Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanybardzo

czy mozna to zgłosić na policję ?

Polecane posty

Gość zdenerwowanybardzo

Możecie mnie potępić za to- ale jednak zapytam. Mam żonę i dwójkę dzieci i przez około 1,5 roku miałem kochankę- wydawałoby się kobietę z klasą. Skończyłem niedawno tę znajomość, bo zona zaczęła się czegoś domyślać, kochanka pozornie nie zareagowała jakby jej to nie obeszło. Za to wczoraj zadzwoniła do mojej matki ( w ogole jej nie zna, nie wiem skąd miała numer) i opowiedziała jej wszystko ze szczegółami. Dodała również parę faktów, które nie miały miejsca. Matka jest sercowa i bardzo to przeżyła. Domyślam się, że następnym krokiem bedzie telefon do ojca ( rodzice są rozwiedzeni) do żony, być może jej bliskich i wspólników, bo ta kobieta jest zdolna do tego. Z matką rozmawiała na zimno bez skrupułów, konkretnie. Czy jest jakiś sposób aby temu zapobiec, czy można to zgłosić na policję, że ona mówi nieprawdę na mój temat?

Gość agent tomek..
na policje to raczej nie,zniesławienie jes przestępstwem ściganym z oskarżenia prywatnego wiec musisz isc do sadu

Gość nie ma mowy
zenujacy jestes:o zdradzac to mogles a nie masz jaj poniesc konsekwencji? Niech sie wszyscy dowiedza jaki z ciebie skurwysyn.

Gość eatgwtf
Mimo,ze potępiam Twoje postepowanie,to Ci wspołczuję,ze za kochankę maiłęś chora psychicznie idiotke.

Gość eatgwtf
Jestescie głupie.Co tak na niego najezdzacie.To,ze źle postepował to inna sprawa.Kochanka wiedziała,ze ma zone,wiec po co sie pakowała w ziwazek z zonatym.Jestem kobieta ,ale uwazam,ze to wina kobiety,ze byla jego kochanka.Jak suka nie da,chłop nie wieźmie.

Gość no nie bądź śmieszny
policja to nie pies na złośliwe byłe kochanki :D kraj zszedłby na psy, gdyby policja uganiała się za kochankami i niby co? Mają jej pilnować 24 godz. na dobę? Jak się jest takim skończonym głupkiem to po co bawić się w kochanki? Dla mnie nawet na posiadanie żony i dziecka jesteś za głupi :)

Gość agent tomek...
nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu bogatych facetow zdradza swoje zony,chodza do prostytutek,ładnych studentek które czesto utrzymuja,na zewnatrz to porzadni mezowie i ojcowie,ale gdy jad w delegacje to pierwsze pytanie "gdzie tu jest burdel"

Gość 34...
nie zgłaszaj tego na policje? po co ? czego się spodzieqsz? WYŚMEIJĄ CIE :D sorry ale taka jest prawda Tel. do matki twojej to NIE jest pzreste[stwo. Groziła ją? straszyła?

Gość dziecko dziecko
może i twój fiut już potrzebuje, ale umysł domaga się raczej kolejki do zabawy lub samochodziku policyjnego :D ło boziu... :D:D:D

Gość czerwonasikoreczka
No niestety cxzłowieku możesz jej skoczyć, zapewne kochanka miała mocne dowody na to skoro mówiła. Co jej chcesz udowadniać- że kłamie, mówiąc że miała z Tobą romans ? Bardzo dobrze zrobiła.

Gość to nie należy do policji
i tyle. jakie zniesławienie? w końcu prawdę opowiada. może to robić, bo to jej też dotyczy a paragrafu na to nie ma dopóki nie grozi czy nie szantażuje. teraz to lepiej sam żonie opowiedz, pewnie i tak się dowie ale lepiej żeby od ciebie.

Gość eatgwtf
czerwonasikoreczka puknij sie w głowe.Kochanka wiedział,ze facet ma zone,wiec po co z nim romanowała.Teraz sie msci,bo ja kopnał w dupe czego mogąłs ie od zawsze spodziewac.I zeby nie było,jestem kobieta

Gość aaagnie
To powiedz ty pierwszym członkom swojej rodziny. Może Ci wybacza. Lepiej gdyby zona to usłyszała od Ciebie, niz od byłej kochanki.

