Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanula86

Problemy z mężem

Polecane posty

Gość hanula86

Witam serdecznie:) Doradźcie mi, bo sama nie wiem, czy nie wyolbrzymiam. Jestem kilka miesięcy po ślubie, wcześniej rok mieszkaliśmy ze sobą. Mój mąż ciężko pracuje. Wstaje codziennie o 3 i pracuje po średnio 10 h. W tygodniu więc wcześnie chodzi spać, jest ciągle zmęczony i w połowie tygodnia zasypia już w każdej pozycji. Ja to wszystko staram się zrozumieć, ale... No właśnie- w tygodniu o seksie można zapomnieć, bo mąż wcześnie zasypia. Nigdzie nie wychodzimy, bo oczywiście wcześnie wstaje. Jedynie w weekendy wszystko wraca do normy. Jest rozmowny, zabawny, mamy czas na figle;) Teraz ma urlop. Miał mi wszystko wynagrodzić. A tu znowu całe dnie przed komputerem siedzi. Nigdzie nie chce wychodzić. Na nic czasu nie ma. Dziś proponowałam wspólne wyjście, to nie chce. Woli siedzieć w domu. Czasem mam wrażenie, że gdybym zapadła się pod ziemię, to nawet by nie zauważył. A potem się tacy budzą z ręką w nocniku zdziwieni, że żona sobie kogoś znalazła:P kogoś, kto przynajmniej się nią interesował:) Ja Go bardzo kocham i chcę, żeby było jak dawniej. Dużo czułości, radości, wspólnie spędzonych chwil. I niech nie myśli, że po ślubie się starać nie musi, bo musi i kropka:]

Gość a ty pracujesz
??

Gość hanula86
Tak, pracuję.

Facet wstaje o 3, zapierdala po 10 godzin, a Ty się dziwisz, że jak ma urlop, to chce po prostu posiedzieć na dupie i mieć spokój?

Gość wiesz mam podobna
sytuacje w domu, moj maz ciezko pracuje, jak ma urlop to tez niema ochoty gdzies wyjsc. Denerwuje mnie to ale z drugiej strony tez jego rozumie.

Gość hanula86
Hehe no nie dziwię się:) Ale chcę też, żeby znalazł też trochę czasu dla nas. Tak dużo wymagam?:D

Gość a ja sie mu nie dziwie
wez sie tez za robote i mu pomoz :o

Gość a ty pracujesz
pewnie on pracuje o wiele ciezej od ciebie wiec musi odpoczywac.. masz jakies kompleksy, ze musisz byc ciagle adorowana ?

Gość a ty pracujesz
pewnie twoj wklad w utrzymanie domy jest znikomy a jedyne co potrafisz to marudzic.

Gość hanula86
Nie, nikogo nie szukam. Mam wspaniałego męża i on mi wystarcza!!! Pracuję normalnie po 8 godzin, ale często zostaję po godzinach-taka branża. I kompleksów też nie mam. Ale adorowana być lubię, jak każda kobieta!

Gość ferb
hanula86 Ja sie hetnie zaopiekuje Toba podczas nieobecnosci Twojego meza;)

Gość jestes egoistka

A ja mam propozycję. Zamiast zrzędzić i ciągnąć go za rękaw, zrób pyszny obiadek, przygotuj mu gorącą kąpiel, zrób masaż. Jeśli nabierze sił, to wiadomo, a jak nie, to daj mu się porządnie wyspać.

Gość hanula86
Dzięki za pomoc:) Muszę przemyśleć. Pomysł z kąpielą całkiem, całkiem:) A z tym bzykaniem na boku dajcie spokój, żenada:/

Gość Szakirajaja
Ja martwilabym sie bardziej tym, ze maz spedza swoj urlop w bardzo nieefektywny sposob. Jego organizm jest przemeczony a sleczenie przy kompie nie pozwoli mu sie zregenerowac. Zamiast oczekiwac romantycznych uniesien, zajmij sie zdrowiem meza. Namow go na wypad w gory, do lasu, chociazby na basen, czy saune. Zamiast argumentow o adorowaniu, romantyzmie, uzyj tych o zdrowiu, przemeczeniu, regenerowaniu sil. Badz nieustepliwa. Jak facet rzeczywiscie sie zrelaksuje, organizm dotleni, to przyjdzie mu ochota i na romantyczne wypady. Ja tez jak mam zachrzan w pracy (a mam czesto) to pierwsze dni urlopu kisne. Ale zaraz mam nad glowa meza- kata, ktory wywala mnie z domu na powietrze. Wystarcza dwa, trzy dni takich wywalan i mam zastrzyk energii i na reszte urlopu i na pozniejsza prace. Powaznie mowie, wez sie za meza. Bo droga, ktora zmierza zaprowadzi go do zawalu, badz innych malo przyjemnych rzeczy jak chociazby syndrom wypalenia zawodowego.

wyskocz lepiej z tekstem - nogoglaszczka na forum mowila, ze to rozwiaze problem z toba ale widze, ze musze sobie kogos znalezc, zebys zrozumial co masz do stracenia pajacu :-)

Gość ja cie rozumiem 84
mniew tez wscieka ze moj facet ma na wszystko inne czas tylko nie na mnie, pracuje od 5 do 15 pozniej garaz bo koledze samochod robi lub swoj motor pozneij z kolegami na gitarze porzepolic a to gdzies pojsc na mecz czy inne cos, a ja ...czekam na sobote a wtdy on jest zmeczony i siedzimy ciegiem w domu. i tez mnie to wkurza!

zekam na sobote a wtdy on jest zmeczony i siedzimy ciegiem w domu. i tez mnie to wkurza! to zacznij sama wychodzic, naladuj akumulatory to przestanie cie to wkurzac