Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

Pewnie, że będziemy trzymać kciuki. Mi też przytulenia brakuje. Ale jakoś przytulanie łopaty, którego mi nie brakuje, to nie to. A do wyboru mam dwie szufle, trzy łopaty, do tego dwie miotły (obie rude, ale nie bliźniaczki). I żadna nie ma tego potrzebnego ciepła :P I nawet mnie nie przekonuje, że jak wchodzę po nie do piwnicy, to od ciepła parują mi "oczy".

Na zywo, na zywo... Trzeba to przejsc, ale juz niedlugo ;) Tule Panno M... Chyba obejrze sobie dzisiaj ten melodramat ''Slodki listopad''... nie lubie takich filmow, ale jestem juz tak zdesperowana... ehh....

też Was tulę ..., ale wychodzę.. Kochanka czeka .. Padme - myślę , że mi wybaczysz . ten jeden raz .. :( . Ale tak naprawdę to wiesz..

jeju jak nm wszystkim brakuje tego ciepla i bliskosci:( jacy mi smutni :( swoja droga-mam taka cicha nadzieje ,ze Nasz topik znajdzie sie kiedys w 'polecanych" a i jeszcze jednego jestem ciekawa... do kogo z Nas pierwszy los sie usmiechnie...

Bardzo fajnie :D Wyssany ma randke z lopata, a ja bede miec jutro z trupem :O Medycyna mnie interesuje, chce byc diagnosta, ale kroic nie lubie...moze nie nie lubie, ale przyjemne nie jest... coz..na studiach trzeba przejsc przez wszystkie specjalizacje.

wróciłem... byla jakaś taka oziębła.. przestało padać i powiedziała , że już do niczego jej się nie przydam.... łeee tak mi smutrno ..

A widzisz Wyssany. Moja dziś była rozgrzana (czerwona jak cegła, rozgrzana jak piec, muszę odśnieżać biec... muszę biec...). To od tego tarcia - chodnik, lód, sruu... chodnik, lód, sruuu... Jakby ktoś chciał zerknąć na kilka fotek: http://dreamer.y0.pl/ (Najlepiej kliknąć taki przycisk "tryb pełnoekranowy" - pod reklamą, przy prawej krawędzi. Wtedy reklamy nie przeszkadzają.