Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezo

Pogadajcie ze mna, o czym kolwiek , prosze ...

Polecane posty

Wiesz masz racje, to bedzie najlepsze co moge zrobic:) Jutro mam zamiar isc do kina, a wieczorem moze wyciagne koelzanke gdzies, ale watpie bo ejst na mie chyba zla ;/ no coz jak nie to zawsze zostaje mi kolega - ale to nie wporzadku by sie z nim spotykac. No coz ale moj facet tez jest nie wporzadku ;/ masz racje utwierdzilam go tymi smsami z ebede czekac, dlatego on to tak przedluza, gdybym sie zamknela i napoisala tylko "ok" to pewnie by sie szybciej odezwal, a tak robi to pewnie etz specjalnie ;/ Musze sie wziasc w garsc i zaczac cos robic, i grac :) Jutro ide zakupic soczewki :) fryzjer kurcze wlansie mnie to starsznie kusi ;/ ale chcialam zapuscic wlosy ;/ No coz ale jak juz dojdzie do spotkania to postaram sie by wygladac efektownie :) A jesli nie ebdzie sie bardzo dlugo odzywac ;/ ? to najwyzej napsize mu cos w stylu "to co mam rozumiec , ze juz nie ejstesmy razem ? Ok , papa" ;/ czy lepiej nie ? Jak bedzie tak zwlekac to w koncu ja wyjade, bo mam wyjazd zaplanowany na tydzien za niedlugo wiec tyle mnie ebdzie widziec ;/

Valiente....zrob się na bostwo i jak najbardziej mozesz wybrac się z kolegą to nie jest nic nie stosownego,to tylko kolega....jezeli szanowny PAn nie nadal się nie będzie odzywac bron Cie Panie Boze pisac,zadnych sms-ow....wyjedz sama najwyzej,jezeli kocha to to Go otrzezwi ajezeli nie kocha to szkoda czasu na pajaca....w kazdym razie zaufaj doswiadczonej w związkach dasko-męskich kobiecie:-)Ty bylas w porzadku to on zachowal sie jak gowniarz:-)

Jestes kochana :) chyba jako jedyna najmocniej powstrzymalas mnie na duchu i sprawilas ze sie usmiechnelam :) Dziekuje . Masz racje , jesli zadzwoni to dobiore za 3 razem :P jesli napisze odpisze po 2 h :P wiesz ja zajeta jestem :) Jesli poprosi o spotkanie tu i tu o tej i otej, to powiem ze mi nie pasuje i czy mzoemy spotkac sie pozniej :) Jesli nie raczy sie odezwac, bynajmniej ebde wiedzic z kim mialam do czynienia,i ze dobrze sie to dla mnie skonczylo ;/ Moze nie ma sie zamiaru wogole odzywac nie wiem. Ale to swiadczy o tym ze mimo tego co razem rpzeszlismy i meilsiy rozne sytuacje i cihe dni, on nadal nie dojrzal ...