Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

notku -z szostym i dziewiatym zdjecim cos robiles..? najbardziej mi sie podoba to czarno biale9i jakichs uciekajacych ludzi uchwyciles :P

Z wszystkimi coś robiłem. Z jednymi mniej, z drugimi więcej. Ale bez zabawy w retusz. Wiem co Ci pewnie nie pasuje w 9. Sam zauważyłem dopiero po umieszczeniu.

chyba ja tez sie zajme zdjeciami :) w sumie zawsze mialam troche zaciecia artystycznego ,ale nie pielegnowanego :(

Słusznie Panno. Świetny pomysł. Już Ci mówię, co wygląda tam nie tak. I przyciąga wzrok "odstępstwem". Popatrz na dolną linię kamienic po prawej stronie. Opada w dół i nie pasuje to do perspektywy. Jest po prostu nienaturalna. Nie zauważyłem, jak korygowałem zniekształcenia. (Bo jak widać na innych zdjęciach z wieżą, są tam zniekształcenia "beczkowe" - budynki po prawej i lewej stronie wyglądają jakby się waliły. Niestety przy takiej długości ogniskowej tak jest. A większej nie mogę zrobić, bo rynek "za ciasny".)

dobranoc Wszystkim , też padłem ;) Padme, nieco się już ogrzałem po kołderką :) słodkich snów ... 😘..😍

witojcie nie przypominam sobie , żeby tu kiedykolwiek było tyle śniegu :D jakieś Alpy się porobiły tu... Padme , jak to dobrze , że zaczynasz odczuwać te stany spokoju i pewnego odprężenia , które nazywasz dojrzałością ..., możliwe ,że te uczucia beznadzieji i rozpaczy już nigdy nie wrócą, przynajmniej ja mam coraz większa taką jakby świadomość , że i tak może być.... 😘 na dzień dobry dla Ciebie

Co tam? Jak tam? Trzymamy kciuki za Damę. :) A ja mam na dzisiaj kucie za sobą, jeszcze tylko później powtórzyć.

Trzymam te kciuki za Damę, ale juz zaczynają mnie boleć od tego trzymania ;) zamarżnięty był z rana ten gościu z prosektorium, czy co ...?

znowu byłem odśnieżaczem - tym razem spychacz zepchął śnieg z drogi pod wjazd do domu. Ale już na szczęście nie pada - z niektórych krzewów jedynie czubki wystają ;)

Jak tam nasze damy, panny i inne niewiasty? Coś taka cisza? Damo, proszę się pochwalić egzaminem. Ale nie robiłaś sobie kawałów, jak niektórzy studenci medycyny - koleżance, która miała problemy z "krojeniem" podrzucili ucho do kanapki?

ja to dopiero wrocilam z pracy-na szczescie jazda odbyla sie bezproblemowo :) u nas tez narazie nie sypie ,i dobrze milej nocki Wam zycze Chlopcy;) i dziewczeta

Ja niedawno wróciłem z ponad 2 godzinnej wyprawy fotograficznej. Teraz tylko przez te przyzwyczajenia cyfrówkowe, nie mogę się doczekać, aż zobaczę co wyszło. A to dopiero rano :(