Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda26l

DOŚĆ NARZEKANIA!!! WZIĘŁAM SIĘ OSTRO ZA SIEBIE!!! DOŁĄCZY KTOŚ ??

Polecane posty

HEJ MU-LATKA JA NA TEJ BIAŁKOWEJ JESTEM 10-DNIOWEJ , ALE JĄTROCHĘ MODYFIKUJĘ :). BO NP ZAMIAST MAŚLANKI (KEFIRU) NATURALNEJ JEEM TĄ TRUSKAWKOWĄ BO NATURALNEJ NIE PRZEŁKNĘ :). I KAWKĘ PIJĘ Z CUKREM CHOĆ NIE WSKAZANY JEST CUKIER. I OD CZASU DO CZASU ZJEM COŚ INNEGO NIŻ JEST W DIECIE - NP. PLASTER WĘDLINY LUB OWOC - JABŁKO LUB GREJFRUTA. I TAK JAKOS LECI. SZCZERZE MÓWIĄC TO JEST NAJLEPSZA DIETA JAKĄ DO TEJ PORY STOSOWALAM - A BYLO ICH TROCHĘ :):):) I NAJWAZNIEJSZE ZE NIE WYCIECZA ORGANIZMU I NIE JEST PRZY NIEJ SŁABO :)

TAK, CAŁY CZAS JĄ STOSUJĘ ALE NIE TAK RYGORYSTYCZNIE JAK W PLANIE DIETY. BO NP JEDNEGO DNIA JEM JAJKA, DRUGIEGO MAŚLANKĘ I TAK SOBIE ZAMIENIAM. ZROBIŁAM 3 DNI PRZERWY - ALE NIE JADLAM ZIEMNIAKÓW ITP I POTEM ZNÓW. I CZUJE SIĘ ŚWIETNIE A TO NAJWAZNIEJSZE :)

mu latka - makielki to makaron z makiem miodem i rodzynkami:) a jagły to taka kasza jaglana bardzo dobra robi sie ją z masłem:) u mnie dzis; sniadanie-kanapka z zóltym serem i sałata obiad- 1 gołabek podwieczorek- 2mandarynki kolacja- jabłko magda26l- ciesze sie że do nas wróciłas;))

Hej! Makiełki- brzmi ciekawie, tylko nienawidzę maku i rodzynek:-( A kasza jaglana... mmm... brzmi smacznie- a dokładnie jak się to robi??? Magda- no to gratuluję wytrwałości! Z resztą wszystkim Nam:-) Uciekam robćc obiadek dla dziecka

HEJ. MELDUJE SIE :) JESTEM JUZ PO PORANNEJ KAWCE IMALYM SPRZATANKU. NIEDLUGO JADE DO MAMY DO SZPITALA WIEC DO WIECZORKA RACZEJ MNIE NIE BEDZIE :). CIESZE SIE ZE JESTESCIE I NIE ZREZYGNOWALYSCIE :):) BUZIAKI :*

kasza jaglana to moje ulubione danie :) on nie ma smaku zwykej kaszy tylko takiej innej ... ;P gotuje sie tą kasze(dzienj przed weigilia) tak jak zwykła tylko ze luzem a potem przykrywamy pokrywka i kocem i ona [rzez noc pecznieje i robi sie cały duzy garnek:) a potem poprostu wkładamy taka porcje jaka chcemy do garnka i roztapiamy razem z masłem pyycha:) dziewczyny mam problem... od dzisiejszej nocy mam zgage piecze mnie w przeyku boli żaładek tak kłuje i jakby sie gotowało i ciagnie na wymioty ... mam nadzieje ze to nie sa objawy ciaży>?????????

hej... no i tak mnie nawala żałądek takier skurcze w żaładku jakby mi noze wbijali ze zostaóa dzis w domku... przez kilka dni dopoki mi nie przejdzie mam jesc lekkie rzeczy dziś; śniadanie-kanapka z jajkiem herbata z cytryną do południa i po południu- chrupki kukurydziane suche i herbatki mięta i dziurawiec

HEJ MELDUJE SIĘ :) U MNIE NADAL DIETKA, CHOC JUZ NIE BIALKOWA ALE BARDZO MALO JEM I JEST TO ZAZWYCZAJ JAKIS GORACY KUBEK LUB KANAPKA. PO PROSTU MI SIE NIE CHCE :) - ALBO AZ TAK SKURCZYL MI SIE ZOLADEK ALBO TO TE SWIATECZNE PORZADKI TAK NA MNIE DZIALAJA ZE NIE CHCE SIE JESC :). ALE JESTEM DUMNA Z TEGO CO OSIAGNELAM :):):). OSTATNIO KOLEGA ZOBACZYL MNIE PO MIESIACU I MALO MU SZCZEKA NIE OPADLA :):):) . TAKIE REAKCJE MOTYWUJA :) A CO U WAS ??

gdzie jestescie??????????? ja mam wrazenie ze stoje w miejscu u mnie dzis sniadanie-kanapka z serem topionym obiad- udko kurczaka 1 kawałek chleba podwieczorek-kostka gorzkiej czekolady kolacja- 5mandarynek i garsc orzechów

Hej! No widzę, że topik umarł... Moja waga sprawiła mi wielką radość :-) Jestem teraz w trakcie przygotowań do świąt- tzn piecznie, gotowanie itd. Stokrotko- myślę, że powinnyśmy się gdzieś przenieść, bo tu będziemy pisać tylko do siebie:-) Pozdrawiam Cię i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Jak znajdziesz jakiś tętniący życiem topik to daj znać- wklej link.

--JA JESZCZE JESTEM :) CZAS PRZED SWIETAMI JEST TAK ZAKRECONY ZE NAWET NIE MA KIEDY USIASC I POPISAC :((( I KOLEZANKI MYSLA ZE O NICH NAPOMNIALAM. NIE NIE KOCHANE!!! JESTEM I NADAL WALCZE :) MAM NADZIEJE ZE WY RÓWNIEŻ :)

hej ja tez jestem i walcze dalej musze byc piekna na czerwca;) jestem na innym topiku ale jak ten zacznie dobrze prosperowac to wróce :)

Też jestem na innym, bo tu martwota. Wszystkiego najlepszego w nowym roku- abyśmy osiągnęły nasze cele!!!!!!!