Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maitre

Pierwszy grudnia - pierwszym dniem diety!

Polecane posty

Zacznę z wami dziewczyny:) Mierzę 170 cm i ważę UWAGA 84kg. Ale chcę to zmienić i od 1 grudnia jem : śniadanko , potem lekki obiad i na tym koniec a żeby oszukać żołądek aby nie kumulował tłuszczu to jem raz dziennie przekąskę pod postacią owocu :) Robię też brzuszki bo mam figurę gruszki i właśnie z brzucha chudnę najszybciej :) Wiecie co ? UDA NAM SIĘ. Życzę każdej powodzenia i będę się dzielić rezultatami. Pozdrawiam:)

Jeśli kupisz to wykonasz pierwszy krok do zdrowia. Nie wiem jak u Ciebie, ale w Polsce zaczyna być dużo przypadków nowotworów jelita grubego i wtedy dopiero lekarze zalecają robienie lewatywy. Jednak jest już za późno, bo jelito grube jest w pewnym sensie upośledzone i nie wykonuje prawidłowo swoich zadań.

Kasiu|:) Nie moge znalesc tlumaczenia,ale popytam kolezankek moze wiedza jak nie to w aptece wytlumacze co chce:) CzerwonyMaczek witaj trzymam kciuki poczytaj temat od poczatku bylo juz duzo rad na temat diety:)

Kasiu napisz mi czy takie cos moze byc:) taka znalazlam na necie :),ktora moge kupic u mnie w aptece tylko ta jest jakas inna napisz prosze czy sie nada:P http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.detoxyourworld.com/acatalog/enema.html&ei=gBYYS-bDHtGl4Qa22q31Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CAkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Denama%2B2%2Blitre%2Bpharmacy%2Buk%26hl%3Dpl%26lr%3D

Gość malpajaja
Fajnie ze sie do nas przyłączyłyście dziewczyny:), fajnie ze mamy takie same cele;) za mna juz 3 dzien diety i powiem wam ze nie wiedziałąm że moge aż tak sie zawziąść:) pozdrawiam i trzymam kciuki;)

Gość malpajaja
Angel kochana od kiedy sie odchudzasz i czy przyniosło to jakieś efekty??

malpajaja pisalam juz co i jak jem mozesz sie cofnac i przeczyta:) od 16 listopada bylo 65 a jest 63:) nie glodze sie jem 5 malych posilkow dziennie nie jem slodyczy,fast foodow,nie pije napoi gazowanych nie jem po 18 jem lekkie i zdrowe rzeczy tylko ciemne pieczywo wqarzywa,owoce i zbieram sie na silownie:)

Gość iubgu8g7p7
a gdzie jest Kant Dupy:D

no wlasnie pisala,ze nic nie je moze jest juz pod kroplowka:D:D:D:D:D:D:D::D hihihi mam nadzieje,ze nie bidulka gdzies uciekla kant dupy wracaj do nas😭

KIWI - Bomba witaminowa Kiwi cenione jest nie tylko ze względu na smak i oryginalny kolor, ale głównie ze względu na bogactwo witamin i mikroelementów. Niektórzy określają je mianem bomby witaminowej. Owoce zawierają ogromne ilości witaminy C, E i B, mają także dużo potasu, cynku i niewielkie ilości sodu, pektyn i cukrów. Dzięki zawartości witamin wspomagają leczenie wielu schorzeń, zapobiegają przeziębieniom, ułatwiają leczenie grypy, wpływają na poprawę samopoczucia i działają kojąco na nerwy. Chronią także przed chorobami serca i zmianami miażdżycowymi, wspomagają też oczyszczanie organizmu z toksyn. Powinno się spożywać dziennie 1-2 owoców KIWI, podobno zawiera tyle wit. C co 5 cytryn.

