Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkacorki

moja córka ma wielkie potrzeby

Polecane posty

Gość czarna_aga
Tośka dzięki tez pozdrawiam i życze sobie tego samego bo juz a szczerze dosyć tej jego szkoły

Gość jedynak i normalny
wiecie co, mam jedno dziecko, obecnie 23 letnie i nie mam problemu, skończył teraz studia, nie pali, czasami wypije piwo ale na swoje utrzymanie wekendy przez całe studia pracował. Nie rozumiem, co to znaczy jak dziecko mówi mi daj na papierosy, piwo itp. owszem dawałam ale jeżeli uważałam, że coś drogo kosztuje, no to niestety nie dostawał. Mówiłam mu chcesz, proszę bardzo zarób sobie i możesz kupować nawet najdroższe rzeczy, zobaczymy czy będzie ciebie stać.

Gość do czarnej agi
kobieto ale sobie synka wychowalas nie ma co :P nie hccialabym spotkac takiego lewusa na swojej drodze a nie daj boze wyjsc za takiego za maz :P bo mamuska go tak rozpuscila ze teraz mysli ze zona bedzie to samo robila.

Gość z jedynakami
wypraszam sobie obrazanie jedynakow ja nia jestem i nigdy o taka kase nie prosilam to kwestia wychowania a nie bycia jednym dzieckiem w rodzinie....glupie te wasze teorie i przykre

Gość bo taki jest mit
no ale przecież wszyscy uważają, ze jedynaczki/jedynaki to rozpieszczone, rozpuszczone, ze mamuśki kupują im kaczki na złotym łańcuszku, poczytaj sobie jak pieprzą tutaj na innych forach matki z rodzin wielodzietnych

jejychnuuuu az sie w mozgu lasuje od czytania tego wszytskiego....ze jednynacy to rozpieszczone bachory, lenie ktore tylo czekaja aby wszystkio im pod nos posunac ale z drugiej strony drzecie japska na rodziny wielodzietne te normalne tyle ze zyjace skropniej!! (i nie pisze tutaj o patologiach gdzie mamuska z ojcem chla a dzieci kradna bo nie maja co jesc!!!)ze skoro maja najnizsze pensje to jak oni moga sie na wiecej jak jedno dziecko decydowac, jak moga sie wogole decydowac na dziecko!! bo przeciez nawet mu mieszkania wlasnego w przyszlosci nie zapewnia, studiow i pieniedzy na ich wszytskie DROGIE zachcianki...a co dopiero dwojce badz trojce;:O a teraz na ta biedna autorke najezdzacie ze za bardzo corke rozpiescila;P przeciez ona powinna jej TO WSZYTSKO ZAPEWNIC, TE PERFUMY ZA 500ZL i sminke za 150 wiec o CO LOTTO