Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nasycona

Mój facet za szybko dochodzi

Polecane posty

Gość nie nasycona

Witam! Jestem ze swoim facetem baaardzo długoooo odkąd pamiętam sex z nim odbywał się zawsze szybko. Mało kiedy jestem w stanie zdążyć.Czasem kiedy on skończy musi się mną zająć tak bym mogła dojść. Dodam,że on wcale nie jest taki młody ma 35 lat. Czasem jak mam ochotę wieczorem troszkę dłużej pofiglować musimy odbyć ok 17-tej szybki numerek żeby później wydłużyć igraszki. Kochamy się codziennie więc nie jest wygłodzony. Był kiedyś taki okres nie długi,że dochodziliśmy równocześnie ale to minęło,mi potrzeba troszkę więcej czasu. Czym to może być spowodowane? Jakimiś zdrowotnymi problemami ?

Gość nie nasycona
aha zapomniałam dodać, że nie mamy w domu wody (dopiero jest robione przyłącze) i kąpię się raz na 2 tygodnie na pływalni miejsciej

Gość nie nasycona
ten dupek po niżej to podszywka. ja mówię poważnie a ten cymbał robi sobie jaja

Gość ten dupek
ja jestem poniżej, o mnie mowa?

Gość nie nasycona
po wyżej chciałam napisać :) przepraszam

Gość nie nasycona
po wyżej chciałam napisać :) przepraszam

Gość nie nasycona
na co mi słownik a dziwkę to sobie zrób i wychowaj wulgarna świnio. i nie zabieraj głosu jak nie masz nic do powiedzenia DUPKU

Gość nie nasycona
ja jestem kobietą na poziomie i pozwolę żeby mi jakiś nędznik twojego pokroju ubliżał. Dziwka robi to za pieniądze, a ja po prostu lubię dawać rozkosz zwierzętom, poza tym końskie pączki mają lecznicze właściwości a w przypadku mojej zniszczonej wieloma wytryskami cery ma to ogromne znaczenie

Gość nie nasycona
żałosne podszywaczu.nie masz co robić? do książek bo jak mamusia zobaczy gdzie ty zagladasz to ci skórę złoi za złe stopnie. do nauki dzicinko

Gość nie nasycona
żałosne podszywaczu.nie masz co robić? do książek bo jak mamusia zobaczy gdzie ty zagladasz to ci skórę złoi za złe stopnie. do nauki dzicinko

Gość drente
moge go zastapic jak chcesz,gra wstepna,potem minetka ana koniec stosuneczek:)troche czasu nam zejdzie;)

Gość drente
moge go zastapic jak chcesz,gra wstepna,potem minetka ana koniec stosuneczek:)troche czasu nam zejdzie;)

Gość nie nasycona
a ile masz lat, mnie podniecają tylko młodzi chłopcy tak do 13lat

Gość drente
nie trzep sie w szkole podszywaczku.

Gość nie nasycona
po co dupku w ogóle włazisz na to forum do piaskownicy. a co do propozycji to nie skorzystam gdyż brzydzę się zdradą .

Gość drente
szkoda, chętnie zjadłbym twoją kupę

Gość nie nasycona
ale tobie podszywko chętnie nasrałabym na twój głupi pusty łeb.

Gość nie nasycona
a potem wylizała go dokładnie

Gość nie nasycona
do budy podszywaczu

Obecnie 40% mężczyzn cierpi na przedwczesny wytrysk. Żeby kobieta czuła się usatysfakcjonowana, stosunek powinien trwać około 30 minut. Niestety coraz mniej Panów umie tyle wytrzymać.

Gość nie nasycona
Komediant i tyle gdzieś by mi było trzeba no może ciut mniej ale czym to jest spowodowane? czy chęcią odbębnienia i zaspokojenia się jak najszybciej bo dłużej "mu się nie chce" nie sądzę by to był skutek masturbacji bo on nie musi tego robić no i wykluczam ,że mogłabym go podniecać jeszcze tak mocno po tylu latach chociaz on na mnie działa bardzo,już patrząc na niego czuję pociąg sexualny.

Co ciekawe w Stanach Zjednoczonych przedwczesny wytrysk jest definiowany jako wytrysk następujący szybciej niż po 1,5 minuty od rozpoczęcia stosunku. Zatem teoretycznie facet który wytrzymuje 1,5 minuty to nie cierpi na przedwczesny wytrysk. W praktyce jednak kobieta potrzebuje znacznie dłuższego stosunku aby było jej dobrze. Przeciętny Polak spuszcza się po 15 minutach. Dla porównania, przeciętny Nigeryjczyk spuszcza się po 25 minutach.

Nienasycona, teorie związane z przyczynami przedwczesnego wytrysku są różne ale zwykle przyjmuje się że przedwczesny wytrysk ma tło nerwowe. Przyczynami może być za krótki sens, stresujący tryb życia, zażywanie substancji psychoaktywnych (nawet kofeiny w kawie), frustracja, ukryte lęki...

Gość mis push upek
komediant,przeciez kazdy wie ze jestes onanista,wiec po co walisz dziewczynie teorie przeczytana w necie ?

Gość nie nasycona
oj to powinnam zmienić nick na nie dopieszczona. a te 25 min to z grą wstępną czy już sama penetracja? bo 25 min samego stosunku to chyba tylko kurwa wytrzyma bo aż na tyle to ja jestem za leniwa.:) z grą wstępną to i owszem .

Gość mis push upek
komediant vel florek nie wiem czy wytrzymalbys chociaz2,5 minuty,a co dopiero 25 minut