Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo 32

szpital na Szpitalnej Poznań

Polecane posty

Gość Karo 32

Drogie mamy czy któraś z was była może w tym szpitalu ze swoją pociechą? dokładnie chodzi mi o IV oddział nefrologiczny. Możecie napisać jak tam jest i jakie panują zwyczaje? za odpowiedzi z góry dziękuję

Syn leżał parę lat temu tam ze złamaną ręką - ale oczywiście na chirurgii. Muszę przyznać, że świetnie mu ją zoperowali, ale to zależy na jakiego lekarza się trafi. A szpital jak szpital - mnie na tych oddziałach dziecięcych denerwują pielęgniary co myślą, że już nie potrzebują nic robić jak sa rodzice...

Gość Karo 32
sam szpital miałam już ogromną nieprzyjemność poznać i dlatego tak zależy mi na opinii o tym konkretnym oddziale. Chciałbym wiedzieć na co mam się przygotować, bo wspomnienia z poprzedniego pobytu na innym oddziale tego szpitala, mam jak najgorsze. Ale dzięki za odzew :)

ja lezalam na chirurgii dzieciecej z synem 2 razy raz na I raz na II oddziale.wspomnienia rożne. głownie pielęgniarki nieprzyjemne na 4 pietrze, wniesc na oddzial mozna bylo tyle co zmiesci sie do szafki, natomiast na 3 pietrze bardzo przyjemnie, inne podejscie do mam do dzieci. zadowolona bardzo.

Gość gość
witam jutro mam być tam z dzieckiem na hematologii-proszę o jakiekolwiek wskazowki

Gość gość
Jestem obecie w tym szpitalu. Omijać szerokim łukiem. Syf, brud, zero informacji. Nie sądziłam, że takie są jeszcze warunki! Na dworcu jest chyba czyściej!