Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czysty jak lza prawiczek

brzydze sie dziewczynami ktore sa w zwiazku z kolegami

Polecane posty

Istnieją, całe masy...Idę sobie czasme ulicami i słyszę jak rozmawia dwch takich i mówią np. coś w stylu "a jak tam ci idzie z tą nową dupą?". No sorry....... to ma być facet? Zapomnij.

stnieją, całe masy...Idę sobie czasme ulicami i słyszę jak rozmawia dwch takich i mówią np. coś w stylu "a jak tam ci idzie z tą nową dupą?". No sorry....... to ma być facet? Zapomnij. I przeraża świadomość jak pomyślę,że tacy są wokół. Ale logiczne jest że samiec alfa nie użyje określenia kobieta,dziewczyna tylko dupa,laska:classic_cool:

Gość Marian z Siedlec
Uważam, że jako fajny facet na dziewicę zasługuję

Gość Marian z Siedlec
A dziewczyna, która straciła cnotę w gimnazjum jest puszczalska. Albo ta moda na spanie z facetami bez związku. Co się z wami dziewczyny dzieje? Za moich czasów jak jakaś była puszczalska to nie miała szacunku u kolegów żadnego!

Gość supermarian
baby sa nudne, tylko do seksiku sa dobre

Gość dziewica czysta i nietknięta
to sobie możesz tak myśleć, marzyć nikt Ci nie zabrania puszczalskie też myślą, że zasługują na prawiczka :classic_cool: A ty ze swoją alkoholowo-seksualną przeszłością zasługujesz co najwyżej na byłą prostytutę albo byłą miłośniczkę akademickich orgii, które również przeszły przemianę :D i nie mów mi kto zasługuje na nas a kto nie, bo to my wybieramy, a chcieć to sobie możesz, zepsuty marzycielu skażony seksualnym brudem w najgorszym wydaniu

Marian przestań się wypowiadać na temat czystości zepsuta moralnie glizdo, hipokryto śmierdzący alkoholem i cudzymi sokami międzyudzia, których widmo będzie się za Tobą ciągnąć aż do kresu Twych dni skażonych złą młodością

supermarian baby sa nudne, tylko do seksiku sa dobre ciekawa teoria to samo mogę powiedziec o tobie Dokładnie dlatego bierzcie się za samców alfa. Będą zdrowe dzieci. jestem za mloda na dzieci a jako ojca chce kogos posredniego

Gość Marian z Siedlec
Mam 24 lata, prawiczkiem przestałem być w wieku 22 lat. Miłośniczki akademickich orgii nie mają u mnie szans, z takimi to najwyżej piwa się mogę napić

Gość Marian z Siedlec
która zrobi mi loda z połykiem?

Gość chętnych nie widać

podszywy potrafią czasem rozpierdolić każdy temat.Ale nie powiem można się pośmiać czasem:classic_cool:

Gość Marian z Siedlec
Dodam, że śmieszy mnie jak dziewczyna robiła komuś dobrze ręką, a uważa się za dziewicę. To jest dużo bardziej wulgarne i wyuzdane niż seks

Gość Marian z Siedlec
ale obciągnąć mogłaby

"a jako ojca chce kogos posredniego" To akurat wiem, dlatgo dajecie się zapładniac samcom alfa i z bękartami wyszkujecie samców od pi do omegi, żeby je wychowywali jako swoje. :o🖐️

o akurat wiem, dlatgo dajecie się zapładniac samcom alfa i z bękartami wyszkujecie samców od pi do omegi, żeby je wychowywali jako swoje. Nie przyszłoby mi to do głowy szczerze mówiąc:O

Ja tez musialem cos zjesc, ale ciesze sie ze zainteresowanie tematem czystosci nie slabnie. Nogoglaszczka, ja wcale Cie nie obrazalem. Ja nie moge sie tylko zgodzic z teza ze od czystosci duszy wazniejsza jest czystosc dupy.

Ale to wyzywanie to robota czarnego prawiczka, z ktorym ja nie mam nic wspolnego. ja jestem zbyt czysty, zeby takie slowa mogly mi przejsc przez klawiature. Ale mimo ze slowa te nie pochodza ode mnie i boleje strasznie nad schamieniem obyczajow wsrod prawiczkow, to jednak obraza one moga byc jedynie dla czystej dziewicy.

"Ale mimo ze slowa te nie pochodza ode mnie i boleje strasznie nad schamieniem obyczajow wsrod prawiczkow, to jednak obraza one moga byc jedynie dla czystej dziewicy." Nie misiu-pysiu. Są one obrazą dla każdej dziewczyny, która uprawiała seks z kilkoma facetami, których kochała i dla każdej, która w pełni świadomie po prostu chce się cieszyć seksem bez zobowiązań, nie raniąc przy tym nikogo. Też nie uważam, żeby bzykanie dla samego bzykania, wyrywanie facetów na jedną noc i takie tam, było czymś specjalnie fajnym, ale dopóki takie dziewczę nadstawianiem swojej własnej pupy nie zrobi krzywdy MNIE, to nie mam zamiaru nazywać jej kurwą czy uważać za gorszą. Nie mam tez ochoty słuchać obelg pod moim adresem tylko dlatego, że pierwszy facet, ktorego kochałam i z którym byłam w związku, nie okazal się ostatnim.

Gość Marian z Siedlec
Jak dziewczyna w wieku 20paru lat bzykała się z kilkoma, to raczej wszystkich nie kochała

Alez nie musisz sie tak unosic. Jesli mnie ktos nazwie jebaka czymlotem udarowym, to splynie to po mnie jak po kaczce, bo wiem ze to nieprawda. A z kolei jakbym byl jebaka, to tez bym sie nie obrazil za nazwanie rzeczy po imieniu.

Gość Marian z Siedlec
Mało mnie obchodzi głupota nastolatek

Marian nie wypowiadaj się na temat czystości swoimi zbrukanymi nierządem i alkoholem ustami u dziewic straciłeś już szansę, powiadam to ja, ich przedstwicielka zaś dla wszystkich prawików 👄 ale to tylko taki przyjacielski cmok w policzek, hehe :)