Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwnik_rydzyka

aaaa! raturnku! dziewczyny nie chca sie ze mna umawiac!

Polecane posty

Gość chcesz sensownej rady
No widzisz a mi wydaje się, że nawet jak poznasz jakąś o podobnych poglądach to zatracicie się w swoich ambicjach i pogonią za pieniądzem, bedziecie sie nawzajem nakręcać.. Nie wiem gdzie takiej szukać- nie znam takich dziewczyn= dal mnie liczą sie inne wartości. Nie zarabiam dużo, nie zajmuje wysokiego stanowiska, więc Twoim zdaniem nie jestem wartościowa. Ambicje mam, ale nie żeby robić karierę zarabiać kupe kasy ale żeby być szczęśliwą, a pieniądze szczęścia nie dają. Pewnie, że chciałabym zarabiać więcej, żeby realizować swoje marzenia, ale nie zarabiam i to nie jest wcale mój problem życiowy.

Boś Ty sknera i nie jestem dżentelmenem. A gdyby była np. sprzątaczką w biurze i zarabiała ok.1000 zł i by Cie oczarowała , ominął byś ją szerokim łukiem jednak? Jesteś jak mój ojciec.Ciesze się że mama z nim zerwała bo z takimi osobami szkoda gadać. Więc się nie dziw i tyle. Prawdziwy facet który by się zakochał utrzymał by nawet bezrobotną bo najważniejsza jest miłość.Ja jestem humanistką i się z tego ciesze.I powiem Ci że jest coraz mniej umysłów ścisłych. Piszesz że jedna z dziewczyn która się wypowiadała myśli czymś innym zamiast mózgiem.Z Tobą jest tak samo.Brak Ci serca. Ale to jest tylko moje zdanie przecież....

Gość chcesz sensownej rady
Nie ma co nadwyrężać klawiatury bo autor i tak nie zwraca uwagi na to co się tu pisze. Tylko wobec tego po co zakłada temat i pyta o radę, skoro i tak wie swoje i zdania nie zmieni.

Gość przeciwnik_rydzyka
wy moze i jestescie normalne ale daja mi tu tez rade dekielni ludzie. ot chocby ta laska co sie puscila z jakims kolega w liceum na ostro zakrapianej imprezie alkoholowej. i co, niby taka osoba moze komus rady dawac? sama niech pilnuje najpierw swojego tylka.

Drogi Przeciwniku, nie wiem, czemu na Ciebie tak "pyszczą" te kobiety. Mnie już się podobasz, przynajmniej jesteś szczery. Ja też taka jestem, więc powiem wprost: jestem idealną kandydatką dla Ciebie. Mam skończone studia (2 kierunki), potrafię gotować, nawet piec ciasta, pracuję zawodowo, no i jestem w odpowiednim wieku. No to jak?

Gość przeciwnik_rydzyka
Ile zarabiasz? na jakim stanowisku pracujesz? studia techniczne? rozmiar biustu tez prosze podaj przy okazji.

Gość przeciwnik_rydzyka
Kocham cie kiedy sie umuwimy ?

Gość przeciwnik_rydzyka
dwa powyzsze to oczywiscie podszywy. abc, z jakiego miasta jestes? jesli jest tak jak piszesz, chetnie poznam.

Zaraz, ponieważ jestem idealną kandydatką , to też mam swoje wymagania. Co umiesz zrobić w domu (oczywiście chodzi o naprawy drobne w domu),rozmiar buta, wzrost, ilość rodzeństwa, stosunek do służby wojskowej i inny stosunek.Odpowiadaj!

:D:D:D wiecej autorze prosze na mój temat:D przyda mi się posmiać przed snem:P Prawda jest taka, że sie nie puściłam na zakrapianej imprezie i nie wyszłam za mąż za macho, a jak było ty wiedzieć nie musisz. Ale widzisz to ja mam męża, a ty nie masz nikogo i szukasz rad na babskim forum, mało tego jesteś nieatrakcyjny skoro po zobaczeniu zdjęcia laski nie chcą się z tobą umawiać. I kto tu ma fatalne życie?:P P.S. mam 23 lata więc w przeciwieństwie do ciebie daleko mi do 30:P

Gość przeciwnik_rydzyka
lubie odbyty

Gość przeciwnik_rydzyka
ewelinaewa, wal sie, nie bede ci wiecej odpowiadal, puszczalska panienko. puscila sie w liceum, a teraz zgrywa szpanerke. nara. abc, odpowiadam. wzrost 183, szczuply, w domu potrafie zrobic wiekszosc rzeczy ktore powinien zrobic facet: gladz gipsowa, malowanie, wiercenie i zakladanie polek, szafek - bez problemu, elektryka - bez problemu. stosunki: jestem pomyslowy, kazda pozycja, lubie seks oralny, wiec potrafie zrobic Ci dobrze, z tym nie ma problemu. dlugo wytrzymuje, znam techniki wydluzania wytrysku wiec nie bedzie tak, ze seksik 5 minut i spac. ten powyzej to oczywiscie podszyw.

Drogi Przeciwniku, mam nadzieję, że cytat"lubie odbyty" należy do jakiegoś podszywa. W innym wypadku uznałabym, ze zabrakło Ci elokwencji.

Mój drogi, zaimponowałeś mi, zwłaszcza tymi technikami wydłużenia wytrysku. Ufff.....więc?

Gość aaaagga--
A mi sie spodobales:) agata.sea@gmail.com mozesz mi wyslac swoja fotke, jesli masz ochote. pozdrawiam ;-)

Gość kolo z wygladem jak opisujesz
to ty nie masz prawa wymagac niczego od dziewczyny... sorry

Drogi Przeciewniku, czyżby przeraził Cię jednak mój zachwyt? No szkoda, że nie reflektujesz...

Gość abc101 skonczylo pedagogike
und socjologie :classic_cool:

Przeciwniku, z uwagi na to, że jestem perfekcjonistką, powoli już będę się żegnać. Nie mogę iść do pracy niewyspana. .Miło było poznać kogoś na poziomie. Może jeszcze tu zajrzę.