Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkkka

o co mu chodzi? czy wyglądam wulgarnie?

Polecane posty

Gość kobietkkka
te legginsy, które mam z płaszczykiem krótkim są z jeansu! więc nie przesadzajcie...

Gość serduszkototylkoja
albo ja źle wyraziłam swoja opinie z tym kościołem całym albo wy mnie źle zrozumiałyście. Ja nie mówię, że chodzisz tak ubrana do kościoła bo po przeczytaniu Twoich wypowiedzi jest to dla mnie logiczne , że wiesz jak się gdzie ubrać. Napisałam to ze względu na niektórych co piszą tandetne wypowiedzi. :)

Gość lalalalaaaa
wg ciebie to jewst klasa, wg mnie nie ;p nikogo nie obchodzi twoej zdanie i nie narzucaj go innym ;p ajesli bedziesz sie wypierac ze tegovnie robisz to ci przypomne co napisalas wyzej (zeby czasem zalozyla dzinsy albo buty na plaskim).

Gość atomojeopiniaa
lalalalaaaa -mam wrazenie ze pisze to kobietka pod dwoma nikami...a wrecz jestem pewna...

Gość kobietkkka
mojaopiniajesttaka- właśnie takie zestawy praktykuję z tą rożnicą, że ja noszę szpilki i tyle. nie noszę skąpych mini, różowych , lateksowych ciuszków, któtre biją po oczach, nie wywalam piersi (które z resztą są małe). tak, lubię wyglądać wyraźnie, lubię zwracać uwagę, ale nie wyglądam jak ta wysolaryzowana laska ze zdjęcia.

Gość facet z miasta***
dla mnie wygladasz jak tania dziwka do tego ruda -no wypisz wymaluj prostytutka jakbym szedl z kolegami zapytalbym sie przy nich ile bierzesz za numerek;) zeby bylo smieszniej

Gość dos cientos
To prowo! Na zdjeciu na lawce w panterce dziewczyna ma czarne wlosy i dlugie, smukle nogi, a na innych krotkie kaczorki, pulchne w udach!!

Gość lalalalaaaa
a ktory jest jeszcze moj nick? ;p jkabym chiala uzywac jednego to bym sie zaczernila ;p czasem nie uzywam w ogole tylko wpisuje tam czesc swojej wypowiedzi, wiec ameryki nie odkryłas.

Te buty na zdjęciu gdzie masz żółtą bluzkę rzeczywiście takie trochę kurewskie są.. ale to tylko moje zdanie. Rude włosy są piękne,sama chciałabym mieć :) a co do tego zdjęcia w płaszczyku.. moim zdaniem ładne tylko te leginsy trochę nie bardzo pasują do Twojej budowy.. A co do chłopaka to bym tego kutasa zajebala jakby mi takie rzeczy mowil ! może dać do zrozumienia,że coś mu się nie podoba,ale nie w taki sposob!

Gość kobietkkka
co za ludzie:) jak uważasz, że to prowo- to uważaj i nie komentuj .proste. sądzę, że istnieją lepsze tematy na prowokacje, ale nie po to tu jestem. zestawy podane tutaj są stricte pod spotkania albo wieczorne wyjścia. w tym z żółtawym sweterkiem- chodzę też do szkoły. tyle .

Gość trochę zdzirowato jednak

Gość pewnie piszato nastolatki
ktorym mama nie chce dac kasy na takie buty, albo baby ktore nie umieją chodzic na takich i nie maja odwagi ich kupic. ;) innego wyjasnienia nie widze (ja nie chodze w takich butach wlasnie dlatego ze nie umiem, chociaz probuje i kupuję coraz wyzsze - ale nigdy nie powiedzialabym ze takie buty sa kurewskie)

Gość ale po co to pokazywać
na nk? to żałosna i obciachowe wszyscy się śmieją z tych fot na nk

Gość raczej brak ci dobrego smaku
ale kurewsko nie wyglądasz

Gość do kobiettttki
wygladasz ok. tylko radze nie ubierac tych leginsow, jakos nie pasuja do twojej figury :( ale to tylko moje zdanie

Gość kobietkkka
to są przypadkowe foty. nie z nk. nie jestem krągła. jednak perspektywa zdjęcia robi swoje oraz to, że na zdjęciach z rudymi włosami jestem w płaszczu. no chyba, że rozmiar S jest dla Was krągły- wtedy proponuje się skontaktować z psychologiem. mogę Wam nawet opisać marki i ceny ubran żebyście byli pewni, że są moje. paranoja:D

ubrania zupelnie nie w moim stylu, ale jezeli tobie sie podoba to ok. Masz krotkie nogi i do tego serdele, co niezbyt korzystnie wyglada w legginsach. A ta pantera.. no coz :O

Gość
Jak dla mnie zero klasy,chcesz się ubierać "modnie"ale zważ na to że nie masz smukłych nóg i legginsy bądz rurki nie wyglądają ładnie na Tobie :o wręcz koszmarnie i ta panterka na dodatek :o

