Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy. .........

Czy polski mezczyzna, heteroseksualista moze nosic biale spodnie czy nie ?

Polecane posty

Gość ciekawy. .........

Moi znajomi orzekli ze nie, co o tym sadza kobiety ;).

Gość nie ale z prostej przyczny
będzie miał je za chwilę brudne :D

Gość Bella Cullen
To zależy od urody Mężczyzny. Jednemu pasują dodają gracji, męskości. Innemu nie. Zależy z czym nosi te spodnie, jaki ma typ urody itp. Myślę, że białe sztruksowe spodnie jak najbardziej..do ciemnego swetra..czarny, grafit..granat..Zamiast swetra marynarka również w tych kolorach, może być brązowa itp. czarne buty zamsz lub brązowe. Nie da sie. trzeba mierzyc. I nie każdemu to pasuje.

Gość białe jeansy
mogę zaakceptować u depeszowca ale u innych absolutnie nie!:P

Gość a jak powinien wygladać
depeszowieć ? a raczej Depecheowiec czane buty białe spodnie ?

Gość a po co ci wiedziec jak powini
wygladac depeszowiec skoro przypuszczam,ze to nie twoje klimaty?:classic_cool:

Gość depeszowcy to dość ciekawi
ludzie , trochę to podejrzane jak facet koniecznie chce się upodobnić do Dave Grahama :D sama subkultura i otoczka wokół tego zespołu jest niespotykana gdzie indziej .

Gość do Dava Gahana
gwoli ścisłości:P

Gość mi się on kojarzy
z bułką grahamką łatwiej zapamiętać :classic_cool:

Gość ciekawy. .........
Kobiety twierdza ze moze a mezczyzni ze nie, ciekawe... mam kilka marynarek, teraz nawet kupilem sobie versace za 1200 zl , byla taka tania bo to koncowka serii i do tego wiosenno-letnia kolekcja, wczesniej kosztowala 2800 ale kompletnie nie umiem ich ze spodniami zestawic. Konczy sie tak ze marynarka jest ladna jak lezy w szafie, jak probuje ja do czegokolwiek innego zalozyc to wyglada to komicznie. Nie mam "zmyslu modowego" dlatego zaczalem przegladac net pod tym kierunkiem, podoba mi sie jak spodnie sa jasniejsze a gora ciemniejsza, wiem ze biale spodnie sa niepraktyczne ale tak nie zamierzam przeciez chodzic w miejsca gdzie sie ubrudze. Moze was smieszy takie zainteresowanie moda u faceta ale kiedys wazylem naprawde duzo. Schudlem 2 lala temu prawie 40 kg, na silowni i uprawiajac rozne sporty i i teraz odbijam sobie wczesniejsze lata, na silownie chodze nadal i caly czas uwazam na to co jem. W ogole wczesniej nie przejmowalem sie jak sie ubieram bo skoro bylem gruby to nie mialo to dla mnie sensu, wazne tylko zeby bylo czyste. Teraz odbijam sobie wczesniejsze lata. Kupie sobie biale spodnie i pierdole kolegow ;). Pozdrawiam.

Gość ciekawy ale biale
ubranie pogrubia:classic_cool:

Gość Yaro rzeznik 997
oczywiscie ze moze zajebiscie wyglada w bialych spodniach jezeli pasuja i wyglada konkretnie jest przystojny tylko zakomplesione rury i typy beda twierdzic ze nie bo pedal itp. Taka to wyglada ale chrzanic te stereotypy ja mam biale spodnie i chodze w nich i wygladam ok.Lubie tez czarny kolor. dziekuje za uwage.

Gość tylko w lecie

Gość ha ha ale czad

Gość aha i ach
Facet w białych spodniach jest u mnie na starcie skreślony. Chyba ze to uniform służbowy, np. lekarz albo lodziarz. :D

Gość Łojoj
Zgodzę się z poprzednikiem, żyjemy w kraju stereotypów, homofobów i rasistów, którzy tylko czekają na okazję, żeby kogoś wyśmiać, zniesławić czy szykanować. Są to zwyczaje prostych ludzi ze wsi, którzy dopiero co przeprowadzili się do miast i uważają siebie za wyznacznik kulturowy. Świetną okazją jest komentowanie ludzi chodzących w białych spodniach, najlepiej powiedzieć o nich coś złego skoro samemu się w tym źle wygląda. Żal dupę ściska. Taka Polska, każdy ocenia po opakowaniu, nawet nie wiedząc nic o drugiej osobie. Dlatego zachód się z nas śmieje. Co do białych spodni, nieważne czy białe, czy zielone czy nawet różowe(choć fanem nie jestem), dobrze zestawione z resztą ubrania, wyglądają spoko. Pozdro all

Gość Klaaraaa
może. Raz widziałam faceta w białych lnianych szerokich spodniach, do tego brązowe japonki i lniana koszula z zatoczonymi rękawami. Facet był bosko opalony, miał ciemne króciutkie włosy i okulary na nosi...... był BOSKI!!!!!