Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klasyczny klasyk

zostawiłem dziewczyne w lokalu i spierdolilem do domu bez słowa

Polecane posty

Poszedlem do lokalu z dziewczyną-spotkalismy sie dopiero drugi raz i chyba ostatni.Poszedlem z nia na balety.Ale nie wytrzymałem stresu,od wielu juz lat choruję na cieżka depresje a leczenie nic mi nie pomaga.Ci wszyscy ludzie w środku ,muzyka,ona zaczeła witać się ze znajomymi....kurwa nie wytrzymałem stresu i sspierdoliłem bez słowa do domu.Jeżeli ktoś choruje na depresje to wie jakie to ciśnienie,jaki stres czasami wręcz wysadza całą psychikę.Z tym po prostu nie umiem wygrać.

To nie wychodź z nią do lokali tylko zaproś do domu na film:). Nie sądzę by cię znienawidziła, to można przecież wyjaśnić.

A co jej mam powiedzieć,że jestem ciężko chory.TAk mój mózg jest kurwa ciężko chory a nie sądzę aby jakaś dziewczyna chciała się męczyć s spotykać z emocjonalnym kaleką .Jeszcze żeby to kurwa było uleczalne,ale nie ,26 lat na karku ,lata leczenia za sobą i jest tylko gorzej.Co roku jest gorzej.Leczenie depresji w tym pierdolonym kraju to fikcja.

Gość cynamonowy blond
hej a chcesz pogadac?7276429tez odczuwam tego rodzaju stres przy spotkaniach np na randce oko w oko...to jest straszne

Ja mam 25 lat i prawie to co ty... To nie są kompleksy , bo wyglądam normalnie.. po prostu nie psuję do takiego świata.. Byłeś u jakiś psychologów... może psychiatra Ci pomoże ? Współczuję , trzymam kciuki.. obyś z tego wyszedł.

Gość tfghergerge
tak, powiedz jej to! mój chłopak też ma taki problem, powiedział mi o tym na samym początku, do dziś jesteśmy razem

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaa
Moj facet ma nerwice od kilku lat i jakos nie spierdolilam gdy przyznal mi sie do tego.Jednak on ma odwrotnie do Ciebie,nie lubi byc sam,siedziec w domu. Takze woli chodzic na miasto,spotykac sie ze znajomymi.Ale to takie pozory sa,bo tak naprawde ucieka przed soba.Da sie wyleczyc i nerwice i depresje i nie mow ze nie.Ale wszystko zalezy od konkretnej osoby,od motywacji i od tego na jakiego terapeute sie trafi.Nie poddawaj sie!