Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktośbardzosmutny

Pytania w sprawie TARCZYCY ,pomóżcie !

Polecane posty

Gość Ktośbardzosmutny

Witam.Od jakiś 3 miesięcy mam napady duszności,drgawek i wielkich zawrotów głowy.Przez trzy miesiące wszystko powoli narastało i z słabych objawów przerodziło się w istny koszmar przez który każdy dzień to walka o życie.Byłem u lekarza ale stwierdził że może to być po prostu jakaś lekka nerwica i przepisał mi tabletki które jakoś pomagały ale odstawiłem na polecenie innego lekarza który powiedział że ja nie mogę ich zażywać.Ostatecznie zrobiłem sobie badanie krwi,moczu i tak dalej.I co najlepsze , wyszło mi że hormon tarczycy T3 TRIJODOTYRONINA swoją normę ma między 0.52-1.85 a mój wynik to 2.26 czyli stanowczo za dużo.Doczytałem się że problemem moich duszności i lęków może być nadczynność tarczycy gdyż właśnie hormon T3 jeśli jest go za dużo to właśnie dzieją się takie dziwne rzeczy.Jutro idę na USG tarczycy i zobaczę co dalej ale chciałbym się dowiedzieć czy są tu jacyś ludzie którzy mieli to samo co ja i jak wyleczyli T3 to wszystko wróciło do normy czy mój problem polega w czymś innym i być może mam już jakąś zaawansowaną nerwicę?. Mam nadzieję że ktoś mi pomoże bo już się poddaję powoli a każdy dzień to walka o niego.

Gość dalej...
pewnie problemy dotyczą tarczycy [konowały często pierdolą, że nerwica...jak nie wiedzą co...] ...się okaże