Ja osobiście tez lubię leginsy do których zakładam nie wiem jak to nazwać tunika, sukienka? bo jest do kolan. Panterkę też lubię ale czekam aż szał na nią minie bo wszędzie gdzie się obrócę idą dziewczyny, kobiety ubrane w panterkę i zebrę (co mnie się w ogóle nie podoba) a jeśli chodzi o klasę , dla mnie klasa jest to elegancja i ubiór podchodzący elegancją np. http://www.example.pl/wp-content/uploads/2008/10/kasiazapala.jpg http://www.moda.na14.pl/joomla1/images/stories/every_nature/coco_chanel/Every%20Nature_13.jpg http://www.foto-fashion.com/moda/moda/casewer11.jpg ale np. na spacer z psem wybieram raczej dżinsy, buty sportowe, bluzę lub dres. Mój ubiór zależy od miejsca i okoliczności. Według mnie, nie wyglądasz jak kurwa czy szmata, często wybieram styl ubioru taki Ty masz i Ci co mnie znają to akceptuję a resztą się nie przejmuję. Szpilki? Nie potrafiłabym bez nich żyć, a klasyczne czerwone i czarne szpilki każda kobieta powinna mieć w swojej szafie. Ale to tylko moja opinia. Każdy ma swój gust i styl bycia. A Twój facet w żadnych okolicznościach nie może tak się do Ciebie zwracać, jest to nie dopuszczalne , piszesz, że tylko dwa razy tak powiedział, a jak by Cię np. uderzył też byś powiedziała , to tylko pierwszy raz? Aha i z Tobą jest wszystko porządkowy :) widocznie to On nie dorósł psychicznie do bycia z związku z piękną kobietą. Pozdrawiam :)

Nie wygladasz zle, masz ladna figure i podoba mi sie ta sukienka/tunika w panterke :) sama bym taka chciala ;) Jednak troszke zle chyba dobierasz te stroje..No niestety ale takie buty,obcisle leginsy i tunika kojarza sie niezbyt dobrze bo teraz kazda trendi solara chodzi tak ubrana.Wiec moze dlatego to sie ta kojarzy Twojemu facetowi.Nie wiem moze po prostu sprobuj zmienic cos w tym ubiorze,jak ubierasz legginsy to ubierz do tego inne,mniej rzucajace sie w oczy szpilki itp. Swoja droga Twoj facet to burak, nawet jesli ma cos do Twojego ubioru to moglby to w inny sposob powiedziec a on Cie obraza i wyzywa bo zapewne zazdrosc mu dupe sciska :o i pewnie koledzy podpuszczaja do tego :/

Autorko tematu, chciałabym z Tobą prywatnie porozmawiać, jeśli będziesz miała ochotę to mi napisz a wtedy podamy sobie kontakt :) P.S. Jak dla mnie bomba, sama jestem kobietką, kocham taki styl :) Pozdrawiam

" pewnie piszato nastolatki ktorym mama nie chce dac kasy na takie buty, albo baby ktore nie umieją chodzic na takich i nie maja odwagi ich kupic. innego wyjasnienia nie widze (ja nie chodze w takich butach wlasnie dlatego ze nie umiem, chociaz probuje i kupuję coraz wyzsze - ale nigdy nie powiedzialabym ze takie buty sa k**ewskie) " Pieniędzy mam dość,żeby kupić takie buty więc daruj sobie :) wyraziłam tylko swoje zdanie.. chyba mam prawo prawda? Czy ja powiedziałam coś złośliwego?

Gość lalamsaljdo
autorko ogólnie jest ok i na pewno z dziwką nic wspólnego nie masz ani ty ani twój styl- podejrzewam że twój pseudo facet (którego powinnaś jak najszybciek kopnąć w dupę ) jest zakompleksiony i zazdrosny- facet powinien zawsze stać za tobą murem skoro ciebie wybrał to dlatego że ciebie zaalceptował taką jaka jestes - ciebie i twój styl- jężeli jednak nie i teraz się wyzłośliwia to kopnij w tyłek- mam kumpelę która naprawdę ubiera sie jak ździra ale jej facet nie pozwolił nigdy nikomu na nią słowa powiedzieć- jemu on się taka podoba i już- mam tylko jedną małą sugestię- wiesz masz super zgrabną kobiecą figurkę i rozumiem że lubisz ją podkreślać - legginsy są ok - buty sa dosyć wyzywające ale tez do zaakceptowania- tylę że jeżeli chcesz być sexi i z klasa musisz takie stroje na codzien trochę tonowac- np takie buty plus legginsy ale tunika do tego jednolita spokojna i za tyłek j- wtedy będzie git- bo jak masz legginsy, takie buty i tunikę nie zakrywająca pupy to w sumie nie jest źle ale tak troszkę może wyzywająco jest (na pewno nie dziwkarsko) , panterke sama lubię ale wiem że trudno nad nią zapanować i dlatego używam jej w minimalnych ilościach( jakiś szaliczek w panterke, ewentualnie bluzeczka ale dłuższa za pupę i na to czarny sweterek i czarne dzinsy rurki i kozaczki ale takie proste z zaokrąglonym noskiem i niezbyt wyskokie- tak aby to stonowac i tylko panterka pozostaje takim sexi akcentem a reszta fajna podkreślająca figurke ale w grzecznym stylu- generalnie zasadę mam taką- jak góra szersza i dłuższa to dół może być mega obcisły a jak dół szerszy i zwiewny lub ogólnie taki sportowy to góra może być bardziej przy ciele- sorki za błędy i nie przejmuj się wpisami niektórych bab bo nie kazda może sobie pozwolić na taki styl a co innego niż to że jesteś z wyglądu ździrą napisze ci taki 100 kilowy pasztet?? Albo jakaś chuda szkapa?? ;)

Gość lalamsaljdo
wklejam link z "moim stylem" chociaż lubię też czasami zaszaleć- generalnie uważam że Reese jest ubrana fajnie , podkreślone to co trzeba ale nie przesadzone i buty super ale też troszkę batdziej stonowane : http://www.pudelek.pl/artykul/21189/czyje_to_buty/

Gość izaaaaa
uważam że tylko ten przedostatni strój- czyli tunika w cętki z szarymi rajstopami jest zbyt wyzywający zdecydowanie- do tej tuniki to albo spodnie albo kryjące leginsy... bo właśnie wyglądasz jakbyś zapomniała załozyc spodni...

Gość izaaaaa
lalamsaljdo niezbyt ciekawy strój bardzo konserwatywny... chyba na uczelnie...