Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rinho

jak odbudować stracone zaufanie?

Polecane posty

Gość rinho

chce żeby on mi w końcu zaufała.. jak mam to zrobić?

Gość rinho
zaufał*

Gość rinho
dawać telefon do sprawdzenia? meldować się co chwilkę? troszkę przegięłam ale od pewnego czasu jestem w porządku więc co mam zrobić żeby on mi zaufał na nowo

jak ? bardzo powoli.....jesli dasz sie kontrolowac moze to mu wejsc w nawyk i nawet jak bedziesz "czysta" on nadal bedzie weszyl i podejrzewal ze go oszukujesz

żadnych faszystowskich metod, kluczowym słowem jest czas...to wymaga czasu i cierpliwości...

Gość rinho
minęły już dwa lata a on nadal nie ufa ;(

musisz być cierpliwa, ale może też być tak, że nigdy już Ci nie zaufa, odbudować stracone zaufanie jest bardzo trudno...musisz z nim o tym pogadać

Gość panstan
a zrobilas cos ze nie ufa?

Gość rinho
tak, oszukałam go

Gość panstan
no to masz teraz twardy orzech do zgryzienia niestety. wszystko zalezy jak wazna to byla sprawa w ktorej go oszukalas. są rzeczy po ktorych nie da sie przywrocic zaufania...sa tez takie po ktorych przychodzi to bardzo trudno i na ogol po bardzo dlugim czasie. jesli CI zalezy to plecan nauke szczerego rozmawiania. zadnych metod kontroli bo nie prowadza do niczego. dluga droga przed Tobą i niestety nielatwa. jesli wiesz ze nie zrobisz tego ponownie (nie zawiedziesz jgo zaufania) to bądź cierpliwa i staraj sie. jak sie uda to ok jak nie to nie ma sensu sie oszukiwac. zycie to nie bajka i happy endy zadko maja to miejsce. no i jest tylko jedno. jesli wiec nie ma szans na zaufanie to nie ma co ciągnac tego na sile ...i tak nie skonczy sie to dobrze. Ale jesli sa szanse według Was oboje to warto dac sobie szanse. Powodzenia zycze i nie popełniania tych samych błedow i innych na przyszłość.

Gość rinho
dzięki panstan

Gość panstan
zycze Wam jak najlepiej. niestety nie ma przepisu na odzyskiwanie zaufania...jest tylko zycie, kazdy zwykly i niezwykły dzień, jestescie Wy oboje i czas ktory i tak będzie płynął. Wszystko zalezy tylko od Was(przynajmniej w 99% przypadkow) jak on upłynie. Mysle ze po rozmowie ze sobą czy "ma to sens" zaczniecie dzialac w jedna albo w drugą strone. Musi byc wszystko jasne czego oboje chcecie. jesli wyniki rozmowy nie bede takie jak oczekujesz to mimo bolu zacisnij zęby i idz dalej przed siebie i tak jak juz wspomnialem wczesniej...staraj sie nie dawac powodow do utraty zaufania ewentualnym kolejnym osobom.

Gość smakunia
nie dasz rady nic zrobi... jesli raz naduzylas jego zaufania to nic nie zrobisz:Obo on bedzie i tak pamietac:O mowisz ze minely 2 lata avon ciagle pamieta...w moim przypadku minelo 9 lat a ja wciaz pamietam jak zranila mnie osoba ktora kocham ...niedarady bo to boli i wciaz zostaje w naszej glowie