Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastygla

moj facet dzis w trakcie gry wstepnej zaczal lizac mi pupe

Polecane posty

Gość zastygla

bylam zaskoczona, bo nigdy wczesniej tego nie robil:) co prawda jestesmy dopiero na etapie poznawania sie w lozku, sypiamy ze soba niecale 2 miesiace:) strasznie mi sie to spodobalo:) tez tak lubicie?

Gość woj./
powoli dopiero wchodzicie w swiat erotyczny napewno nie raz cie zaskoczy faceci tez lubia l......ac

Gość zastygla
no wlasnie on jest duzo bardziej doswiadczony niz ja i podejrzewam, ze jeszcze mnie nie raz zaskoczy:) przepraszam moze jestem niedomyslna ale co powinno byc w tym wielokropku?:)

Gość lalala_tititit
niedoswiadczony nie lizalby ? poza tym jak to jest sypiac z facetem "doswiadczonym" czyli takim co wiele mial przed toba ? chyba niezbyt milo. mysle, ze testy na hiv macie juz za soba ;)

Gość zwykły lizodup
i tyle

Gość zastygla
tak oczywiscie, ze mamy za soba, moze jestem niedoswiadczona ale tez nie glupia i nieposzlabym do lozka z kims kto mial wiele partnerek przede mna bez aktualnych badan. oboje je zrobilismy. wiesz to, ze jest doswiadczony nie przeszkadza mi, nie jest tez dla mnie niemile. nie mysle o tym bo po co. to bylo kiedys

Gość lalalala_titit
wspolczuje, ja na szczescie mam zaszczyt czuc sie ta jedyna ;)

Gość zastygla
gratuluje:) ale tez nie ma czego wspolczuc, chory nie jest, jest dobrym czlowiekiem i dobrym partnerem, poprostu mial w zyciu inne kobiety przedemna:)

Gość tylko ze te jedyne
są jedyne do czasu, az facet nie bedzie chciał zasmakowac innej :p a potem będziesz była i zdradzona :D

Gość lalalala_tititi
nie no, nie chce ci doczukac, troszke sie drocze. zreszta to twoje zycie i twoje szczescie. tylko rozbawilo mnie slowo "doswiadczony" jakby tylko facet, ktory mial kilka(nasce) partnerek mogl wiedziec jak to robic. ;-) ale pewnie nie napisalas tego z taka mysla. a co do lizania pupy - mnie by osobiscie krepowalo, no ale ... wszystko przede mna.

Gość zastygla
a tam tak tez mowic nie mozna, jej facet moze byc zupelnie inny

Gość zastygla
mowiac szczerze to wie jak to robic:) jest moim drugim partnerem i choc z pierwszym sypialam przez dwa miesiace tylko( zerwalam z nim bo okazalo sie ze mnie zdradzal gnojek) to przy tym od pierwszego razu mialam orgazm! byla w szoku bo przed nim nigdy nie mialam a nawet czytalam, ze ciezko jest miec orgazm. a on porusza sie w taki sposob, ze odlatuje po kilku minutkach:) nie mowie, ze to zasluga tego, ze mial wiele partnerek bo domyslam sie, ze ci ktorzy sa dlugo z jedna partnerka tez sa doswiadczeni nie mniej niz ci ktorzy mieli ich sporo

Gość zastygla
mowiac szczerze to wie jak to robic:) jest moim drugim partnerem i choc z pierwszym sypialam przez dwa miesiace tylko( zerwalam z nim bo okazalo sie ze mnie zdradzal gnojek) to przy tym od pierwszego razu mialam orgazm! byla w szoku bo przed nim nigdy nie mialam a nawet czytalam, ze ciezko jest miec orgazm. a on porusza sie w taki sposob, ze odlatuje po kilku minutkach:) nie mowie, ze to zasluga tego, ze mial wiele partnerek bo domyslam sie, ze ci ktorzy sa dlugo z jedna partnerka tez sa doswiadczeni nie mniej niz ci ktorzy mieli ich sporo

Gość woj./
kropki? zastygla masz racje ze on mnial jedna laskie ale musiala ona byc doswiadczona i to ona go nauczyla co i jak ma robic a minetka to normalne robi sie to przy kazdej zmnianie pozycji naj mniej 3x