Gość malpajaja
sorki angel masz racje gapa ze mnie;( przepraszam

Gość malpajaja
ja tez nie wiedziałam;)

hej dziewczyny! ja sie odchuzdam od 30 listopada. czy myslicie ze do swiat uda mi sie zrzucic jakies 3-4 kg??

Gość malpajaja
pewnie ze ci sie uda;)

cwiczenia na uda Szerokie przysiady pozwolą ci wzmocnić mięśnie ud. Rozstaw nogi szeroko, stopy powinny tworzyć linię prostą z rozstawionymi nogami i znajdować się poza szerokością kolan. Ręce oprzyj o biodra. Rób głębokie przysiady (jak sumo). Te ćwiczenia wspaniale modelują także twoje pośladki. Powtórz 2 serie po 12 ćwiczeń. To tradycyjne wykroki. Z pozycji do przysiadów obróć się w bok. Stopy powinny tworzyć wspólną linię z tułowiem. Rób przysiady tak, aby przednia noga tworzyła w kolanie kąt prosty pomiędzy udem a łydką. Kolano drugiej nogi nie powinno dotykać podłogi. Ćwicz 2 serie po 12 razy. ja w 2 tyg schudlam 2 kg wiec do swiat uda ci sie schudnac

Gość malpajaja
u mnie tez gorzej z cwiczeniami potrafie nie jesc a za to dupska nie ruszam;( A znacie sposoby na pozbycie sie celulitu??;(

sroki nie doczytalam Po prostu opieramy się o ścianę, nogi złączone, stajemy na palcach po kilku sekundach wracamy do poprzedniego stanu i codziennie 4 takie serie po 14-17 powtórzeń.

wiecie co dziewczyny mi tez ciezko jest sie ruszyc na silownie chodzilam dlugi czas kolezanki zrezygnowaly i nie mam z kim chodzic:( teraz namawiam je ,zeby wrocily na silownie to ja tez zaczne:P a co do cellulitu to nigdy nie mialam i nie mam i mam nadzieje,ze nie bede miec nie wiem dlaczego,ale z tym problemu nie mam

Gość malpajaja
za to ja mam chyba za nas wszystkie;( zaczełąm walczyć z nim równo z dietą mam nadziję że przyniesie to jakiś efekt a na wiosnę będe miała piękne gładkie nóżki;)

malpajaja zdrowa dieta duzo ruchu jakies cwieczenia moze dobry krem i powinno byc ok wiadomo,ze ciezko calkiem to usunac,ale efekty powinny byc

Gość malpajaja
robie papki z kawy i używam kremu evelain zielonego po pierwszym razie nic nie było, dzisiaj jak mąż mi po udzie ręką "przejechał" odrazu poczuł różnicę. Mam bardzo delikatną skórę na udach, może to pierwszy krok ku zwalczeniu tego paskudztwa;/ A co do diety to całkowicie odstawiłam słodycze a chłonełam kosmiczne ilości, jem dużo owoców i jogurtów troszku. Wiem ze to dopiero 3 dni ale ja mam zamiar wytrwać do rozmiaru 36;) i wiem ze przetrwam w tym postanowieniu, za bardzo sie zawziełam;)

Witam Cię Angel, to co mi pokazałaś to jest właśnie irygator tylko jego prymirywna wersja. Jak zakupisz to podpowiem co z tym robić.

hej dziewczyny! u mnie jak narazie dobrze, dzis na sniadaie dwa jajka na twardo, a na kolacje dwie kanapki z salata i ogorkiem i pomidorem, na obiad maly kawa łek ryby zkwaszona kapusta. a jak tam u Was??

Kant dupy nie grzesz bo pujdziesz do piekla:O:O😠 u mnie spoko od 16 listopada nie zajadlam ani jednego slodycza nicccccccccc jestem z siebie dumna :) kasiu ,ale chodzi ci o ten 2 link bo dalam jeszcze jednem z tym co znalazlam do zakupienia u mnie:) pozdrawiam trzymajcie sie :)