Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty jak lza prawiczek

brzydze sie dziewczynami ktore sa w zwiazku z kolegami

Polecane posty

Gość Marian Z Siedlec
A ja autora popieram! Sam bym nie chciał dziewczyny, która penisem się bawiła. Co prawda prawiczkiem nie jestem, ale to wina mojej ładnej i rozrywkowej koleżanki bo mnie po pijaku zaciągnęła do łóżka. Jednak zrozumiałem swój błąd i stwierdziłem, że jak już mieć dziewczynę na poważnie, to czystą. Jestem gotowy czekać nawet do ślubu!

Gość nika69
"Jak juz znajde swoja dziewice, to zrobimy tak zeby byla nia przez cale zycie." czy moze mi ktos wyjasnic? :> haha smiechu warte

Gość A JEDNAK ISTENIEJA TAKIE KTORE
< i wcale sie nie dziwie autorowi tematu.. te ktore robily to z 10 mysla ze są niezle bo tylu facetów miały itd. Tylko ciekawe czy chciałyby faceta,któey spuściłby się w 15 dziur w miesiącu.. :O

nika69 czy tam nike69.. smiechu warta to ty jestes :D skoro nie widzisz ze to podszyw.. zalosna jestes :)

Gość Marian z Siedlec
Ja mam nadzieję, że fakt przespania się po pijaku z koleżanką nie przekreśli mojej szansy u porządnej, czystej dziewicy. Brzydzi mnie dziewczyna, która już bawiła się penisem. A prawiczek to koniecznie powinien wymagać od dziewczyny czystości. Jakbym był prawiczkiem i bym miał mieć dziewczynę, która coś z kimś robiła to bym chyba zwymiotował!

Gość Beatka sdsd
"mroczna przeszłość seksualna " :D:D:D:D:D:D padłam :D nie wszystkich przeszłość jest mhoczna , niektórzy robią to przy świetle, a to świntuchy :D:D:D

Marian... a nie pomyślałeś,że może dziewczyna się upiła i też ją ktoś zaciągnął do łóżka.. to raczej jest bardziej prawdopodone niż w przypadku faceta..

Gość Marian z Siedlec
Prawiczki nie wiążcie się z laskami, które miały facetów! Szukajcie czystych. Ja się puściłem z koleżanką po pijaku chyba z rozpaczy, bo dziewczyna która mi się podobała nie była dziewicą i nie moglem z nią być i czułem się sfrustrowany i niewyżyty

Gość Pilot telewizoryjny
Ja już wszystko rozumiem. czysty jak lza prawiczek chce taką co jeszcze nie dotykała bo On ma małego , krzywego i nie chce żeby miała porównanie. Takie moje psychologiczne wnioski :)

Gość Marian z Siedlec
Jak się puściła po pijaku to ode mnie won. Ja uważam, że facet ma większe prawo do błędów w tej materii. Poza tym zmieniłem się, kończę studia, pracuję, elegancko się ubieram i czytam książki, chodzę do teatru i do kina oraz słucham 2TM2,3 i Armii i nie mogę mieć dziewczyny z błędami łóżkowymi na sumieniu. Za dużo poświęciłem zmienianie siebie

Gość Pilot telewizoryjny
Wstydzi się , że to prędzej czy później się wyda i wszyscy się dowiedzą :)

Gość 1234567890098765434567
nie rozumiem was, jak mozecie tak obrazac osoby które zyja inaczej niz wy?? przeciez do niczego was nie zmuszaja... mowie glownie o prawiczku. a tak nawiasem mowiac, to oczywiscie ze sa 20 letnie dziewice, wiem co mowie i mam 100% pewnosc

Gość nika69
nie masz pojecia o czym mowisz. kazdy prawiczek i "dziewica" z tego tematu twierdza ze marza o czystym partnerze i podejrzewam ze o szczesliwym i udanym zwiazku. zapominacie jednak ze seks odgrywa bardzo wazna role w zwiazku. znam juz pary ktore czekaly do slubu i okazalo sie ze nie dobraly sie seksualnie. to smutne... bo roznie takie zwiazki sie koncza.

Gość Beatka sdsd
matko wy jesteście chyba jacyś skrzywieni, ja mam 20 pare lat, mam jednego, pierwszego chłopaka i nie robimy tego tylko po pijaku i nie jestem przez to dziwka :O ja jestem w stanie zrozumiec jak ktos był długo z 1 partnerem i myślał że np to juz na całe życie a potem cos nie wyszło. to taka osoba wtedy juz by była brudna?

"Ja już wszystko rozumiem. czysty jak lza prawiczek chce taką co jeszcze nie dotykała bo On ma małego , krzywego i nie chce żeby miała porównanie. Takie moje psychologiczne wnioski " Mój psychologiczny wniosek jest taki, iż jesteś kurwą i sobie racjonalizujesz fakt, że ktoś może nie chcieć przechodzonego towaru secondhandzie. :classic_cool:🖐️

Gość nika69
to bylo do "A JEDNAK ISTENIEJA TAKIE KTORE "

Gość 456739876839773967
nie rozumiem czemu tak obrazacie innych tylko dlatego, ze maja inny pomysl na wlasne zycie i nie postepuja tak jak wy :( mowie tutaj glownie o prawiczku. a tak nawiasem mowiac- nadal sa dziewice w wieku 20 lat, jestem stuprocentowo pewna.

Gość luzna kombinacja cyfr
nie rozumiem czemu tak obrazacie innych tylko dlatego, ze maja inny pomysl na wlasne zycie i nie postepuja tak jak wy :( mowie tutaj glownie o prawiczku. a tak nawiasem mowiac- nadal sa dziewice w wieku 20 lat, jestem stuprocentowo pewna.

Gość bedziesz mial potem 25 potem
20 potem 30 a jak ci stuknie 35 czy nie daj 40 to bedziesz tak zdesperwoany ze bedziesz placil kobiecie zeby ja tylko wyroochac a na zone wezmiesz sobie pierwsza lepsza jaka sie do ciebie usmiechnie.

"i okazalo sie ze nie dobraly sie seksualnie" Jasne. 💤🖐️ Niedopasowanie narzadów płciowych występuje bardzo rzadko. A o temperamencie to się rozmawia przed, nie trzeba spać. :O🖐️

Gość Marian z Siedlec
Po co prawiczkowi przechodzona?

Gość nika69
czlowieku o jakiej godnosci ty mowisz.... to jest raczej zalosne

Gość Beatka sdsd
ale dlaczego na babiarza miałabym tylko szanse? ja nie jestem puszczalska a taki Lolo żigolo nie miałby u mnie szans, moze taki który juz miał jedną jak ja ale nie więcej. dla mnie wiecej niz 1 partner w tym wieku to tez dużo. ale nazywanie dziewczyn które juz miały 1 partnera i były w stałym związku puszczalską to chyba przesada. a i te dziewice tez będą miały wymagania. a takie one są porządniejsze ode mnie np że ja miałam jednego i jestem porzadna. a one np sprzedają swoją cnote za pieniądze albo bawia sie w sponsoring. czyste że hohoho

Gość nika69
pzw - wroc do szkoly i naucz sie czytac ze zrozumieniem

jaaaasne, a siedzenie non-stop na babskim forum i pisanie dokładnie takich samych postów, które większość ludzi i tak ma w dupie czyni Cię lepszym ode mnie