Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffft

lans na naszej klasie

Polecane posty

Gość fffffffffffffft

dzisiaj odwieziłam profil dawnej znajomej.Dramat żadne zdjęcie nie było normalne...Jedno jak ra w tenisa...drugie jak ra w bilard...trzecie na koniu...Potem jakieś z Turcji...a potem z jakiegoś raju konnego

Gość fffffffffffffft
fffffffffffffft

Gość kurnik gryt
no i? zazdroscisz? widocznie tak skoro pofatygowalas sie nawet zalozyc o tym specjalnie tamt;] no coz nie kazdy ma tak nudne i nieciekawe zycie jak ty ze spedza czas na kafeteri ;]

Gość ffffffffffffft
prosze Cie...Też bym moła nawklejać fotek z Portuali Barcelony ale po co?to żałosne

Gość ffffffffffffft

Gość boli cie to

Gość odezwały się te które
mają zdjęcia z piramidami :D

Gość PIEKNA I BESTIA
jak to po co? po to jest galeria zeby stawiac zdjecia... nie musi byc 1 dziennie

moja znajoma wystawiala ponad 300 zdjec malej coreczki:Oto jest jeden album ma tez inne

mysle, że lepsze są takie fotki niż pod tytułem : jem obiad, idę, dłubię w nosie, siedzę albo- moje kolano, moje włosy, moje oko, mój pępek lub- moja ciocia, moja babcia, mój kibel, moje radio i na koniec- mój berbeć 1 dzień, 2 dniowy, 3 dniowy........5 tygodniowy, 5 tygodni i jeden dzień............4 lata i 3 dni ........i td

Gość zgazam sie z ike

Gość pani zdenkaiak
moja wspolokatorka ma 20 ujec swojej twarzy, usta wydete usta wciagniete, twarz z prawej i lewej....szkoda, ze nie zrobi sobie 30 ujec wlasnej dupy...

Gość a co ci szkodzi przeciez
ludzie wola wspominac fajne miejsca i momenty, nic w tym zlego nie widze, przynajmniej wiesz, jak spedza wolny czas. Jak cie brzydzi to nie wchodz.

Gość fffffffffffffft
albo zjecie przy stole bilardowym tak załosnie pozowane ze namierzała się kijem na kule niebieską a biała była w końcu stołu z dala od kijaO

Gość hehhhhhhhee

Gość iiiooyoyo

Gość uiouiouououo

Gość 34355
haha a autorka dalej temat podbija ;] ojj boli cie to boli;] wlasnie maja zdjecia z wakacji bo lepsze to niz zdjecia na tle szafy w pokoju;] a czy gre w bilard uwazasz za chwalenie sie;] co w tym tak niezwyklego ze dziewczyna ma zdj przu stole bilardowym? bilard jest praktycznie wkazdym pubie.. nie wiem co ty musisz miec za zycie skoro cos takiego za lans uwazasz;D chyba jedyna rzeca jaka widzisz to stado kur pasacyh sie na podworku za oknem ;]

Gość esaaaaaaaaaa
i zdjecia z wakacji maja bo sa to zazwyczaj ladne zdjecia ciekawa. lepsze ..widac ze ci zazdrosc dup sciska;] haha ty w portugali bylas!chyba palcem po mapie.. ja ni emoge zeby taki bzdurnny temat zakladac. szok!

Gość 09opkjs
ale macie kurwa problem- a co ci to przeszkadza? tobie przeszkadza nk a dla innych pojebane jest kafeteria i spedzanie czasu na niej.. nietorelancyjny polmozgu

Gość pisałaś że ma
zjecie z wakacji z Turcji Turcja jest akurat bardzo tania

Gość buźka25
nie bede sie odwoływała do tego co napisała autorka ale jesli poruszamy temat NK to tak szczerze nie wiem czy ludzie rozumieja dobrze tego kto załozyl ten portal bo tak konkretnie to chodziło o to zeby odnajdywac na nim osoby z ktorymi chodzilismy do szkoly na studia.Niestety teraz na NK chodzi o to kto ma wiecej znajomych a najlepsze jest to ze ja dostaje zaproszenia od osob ktore owszem znam ale jakos jak gdzise sie widzimy to te osoby nie mowia mi czesc:)ktos znajomy to ktos z kim jestesmy w stanie porozmawiac :)

Gość buźka25
a i jeszcze jak juz ktos ma swoj profil to niech zamieszcza tam swoje zdjecia albo jak juz chce to swoich bliskich a nie jakies postacie z bajek, anioły, jakies smieszne przerobki paincie:)zdjecie liscia itp.

dlatego ja nie mam puki co tam konta. choć nieraz rozważam taką możliwość bo dobre konto na nk to dobra reklama własnej osoby. Powtarzam DOBRE konto

Gość ale masz zyciowy problem
po kiego wlazisz w jej profik? przymus jest? Jak ci sie1 zdjecie nie podobalo, to po co ogladasz nastepne?