Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty jak lza prawiczek

brzydze sie dziewczynami ktore sa w zwiazku z kolegami

Polecane posty

ja i moja siostra nie musimy dbac o higiene, bo i tak jestesmy czysci jak lza. Jakbym codziennie trzymal kutasy w rece, to tez bym sie myl dwa razy dziennie.

Czasami tylko zdarza mi się założyć odwrotnie majtki-mianowicie brązowym do przodu ale przynajmniej wtedy mamy z czego się pośmiać z siostrą,ona też nieraz tak założyła i wtedy wszyscy wspólnie z mamą tatą i dziadkiem śmiejemy się do wieczora.

Aha...super myślenie! Czyli nie myjesz się wcale,tak to mam rozumiec? To teraz juz wiesz dlaczego majtki twojej siostry smierdziały rybą! Żal mi ciebie!

A od mycia zapachnialyby miodem? Mi tez zal Ciebie.

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
łykacie prowokejszyn jak pelikany

Gość co za kompleksy
Taaa, nieważne czy brzydka, czy głupia, czy taka, siaka owaka, czy jest dobra, miła czy nie, ważne aby nawet myślą nie grzeszyła.. :D

Juz pisalem ze to nie zadne prowokejszyn (tylko o 12:11 ktos sie pode mnie podszyl, ale prosze, ignorujcie tego posta). Ja naprawde szukam czystej dziewczyny. "Czystej" to nie to samo przeciez co "umytej". Te dziewczyny na forum mysla pewnie ze jak sie umyja to zmyja z siebie wszystko co maja na sumieniu, wszystkie brudne rzeczy, ktore robily z facetami. Ale tak sie nie da.

Nie chodzi zeby nie grzeszyla mysla. Jak dla mnie to moze byc nawet inteligentna.

"Te dziewczyny na forum mysla pewnie ze jak sie umyja to zmyja z siebie wszystko co maja na sumieniu, wszystkie brudne rzeczy, ktore robily z facetami. Ale tak sie nie da." Wystarczy skoczyć do spowiedzi i odwalić kilka zdrowasiek ^^

Prawdziwy ksiadz za seks przed slubem nigdy nie da rozgrzeszenia

No właśnie... Jakoś tak się zasiedziałam... ^^ Ale może Wasza czystość na mnie spłynie i już nie będę się puszczać :D

No wlasnie, juz tak sobie idziesz od godziny i nie mozesz pojsc. A kysz, na Ciebie to pewnie nawet moja czystosc nie bedzie miala ozywczego dzialania.

Gość co za kompleksy
Współczuć można pożycia w małżenstwie z takim zatwardziałym prawiczkiem - tylko po misjonarsku pod kołderką po ciemku...

Gość co za kompleksy
A i jeszcze żona może nie chwycić nawet Twojego przyrodzenia bo będzie się brzydzić - w końcu chcesz takiej, która nie dotyka :D

"Współczuć można pożycia w małżenstwie z takim zatwardziałym prawiczkiem - tylko po misjonarsku pod kołderką po ciemku..." Nie wiem jak to się robi po misjonarsku. 🖐️ Zresztą kogo by obchodziła przyjemnosc kobiety. 💤🖐️

jakiego pozycia? Jakie po misjonarsku? Nie po to jestem 22 lata prawiczkiem, zeby to w jednej chwili zbrukac. Jak juz znajde swoja dziewice, to zrobimy tak zeby byla nia przez cale zycie.

Nogoglaszczka - mi tez jest smutno ze nie rozumiesz, ze ktos moze miec jakies idealy i wartosci w zyciu.

Gość nika69
ty to chyba jestes sfrustrowany tym, ze jeszcze nie miales kobiety i z takim podejsciem trudno ci bedzi znalezc. skonczy sie tym, ze bedziesz korzystac z uslug prostytutek

"Nogoglaszczka - mi tez jest smutno ze nie rozumiesz, ze ktos moze miec jakies idealy i wartosci w zyciu." A niech sobie ma, chłopczyku. Tylko obrażanie ludzi, którzy mają inne ideały a żadnej krzywdy Ci tym nie robią jest... hmmm... żałosne? Poniżej wszelkiej krytyki? Nie po katolicku? :P

Gość A JEDNAK ISTENIEJA TAKIE KTORE
nie dały w wieku 16 lat. Ja mam 20 lat i jestem dziewicą..tego samego oczekiwałam od swojego chłopaka i takiego właśnie znalazłam :) i naprawdę jestem z tego powodu dumna i szczęśliwa.. bo nie umiałabym być z kim ś kto prędzej uprawiałby sex z inną.. dla mnie to ważne.