Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagaratka

samo dziecko w domu, od kiedy?

Polecane posty

Gość halina co się wypina
i całe szczęście, że tak jest, bo inaczej ludzkość popadałaby w coraz większe przegięcia, za 3 pokolenia matka, która zamknęłaby się przed 12-latkiem w łazience na dłużej niż 15 minut musiałaby się zrzec praw rodzicielskich, to samo dotyczyłoby matek, których dzieci nie utrzymują masy ciała w określonym przedziale i nie śpią określoną ilość godzin na dobę żylibyśmy sobie w takim idealnym świecie pełnym idealnych dzieci i idealnych rodziców....

Gość mam tu czarny nick
Tak właśnie te idealne mamy nie potrafią opanować emocji na forum.Swoją prawdziwą twarz pokazują na forum.Nie mam odwagi się podpisać:O

Gość justel9556
Jezeli mieszkacie w Przemyślu zapraszam do prywatnej swietlicy Świetlik. Panuje tam miła atmosfera, dzieci sa pod opieką wykwalifikowanej i doswiadczonej kadry oraz pod opieką logopedy i psychologów. Czas w swietlicy wypełniają zabawy i zajecia grupowe. Naprawde polecam

Gość tak tak, każda jest idealną
matką i Ty i Ty i Ty też uśmiechnij sie i nie zapomnij zażyć kolejnej pigułki :p

Gość Dzieciara
A niby dlaczego nie mozna by zostawic 6 latka samego w domu? Bo niby wyskoczy przez okno, odkteci gaz, albo sie potnie nozem? To chyba tylko jakis glupkowatych dzieci w wieku 6l nie mozna w domu zostawic. Jak powiem mojemu dzicku, ze ma nie dotykac gazowki czy nozy to tego nie robi. A jak jest dziecko glupie w wieku 6l lat to moze w wieku 15 tez madre nie bedzie i cos nierozsadnego zrobi podczas naszej nieobecnosci.

Gość Dzieciara
Do Polopi No tak tylko, ze zapomnialas wspomniec, ze w Stanach jest debilne spolaczenstwo wiec tez i prawo musza miec inne. Wiem bo sama tam kiedys mieszkalam.

Gość Dzieciara
Zostawalam sama w domu w wieku 5 lat i nigdy mi sie nic nie stalo nie dlatedo, ze mialam szczescie ale dlatego, ze rodzice mnie nauczyli co wolno a czego nie wolno. A zagrozen wcale nie bylo kiedys mniej niz teraz. Teraz jest nawet latwiej bo dzieci maja nawet komorki za pomoca, ktorych zawsze moga sie skontaktowac z rodzicami. A jak sie tak dmucha i chucha na dzieci i wszystko sie za nie robi to potem takie oszolomy wyrastaja nieprzystosowane do samodzielnego zycia.