Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a aj

Jak wydepilowac bez bolu i stanow zapalnych miejsca intymne

Polecane posty

Gość a aj

jak w temacie, tylko bez nabijania sie ja zawsze mam z tym problem bo potem mam takie stany zapalne, albo odrasta po 2 dniach i wspolzycie stedy jest nie mozliwe bo kuje

Gość przestań depilować
masochistko. Przycinaj na krótko i tyle.

Gość ale co to znaczy
"kuje"???

Gość a aj
jak przycinac, a jak chce zeby byla gladka biore wtedy krem veet i co potem mam chrosty :-( kurcze przecierz tyle kobniet deklaruje ze ma gladkie a zadna nie chce mi poradzic

Gość nic nie zrobisz kochana
wszelkie metody depilacji/ wyrywania/golenia beda powodowac podraznienia, ból , krosty i pozostałosc w postaci szorstkich ,czarnych kropek na skórze, w miejscu gdzie wyrostają włosy byc moze laser to jest jakies rozwiazanie ale ciagle malo dostepne i drogie rozwiazaniem moze byc przycinanie na krótko maszynką elektryczną do golenia

Gość a aj
ojej zjadlam literke mailo byc kłuje

Gość właśnie ja mam ten sam problem

Gość nic nie zrobisz kochana
nie wierz w te deklaracje gładkosci :D

Gość a aj
woskowanie jakos gdy tylko o tym mysle to juz czuje bol, a znacie jakies skuteczne kremy do depilacji ktore mozecie polecic?

Gość lghkljfdghb
ja Ci nic nie poradze bo mam jak Ty gole regularnie i tez mi wychodzą krosty i swedzi i zaraz odrasta fuj

Gość a aj
no wlasnie chcem to robic bo wtedy est bardziej higienicznie, ale po za tym moj facet nie wiem co on ma ale bardzo go to jara jak jest gladka

Gość kkdkd
"chrosty, przecierz" - ty sie zacznij uczyc ortografii a nie depilacji. jak mozna byc takim analfabeta?

Gość ja uzywam eveline do skory
wrazliwej, taki w zielonym opakowaniu i jest ok :)

Gość ollaboga
depilator tylko depilator- 1.2.raz troche boli ale da sie przezyc i na dlugi czas jest spokoj :)

Gość a aj
nie kazdy jest idelany w pismie a nad ortografia pracuje takze sie nie czepiaj jak nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie o ktora pytam to sie poprostu nie wypowiadaj

Gość a aj
powaznie depilator? ja jak depiluje nogi i pach to az mnie skreca z bolu a co dopiero tam, moze najpierw oslabic wloski jakims kremem a potem potraktowac je depilatorem jak juz troche odrosna?

Gość
KROSTY nie chrosty!!!!!!!!!! KŁUJE nie kuje!!!!!!!!!!!!!!!!! ja depiluje kremem, co 1,5-2 tygodnie, w miedzyczasie przycinam taka elektryczna maszynka... zasadzam sie na depilacje laserowa, ale na to trzeba troche pieniazkow pozbierac...

Gość
kancik brutalu, depilacja brazylijska to dal wrogow ;p

Gość a aj
slyszalam o laserze ale wlasnie po 1 to sporo kasy, a po 2 efekty sa dopiero po ktoryms tam razie z rzedu i bardzo to czasochlonne. Widzialam takie lasery na allegro ale sama nie wiem

Gość lolikoli
ja tez depilatorem elektrycznym,jak dla mnie najskuteczniejsza metoda z najtańszych.Na laser mnie na razie nie stać

Gość po kiego grzyba usuwać
całkowicie owłosienie łonowe? Przecież to niezdrowe.

Gość ło Jezusieńku
wyrywasz tym depilatorem wszystkie włosy na dole?

1. Dobry piling 2. maszynka do golenia oblana spirytusem 3. tak jak masz żel do buzi anty- pryszczowy :P wymazać wzgórek..itd i golić sie... 4.gładziutka cipke wysmarować tonikiem na bazie alkoholu 5. twoj facet JAK LUBI CALE GŁADKIE MA COŚ Z PEDOFILA... TO POTWIERDZONE PRZEZ PSYCHOLOGÓW ..!! ;P

ja kiedys depilatorem je traktowalam, ale pozniej pozalowalam bo zaczely bardzo wrastac i czasem nawet ze stanem zaplanym, po goleniu to samo - teraz mam inna metode mam taki depilaot z wymiennymi koncowkami i jedna jest do golenia i wlasnie tego uzywam i sa efekty, a po goleniu uzywam balsamu o goleniu do skory wrazliwej

Gość a aj
moze i maszynka to jakis sposob ale na sucho? tez mam depilator z wymiennymi koncowkami jedna jest do depilacji druga do golenia

Gość lolikoli
nie,no nie wszystkie,tylko te po bokach i te najwyżej spojenia łonowego.Resztę traktuję maszynką jednorazową a te w okolicy odbytu kremem do depilacji,nie powoduje podrażnień

Gość czy golenie depilatorem
tyle że z głowicą golącą jest lepsze niż golenie zwykłą jednorazówką? tzn czy jest mniej podrażnień?

Gość czy golenie depilatorem
i czy da się tym golić okolice warg i skórę między pośladkami?

Gość a aj
widze ze nie ma zlotego srodku a myslalam ze to tylko ja taka niedoinformowana

Gość
ja spasowalam z depilatorem po ogoleniu pach i noszeniu tam strupa przez tydzien w miejscu itymnym nigdy oj tam pedofilia, mnie te wloski zwyczajnie wkurzaja- swedza, zlepiaja sie itp., zwlaszcza podczas okresu czulabym sie niehigienicznie bedac owlosiona ...