Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zrozpaczonanawojka

On mi nie odpisuje na sms-a

Polecane posty

Go艣膰 a mi znajoma nie odpisa艂a
ju偶 ponad tydzie艅 czasu na mail i nie robi臋 z tego tragedii . B臋dzie chcia艂a odpisze , nie b臋dzie chcia艂a to trudno nic si臋 nie stanie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A potem sie mnie pytaj膮 czemu sie smieje....dzizas... nie odebra艂, nie odpisuje, lito艣ci

Udost臋pnij ten post

bombarda- ciekawe czy Ty jestes taka madra zawsze... sprawdzi艂a, wiec teraz jest juz pewnosc ze leci sobie w kulki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wci膮偶 czekaj膮ca
S艂uchajcie ja znam mojego KOLEGE od 7. Lat ( obecnie jestem w pi膮tej klasie ) ma na imie wojtek , a ,,nami,, jest tak 偶e czasem umiemy pisa膰 od 22.OO do 7.30 a od 8 gadamy w szkole a kiedy indziej jakby nigdy nic a w smsach zwierzam mu si臋 z sekret贸w !!! P贸藕niej moge codziennie przez miesi膮c pisa膰 - ale on nie odpisze . Jak naprzyk艂ad pytam mu sie ( przez smsa ) czy mnie lubi to odpisuje 偶e tak a nawet bardziej , a jak w realu mu sie pytam to m贸wi 偶e ujdzie w艂a艣nie tak jest z ch艂opakami raz odpisz膮 - bo im si臋 chce i maj膮 kase na koncie , a raz nie bo nie chce im si臋 wi臋c jak nie odpisze to m贸wi si臋 : ,, jak kogo艣 kochasz - daj mu wolno艣膰 , jak wr贸ci to znaczy 偶e jest on/ona twoja ,a jak nie - to nigdy nie by艂a,, ja to stosuje i jeszcze zobacze jakie b膮d膮 efekty jak b臋d膮 dobre to dam cynka i opiszew wszystko krok po kroku a jak nie to wypisze b艂臋dy kt贸re pope艂ni艂am

Udost臋pnij ten post