadnych kroków aby być szczęśliwym. Ten koleś to masochista :P albo Cię ostro bajeruje :D

Gość jawa29
dzieki za rady, koncze to czekanie. nie jestem naiwna, czasem chce sie w dobro wiezyc. wiem ze to strata czasu, i choc go kocham- czekac dluzej nie bede. czas tak szybko leci, i stacilam rok- ale mam nauczke. pozdrawiam was.

Gość do jawa 29
a ja czekałam 4 lata, i nie żałuję, ten czas jest bardzo potrzebny, bo to trudne sprawy.często małżeństwa są ze sobą z przyzwyczajenia, ale też jest tak,że żona kocha a on oszukuje kochankę. i nie słuchaj tych, co mówią brednie typu:jakby naprawdę kochał to odszedł by od razu. to nie takie łatwe. musisz słuchać serca,bo może on faktycznie Cię kocha i potrzebuje czasu.to trudne decyzje nawet , jak się kogoś bardzo kocha.porozmawiaj ze sobą, ze swoim sercem , i nie słuchaj głupich rad , tylko swojego wewnętrznego głosu,bo on ci najlepiej podpowie. mnie terz obiecywał i prosił o czas-i dostał ten czas. a teraz jesteśmy oboje szczęśliwi.

Gość jawa29
moze jestes wyjatkiem? ciesze sie dla ciebie, ale jak dalas sobie z tym rady byc kochanka? wszystkie moje kumpele odradzaja mi czekania, ja trace nadzieje. moje serce mi mowi ze naprawde to milosc i do siebie pasujemy, ale te samotne noce?? jak wytrzymalas 4 lata?

Gość ejbisi
Ściemnia że żona nie chce mu dać rozwodu... Ok, zdarza się ale w takim razie niech ją zostawi i zamieszka z tobą albo przynajmniej niech wynajmie kawalerkę. To że nie ma rozwodu nie znaczy że musi mieszkać z żoną :o

Gość odradzam odradzam odradzam
Autorko, masz 29 lat, tak jak w nicku? Odpuść sobie! Ja zmarnowałam na takiego gnojka, co to niby żony nie kocha ale z-jakichś-tam-powodów-nie-może-się-rozwieść 5 lat! Mało brakowało, a bym się u "jego boku" zestarzała tak, że nie było by szansy na założenie rodziny :O Uciekaj, póki możesz!

Gość jawa29
czasami nie wiem dalej. wiem ze nie chce byc kochanka. chce z nim zyc, i wybor nalezy do niego, bo nie chce zeby zalowal kiedys. ale to mnie meczy. jak dlugo mam czekac?

Gość Aniulla
Jawa nie czekaj, UCIEKAJ OD TAKIEGO FACIA. Zresztą zastanów się , jakie fundamenty są Waszego "związku". Kłamstwo. Popatrz, jak facio traktuje swoją pierwszą kobietę i pomyśl, jak traktuje ciebie... Nie kocha ani zony , ani ciebie, kocha siebie , jemu ma być dobrze. obydwie was krzywdzi. A ty takiemu ufasz.. Chore, toksyczne zauroczenie.

Gość jawa 29
i tak to jest! przed obiadem postanowilam go opuscic, a teraz jestem nadal w kropce. za duzo dzisiaj sie zastanawialam na ten temat.