Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty jak lza prawiczek

brzydze sie dziewczynami ktore sa w zwiazku z kolegami

Polecane posty

Gość co za kompleksy
"Jasne. Niedopasowanie narzadów płciowych występuje bardzo rzadko. A o temperamencie to się rozmawia przed, nie trzeba spać. " Taak, rozmawia :D tyle, że rozmawiać można o wszystkim, ale mówienie a robienie to dwie różne sprawy.

Gość A JEDNAK ISTENIEJA TAKIE KTORE
Marian.. o nie.. - tu sie nie zgodze.. a niby dlaczego facet ma wieksze prawo do bledow "w tej materii" jak to powiedziales.. nie badz smieszny.. Rownie dobrze ja moglabym powiedziec,że jak sie pusciles raz po pijaku to zrobisz to za kazdym nastepnym razem. A dziewczyna moglaby rownie dobrze zmienic sie tak jak Ty.. i co .. ona wtedy nadal nie zasluguje na prawiczka,ale Ty na dziewice tak.. ? to akurat jest smieszne

"Taak, rozmawia tyle, że rozmawiać można o wszystkim, ale mówienie a robienie to dwie różne sprawy." Kwestia techniczna jest łątwa do opanowania, no ale panie przechodzone 10+ starają się wmówić, że seks wymaga niesamowitych umiejętnosci i ich doświadczenie jest w cenie. :classic_cool:🖐️ A o tym jaki kto ma temperament mozna wiedzieć przed uprawianiem seksu. 🖐️

Gość nika69
szanuje prawiczkow ale takie osoby, ktore obrazaja i wysmiewaja innych zrazaja wystawiaja zle swiadectwo normalnym prawiczkom

Gość co za kompleksy
"Kwestia techniczna jest łątwa do opanowania, no ale panie przechodzone 10+ starają się wmówić, że seks wymaga niesamowitych umiejętnosci i ich doświadczenie jest w cenie. " Tak, bo wszystkie tutaj jesteśmy po 10 + hahah Kwestia temperamentu i dopasowania to coś o czym nie masz pojęcia i wiedzą o tym także mężczyźni, którzy kochają się ze swoim kobietami. Teraz przyszła żona powie Ci, że codziennie, a jak zaczniecie to jednak nie będzie miała ochoty, a Tobie się spodoba i będziesz się frustrował. I co wtedy? Zamoczysz swoje przyrodzenie u kogoś innego byle Twoja żona była czysta ?

auytor powinien być z dmuchana lala a nie kobieta skoro ma takie dylematy:D żałosne

"Teraz przyszła żona powie Ci, że codziennie, a jak zaczniecie to jednak nie będzie miała ochoty, a Tobie się spodoba i będziesz się frustrował. I co wtedy? Zamoczysz swoje przyrodzenie u kogoś innego byle Twoja żona była czysta ?" A to związki przechodzonych się nie rozpadają z powodu tego niedopasowania? Bo nagle żonie się odechciało seksu? :D🖐️ To nie jest przypadłosc seksu po ślubie. 🖐️

Gość nika69
jesli chodzi o niedopasowanie to kazdy zwiazek predzej czy pozniej sie rozpadnie. z tym ze w zwiazku chlopak-dziewczyna nie bedzie zadnej krzywdy, natomiast po slubie to bedzie tragedia

po pierwsze - nie powtarzam tego non-stop. po drugie - to Ty uważasz, że nie-dziewice obchodzą Twoje wywody, co widać po tym topiku po trzecie - nie jestem cartoonem. nie licze na wygraną w tota-lotka i znalezienie sexy dziewicy na kafe po czwarte - to Ty w kółko powtarzasz te same smęty o jakiejś pseudo-moralności, przez co jesteś najnudniejszym prawikiem na kafe ( tuz za creamem i cartoonem) po piąte - o co chodzi z tym :classic_cool: i 🖐️ ? jesteś w gimnazjum, że musisz każde zdanie tym kończyć ? po szóste - idę już stąd, bo mam jeszcze jakieś życie poza tym nudnym forum

"chlopak-dziewczyna" A to niby seks przed ślubem oznaca, że do slubu nie dojdzie? :D🖐️ Co ma piernik do wiatraka? 🖐️ 22 tyle się naprodukowałes, a to i tak nie zmieni Twojej sytuacji. :(🖐️

dlaczego robicie rozroznienie na przechodzone i nieprzechodzone? człowiek to człowiek i nie ważne czy jest wg waszej skali czysty czy nie:O oceniajcie ludzi a zwlaszcza kobiety po tym,jacy sa a nie po dziewictwie:O

Gość nika69
kochany prawiczku z wiara! nie skupiam sie tylko na tobie. gdybys czytal uwaznie to bys wiedzial ze byla osoba ktora chce czekac do slubu a smiem podejrzec ze skoro jestes taki moralny tez bedziesz czekac.

