Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Dlaczego popsuła ? Zakładając topic wiedziałaś, że możesz się liczyć ze słowami krytyki. Wiem, że możesz mnie znienawidzić , ale spróbuj jednak zrozumieć i krytykę, uzasadnić ją.

Gość notanonymous
Soniu, masz rację, że po to jest to forum. I dobrze, że korzystasz. Dobrze, że się z nami dzielisz. Wybacz nam, jeżeli nie jesteśmy Ci w stanie odpowiednio pomóc. Ale też jesteśmy tylko ludźmi. I też sami jesteśmy pogubieni. Tajemnicza - niżej powiadasz? Bardzo mnie to ciekawi. Tylko nie wiem, czy z tym tematem nie powinniśmy się gdzieś przenieść, czy tutaj wypada.

Gość notanonymous
Tajemnicza, z tym się nie zgodzę "Masz prawo.. oczywiście, ale myślę, ze zamiast tracić czas na pisanie na forum mogłabyś właśnie działać." Czasem trzeba właśnie pogadać, popisać, wyżalić się i nie jest to strata czasu. To też jest potrzebne.

Ale to użalanie się nad sobą nie może przewyższać nad życiem prywatnym... Uciekanie do sieci dobrym sposobem nie jest. Masz rację... niezbyt pasuje tu ten temat.. Chyba już zgadłeś, mam rację ? :D

Uważam , że rady zostały już wyczerpane... Zza komputerów nie możemy już nic więcej zrobić, nic Ci więcej Soniu nie pomożemy, a miłe słówka poprawiają humor tylko na chwilę.

Gość notanonymous
Mmm, zgadłem. I ciekawi mnie co dalej? ;) Przejdziemy gdzieś z tym tematem?

Gość notanonymous
Na przykład gg?

GG wolałabym tu nie podawać... nigdy nic nie wiadomo.. Lecz, istnieje też dział erotyczny, na którym możemy spokojnie dokończyć co zaczęliśmy :P

Gość notanonymous
Może być dział erotyczny. Ale na gg czy w innej formie nie było by "publiczoności" ;) Ja mogę swoje podać, więc Twoje nie pojawiło by się publicznie.

Gość podaj prosimy bardzo
włączę sniffera

Publiczność nie przeszkadza... Jednak nalegam. GG to jednak prywatna forma rozmowy, troszkę za prywatna.. wybaczenia. Z publicznością będzie ciekawiej.. może ktoś się przyłączy.

Gość notanonymous
O jak miło, hakjer się znalazł. Zamiast brać się za wyzwania, to będzie szpanował, żeby było co w przedszkolu opowiadać?

Gość podaj prosimy bardzo
chodźcie chodźcie mnie was tutaj pooootrzeeeebaa!

Gość notanonymous
Skoro za prywatna. Ale tak hmm z publicznością?

Gość notanonymous
Bo ja wiem, nie jest to zupełnie komfortowe z jakimiś czytaczami. Ale w sumie, możemy spróbować.

Może sprawimy komuś przyjemność ? :P Podniecająca jest myśl, że ktoś to czyta... A głupimi komentarzami nie warto się przejmować. I tak, i tak jesteś anonimowy.

Gość notanonymous
Czyżby Tajemnicza anonimowa trochę ekshibicjonistka? To gdzie idziemy?

Gość notanonymous
Mmm. Mam coś założyć na erotycznym do tego celu?

Ale numer - twierdzi, że w tej godzinie już założyłem 10 tematów i na razie nie mogę :P Kiedy ja w ogóle nie zakładałem.

Też nie możesz założyć? Wytrzymam, i tak się późno zaczyna robić. Choć wolałbym jednak prywatniejsze "miejsce" ;)