Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beetkaa25

Test pozytywny w czasie okresu!

Polecane posty

Gość Beetkaa25

jak to mozliwe?dzis jest 3 dzien mojego okresu, mam tylko skape krwawienie. Zrobilam test i wynik wyszedl pozytywny...nie wiem co mam o tym myslec. Czy to moze oznaczac , ze poronilam?

jestes w ciazy - gratulacje to nie okres tylko krwawienie - czasem jest na poczatku ciazy, a w ekstremalnych przypadkach nawet przez cala teraz marsz do gina potwiedzic wiadomosc

Gość Beeatkaa25
Dzieki za odpowiedz, Bede bardzo szczesliwa jesli okaze sie, ze jestem w ciazy -dlugo na to czekalam. Dlatego tak bardzo sie boje czy to nie poronienie...poniewaz przez pierwsze dwa dni okresu krawienie bylo obfite..

Gość Beeatkaa25
Przepraszam, wiem, ze to glupie zadawanie takich pytan na forum. Ale nie moge dzis isc do lekarza. Mam juz umowiana wizyte. Poprostu bardzo sie martwie i chcialam sie dowiedziec z czyjegos doswiadczenia co to moze znaczyc...

Na dwoje babka wróżyła - może być ciąża - a okres to tak na prawdę plamienie (podobno nie tak rzadko występujące), lub poronienie a w organizmie jest jeszcze na tyle wysokie stężenie beta HCG że wynik pozytywny - ja także podpisuję się pod natychmiastową wizytą u ginekologa!!!

Gość klusssek
wlasnie, jak o jet z tym okresem w ciazy?

Masz KRWAWIENIE (potrzebny tampon, podpaska) czy PLAMIENIE (wystarczy wkładka)?Różnica jak między hulajnogą a rowerem. Mylenie pojęć.Nie ma okresu w ciąży.Może być krwawienie w ciąży (stanowi jej bezpośrednie zagrożenie).Plamienia w terminie miesiączki się zdarzają bardzo często i z reguły nie oznaczają niczego złego. Tyle, że w danym momencie, wiedząc o istnieniu ciaży, należy unikać gorących kąpieli i wysiłku, by nie doprowadzić do wystąpienia krwawienia.Tyle.