Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie_wiem

mój chłopak chce iść na studniówkę z obcą dziewczyną...co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Egoocentryczna
Rok temu mój chłopak mial prawie identyczną sytuacje, ale on nie podjął żadnej decyzji, zapytał co ja o tym sądzę. Nie byłam zadowolona więc napisalam mu to, dodalam też, że decyzja zależy od niego. Natychmiast powiedział że nie pójdzie skoro ja nie chcę. Ale potem przy jakiejś kłótni wypomnial mi to, że nie zaufałam mu wtedy... to nie jest kwestia zaufania moim zdaniem, ale tego, że dziwnie bym się czuła wiedząc że przez całą noc będzie się bawił z inną dziewczyną. W końcu ma mnie od tego.

czytama ten topik jakis czas temu na samym poczatku gdy go zalozylas, ale widze ze nie skoncyzlo sie dobrze...zaraz wszystk przeczytam...

przeczytalam, dobrze zrobilas ze go zostawilas. Z kims takim nie warto wiazac swojej rpzyszlosci. Moj narzeczony mieszka 500 km ode mnie, jestesmy razem od 4 lat, dla niego jestem najwazniejsza, nigdy mnie nie oszukal, rozmawiamy non stop :)

Gość Dobra rada nie jest zła
a ty akurat wiesz czy nigdy cię nie oszukał jak gość mieszka 500 km stąd... naiwna panienko... ciekawe ilu gość laskom wciska ten sam kit :))))))))))))