Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witam moj 4 miesieczny

sluz w kupce, rozwolnienie

Polecane posty

Gość Witam moj 4 miesieczny

synek od kilku dni ma raz rozwolnienie, raz robi kupke ze sluzem, kiedy juz mam wrazenie ze wszystko sie skonczylo, nagle znowu sie to pojawia :( Karmie go mlekiem Bebiko i robie zupki z samej marchewki. Wczesniej podawalam kaszke ryzowa (malinowa) i ta na smaczny(niby) sen, ale jak zaczal robic te kupki ze sluzem to od razu je wyeliminowalam, ale dalej jest to samo. Dodam, ze od kilku dni ma tez suche czerwone "plamki" na brwiach (blisko nosa), ale nie sa one widoczne caly czas, czasami sa a czasami nie ma. Moze to alergia? Jutro mam zamiar dostac sie do lekarza, ale nie wiem jak to wyjdzie bo od zeszlego tygodnia nie moge sie zarejestrowac :( Nie przyjmowali zdrowych dzieci, bo jest zbyt wiele chorych. Jeszcze mam pytanie, ile moge podac smecty dla dziecka 4 miesiecznego?

hej tak właśnie wyglądała alergia u mojego synka nasz lokalny lekarz sie niepoznal i mleka małemu nie zmienial aż na policzku pojawiła mu sie duża ropna krosta to pojechałam prywatnie no i alergia na białko zmiana mleka na Bebilon Pepti i jest już ok ale mój syn miał prawie pół roku i niemogli sie poznać. Teraz z każda choroba czy wysypka jade prywatnie. a co do smekty to ja dawałam 3 razy dziennie a spróbuj kapsulek DICOFLOR 30 rozprowadza sie na łyżeczce mleka u nas w połączeniu ze smekta pomogło :-)

może być alergia na białko mleka krowiego. spróbuj podać ten dicoflor 30 jak edyta mama Jakuba mówiła, u nas też pomagał. no i zapisz się do lekarza, jak nie państwowo to do dobrego prywatnego.

Gość Gosia- od tematu
Dziekuje Wam bardzo, chce sie jutro zapisac do pediatry, jesli sie nie uda, zadzwonie do prywatnego :) Na razie sprobuje jeszcze dzis podac smecte i ten Dicoflor 30. Jeszcze raz Wam dziekuje (mam nadzieje, ze to nie alergia, ale ... ) Pozdrawiam!