Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adzienka86

USG 4G SZCZECIN- gdzie najlepiej zrobic?

Polecane posty

Gość szczecinianka 23
na odziezowej w przychodni rodzinnej i w przychodni pogodna na witkiewicza, na prawde lekarz z powolania!!!

To naprawdę wspaniałe uczucie robić to co się chce, czyli obijać sie w ciąży czekając na maleństwo :P Ja też sporo jem a przytyłam od początku ciąży tylko 1 kg a jestem już w 18 tc :) a brzuszek rośnie :)

Gość szczecinianka 23
ja mialam 16 na plusie pod koniec duzo schudłam bo mialam cukrzyce ciazowa,aktualnie waze 5 kg mniej niz przed ciaza nigdy nie zapomne tostow z nutella i bananem i kurczakow z kfc jedzonych w srodku nocy

O to może się do niego zarejestruje:) Przypomniało mi się jak zgłosiłam się do szpitala(byłam już tydzień po terminie) i on akurat przyjmował na izbie przyjęć.A ponieważ lekarka,która prowadziła mi ciążę była okropną babą,teksty w stylu"boli?musi boleć" "8 miesięcy temu nie bolało?" "a jak Ty chcesz urodzić,skoro od paluszka Cię boli":O (dodam ze miała paznokcie na centymetr i naprawdę badanie bolało),więc jak mnie Tudaj zaprosił na fotel to już byłam blada ze strachu a on zaczął całą przemowę "niech się pani nie boji,nic nie będzie bolało,ja Was kobiety naprawdę podziwiam że wytrzymujecie ten ból itd." No i faktycznie był tak delikatny że po miesiącach tortur z moja gin byłam w szoku:) A tak w ogóle wtedy w szpitalu kolejowym pracowali prawie sami mężczyźni i tylko jedna pani.I wtedy naprawdę się przekonałam że faceci są dużo bardziej delikatni niż kobiety.

Najwęcej tyje się w III trymestrze. Jeszcze wszystko przed Tobą :PJa byłam na sporym minusie przez pierwsze II trymestry a w III-cim przytyłam 8 kilo mimo, że nie jadłam słodyczy (piłam za to dużo słodkiej coli).

Gość szczecinianka 23
MNIE JAK W SZPITALU (W ZDROJACH) BADALY PRZED PORODEM I PO KOBIETY TO Z BÓLU SAME CIEKŁY MI ŁZY, NIGDY WIĘCEJ NIE POJDE DO BABY!!! POZDRAWIAM

bo pewie ci masaż szyjki macicy robiły bez informowania o tym, to częsta praktyka :/

Zgadzam się z Wami,ze mężczyźni są delikatniejsi od kobiet. Kiedyś byłam u lekarki u której siedziały koleżanki na kawie i jakoś chyba im nie przeszkadzało,to ze ja akurat siedzę na fotelu z rozłożonymi nogami :) A i samo badanie nie należało do najprzyjemniejszych wiec od tego czasu TYLKO I WYŁĄCZNIE panowie ginekolodzy :)

Witam. Co do USG polecam dr Czajkowskiego :). Sama robiłam i jestem zadowolona :)

Ja też polecam doktora Czajkowskiego jako specjalistę od usg:) W drugiej ciąży chodziłam do niego.Jest super.Ale ja nie robiłam UDG4d,więc nic na ten temat się nie odzywam:)

A tak w ogóle Czajkowski w Szczecinie jest bardzo znany i ma bardzo dobrą opinię.Słusznie zresztą:)

Ja jak już wspomniał 4d nie robiłam,ale jako specjalistę od usg polecam go z czystym sumieniem.Jest bardzo dokładny,wszystko pokazuje,omawia.O nic nie trzeba się dopytywać bo wszystko sam mówi i niczego nie pomija. Nad łóżkiem jest ekran w którym wszystko widzisz:) No i zdjęcia w cenie wizyty miałam.

Tak jak napisała sikorka112 - jest dokładny. O nic nie pytała. Mąż był zemną i mógł wszystko oglądać. Ja również miałam monitor i wszystko widziałam :). Każda część ciała była szczegółowo omawiana, a na koniec dostałam płytę z nagraniem mojego maluszka :)

Ja mam film nagrany jakieś 15-20 minut (tyle ile trwało USG) :)

Gość marbar2010
hej!a ile kosztuje usg 4d lub 3 d u doktora czajkowskiego???

Gość gabi683
Dr Jasiek rewelacja mojemu mezowi wszystko mówila opowiadla nam co i jak.bada bardzo dokladnie rewelacyjna 6 miesiecy temu placilam w klinice 150 zl.Opis badnia dwu jezyczny .No a sama Pani doktor to przemila osoba .Polecam w 100% dr Jasiek

Gość gabi683
Z tego co wiem juz malo kto do niego chodzi Ja bylam u nigo raz i wiecej nie poszlam .Niepytany nie odpowiada trzeba wyciagac od niego info.

Piękne i radosne zdjęcie z Twoim dzieckiem w brzuszku.. Poszukuję naturalnej, otwartej kobiety do fotografii ciążowej. Mogę się umówić również po urodzeniu z małym niemowlęciem. Nie jestem młokosem bo mam córkę 31 letnią. Chcę wykonać zdjęcia do nowego portfolio o tej wspaniałej tematyce. Sesja bezpłatna - pozowanie za zdjęcia. Fotki opracuję komputerowo najnowszym programem do edycji firmy ADOBE. Wyretuszuję bezpłatnie. Oszczędzasz 330 złotych zapłaty dla tych, co robią zdjęcia za pieniądze. Chętnie też zrobię fotki według pomysłu przyszłej Mamy. Dojadę bezpłatnie na terenie Szczecina i okolic. Na imię mam Jerzy. Udzielę informacji, e-mail: rezolutek@onet.eu

Gość Agniechazet
Witam, wczoraj ( 06.12.2013 r.) udałam się na badanie USG połówkowe do DARMED. Miałam wizytę u doktor Lewandowskiej, bardzo sympatycznej a przede wszystkim kompetentnej. Badanie trwało ponad godzinę, każdy element ciała mojego dziecka został przebadany i omówiony, wraz z łożyskiem i wszystkim przepływami żylnymi. Mam około 30 zdjęć z tego badania. Stanowczo polecam! Zwłaszcza, że w I trymestrze byłam na badaniu u doktora Sławomira Świderskiego - badanie trwało może z 15 minut i to przez fakt, że zadawaliśmy pytania. Porównał moje dziecko do połowy papierosa i skasował prawie 200 zł - tego "specjalistę" stanowczo odradzam, traktuje pacjentki jak mięso na taśmie produkcyjnej.

Gość gość
Ostatnio byłam u doktora Czajkowskiego jest super. Polecam