" kochany prawiczku z wiara! nie skupiam sie tylko na tobie. gdybys czytal uwaznie to bys wiedzial ze byla osoba ktora chce czekac do slubu a smiem podejrzec ze skoro jestes taki moralny tez bedziesz czekac." A ja się pytam, co z tego? :o Po slubie możęmy byc "niedopasowani" ale ile jest niedopasowanych par, pomimo tego, że uprawiały seks prze ślubem? Skoro tak, to argument niedopasowania to zaden argument przeciwko czekaniu na seks po ślubie. 🖐️

Gość To się ciesz że przynajmniej
inni nie muszą się brzydzić twoją dziewczyną, bo jej nie masz!

Gość nika69
smiem podejrzewac e intelektualnie zatrzymales sie na poczatku podstawowki. nie myslalam ze istnieja tacy tepi ludzie. przeczytaj posty jeszcze raz to moze zrozumiesz bo mi sie nie chce tobie juz tlumaczyc...

"dlaczego robicie rozroznienie na przechodzone i nieprzechodzone? człowiek to człowiek i nie ważne czy jest wg waszej skali czysty czy nie oceniajcie ludzi a zwlaszcza kobiety po tym,jacy sa a nie po dziewictwie" Niektóre niedziewice nie chciałyby prawiczka i ich obrażają, i jakoś to nikogo nie bulwersuje. :(🖐️

" smiem podejrzewac e intelektualnie zatrzymales sie na poczatku podstawowki. nie myslalam ze istnieja tacy tepi ludzie. przeczytaj posty jeszcze raz to moze zrozumiesz bo mi sie nie chce tobie juz tlumaczyc..." 😴🖐️

Niektóre niedziewice nie chciałyby prawiczka i ich obrażają, i jakoś to nikogo nie bulwersuje. ale przecież nikt Was nie obraża:O są niedziewice które chciałyby -moge mowic o sobie ale są i takie,które cenią sobie doświadczenie w łóżku.Nie dogodzisz wszystkim

Gość dziewica czysta i nietknięta
Marian :O Jesteś odrażającą zepsutą kreaturą, rębajłą, zepsutym seksem i alkoholowym amokiem, który zgubił swą męskość i honor w sposób najpaskudniejszy z możliwych a to że sie zmieniłeś ...phi, nie wymażesz owocu swojego zepsucia, którym to jest brak prawictwa i alkoholowa przeszłość seksualna :O mam nadzieję, że tacy będą się ode mnie trzymać z dala, przepraszam, muszę się oddalić z tego tematu, bo czuję niestrawność przeokrutną :O

Gość mam pytanie do prawiczka
z wiarą. Mi nie przeszkadza to, że jesteś prawiczkiem, chcesz szukac dziewicy? Prosze bardzo, Twój wybór Twoje prawo. A teraz powiedz mi czy masz coś do tego, że jestem w swoim trzecim związku? Uważasz, że czyni mnie to dziwką? Odpowiedz szczerze i poważnie jeśli umiesz. Aha i dodam jeszcze, że faktycznie nie chciałabym mieć prawiczka bo uważam że oboje byśmy nie umieli odnaleźć się w takim związku.

Rany, zrozumcie, że kobieta to nie jest pralka - nie może się zużyć:), puszczalstwo to co innego: brak zainteresowania rodziców, swego rodzaju moda, determinacja by być na topie i mieć o czym opowiedzieć koleżankom. Dawniej było całkiem inaczej... Przede wszytstkim trochę później się ta gorączka miłosna zaczynała - w liceum, a nie w gimnazjum:), co dalej ? Przedszkole? Poza tym trzeba zauważyć, że dzisiejszym chłopcom brakuje taktu, są ordynarni, pyskaci i nie rzadko o kobietach mówią jak o rzeczy. Dlaczego więc zamiast oceniać ich postępowanie nei zaczną od siebie samych?