Gość zdajemy zdajemy
obracamy się wsród ludzi i co nieco wiemy. Faceto trudno utrzymać interes na wodzy. Niechże jednak biorą pełną odpowiedzialność za to co robią. Za ewentualne wynikłe konsekwencje takoż. Chciał mieć przyjemnośc z kochaną to ją miał. Nikt nie obiecywał, że to będzie tanim kosztem. Trzeba też trochę wyobraźni, żeby przewidzieć następstwa.

Gość agent tomek...
zniesławienie jest przestepstwem i mozesz domagac sie od niej odszkodowania przed sadem cywilnym

Gość 34...
gościu pekasz teraz :D duzy chłpczyk znalzł sobie kochankę na 1,5 roku..... ale już mały chłopiec boi się bo sie wyda!! :O miej jaja!!!!!!!!!!1

najlepiej strzel sobie dwie sety dla kurażu i zgłoś na policję. Przy pomocy pały tak cię nauczą rozumu, że będziesz tak mądry jak były kardynał na emeryturze.

Gość agent tomek...
dla mnie to był szok gdy z racji mojej pracy dowiedziałem sie ile mezczyn i kobiet zdardza siebie nawzajwem,myslałem ze to marginalne przypadki

Gość ależ ta kochanka
nie jest ważna w tej calej sprawie nawet gdyby z gołą dupą się na autora rzucała to nie jest jej wina - ona jest wolna on ma żonę chciało się zamoczyć, chciałao być się najgorszym zdradliwym kutasem, to teraz czas zlizać śmietankę, którą się ubiło

Gość nie ma mowy
eatgwtf gdyby głupota potrafiła fruwać latałabyś dalej niż Małysz:D pewnie mąż cie wali po rogach a ty zwalasz na kochanke,bo sie boisz kopnac go w dupe, taka masz mentalnosc. to kochanka przysięgała wierność i uczciwość małżeńską czy on? pewnie jeszcze biedaczka siłą zaciągnęła do łóżka. na pewno gość chował obrączke i ściemniał lasce ze wolny jest.

Gość agent tomek....
dlaczego tak sie na niego rzuciłyscie?:O ludzka rzecza jest bładzic i wybaczac gdy trzeba

Gość eatgwtf
nie ma mowy,jak chcesz wiedziec,to ja wale mojego meza w rogi i dlatego uwazam,ze jezeli ktos czy to mezczyzna czy kobieta wie,ze osoba z ktora sie romansy\uje ma zone,meza,to tez powinien myslec,bo nie tylko ten kto zdradza jest winny zdrady,ale takze ten z ktorym osoba w zwiazku zdradza i nie jest wazne to,ze ktos pakujacy sie w zwiazek z osoba w zwiazku jest wolny.

Gość nie ma mowy
to niech mu zona wybacza, bedzie miala niedlugo okazje:D

Gość podoba mi się ta kochanka
ma jaja babka, czego nie da się powiedzieć o autorze gdyby więcej takich, to wreszcie tym swiniom przestałoby uchodzić na sucho i może najpierw by się choć trochę zastanowili zanim sobie ulżą w nowej piczy

Gość opowiedz żonie sam
Albo doprowadź aby numer zmieniła. Ale chuj jeteś, to fakt:o

Gość agent tomek...
tak nakazał Chrystus po drugie miłosierdzie jest przejawem humanitaryzmu

Gość nie ma mowy
to piekne sobie znalazlas usprawiedliwienie dla kurwienia sie. Twoj kochanek jest winny ze ty jestes puszczalska. brawo:D

Gość eatgwtf
podoba mi się ta kochanka--ta kochanka to idiotka,bo dobrze wiedział w co sie pakuje,ze mimo,ze ludzie zdradszaja to tak czesto sie nie rozchodza ze swoimi partnerami.Mogła wziąć sie za wolnego faceta,a nie za zonatego.

Gość agent tomek...
uwierzcie mi ze wielu facetów którzy zdradzaja to kochajacy mezowie i ojcowie,prz\ytsojni bogaci marzenie kazdej kobiety,tego nie mozna przekreslac

ale się czuły synuś znalazł, mamunia sercowa, a co to durniu twoją kochankę obchodzi????? Powinna kochanka poderwać sobie boksera, żeby ci pokazał i nauczył jak się rucha kobitki , a przy okazji ryło obił w ciemnej ulicy blisko komisariatu, żebyś drugi raz dostał pałami od gliniarzy za szwendanie się po ciemnych ulicach