Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kobiet

drogie panie, nie bojcie sie, nie czytajcie tych prawiczkow

Polecane posty

Gość a co to w ogóle znaczy
"zbajerować" kobietę? Bo dla mnie bajerowanie niewiele ma wspólnego z seksem.

Gość Tamari siostra
Tamari- nawet mnie nie zbluzgasz, coś Ci sie stalo, może chora jesteś.

Gość Prawiczki sa OK
I tylko dziewice do nich pasuja

""zbajerować" kobietę?. Bo dla mnie bajerowanie niewiele ma wspólnego z seksem." Zbajerować oznacza zainteresowanie kobiety sobą na tyle, by chciała Ci się oddać. :o🖐️

Gość to ja widać jestem dziwna
bo nie lubię mężczyzn, którzy ciągle się muszą uczyć bajerowania. Dla mnie to takie chłoptasie a nie prawdziwi mężczyźni. Prawiczku podaj no jakieś źródło tych naukowych mądrości, bo bym sobie poczytała.

Gość to wychodzi na to
że seks uprawiany przez samców alfa i przez kobiety o dobrym materiale genetycznym jest w porządku i powinien być przez obie strony uprawiany bez ograniczeń i nawet nagradzany i pochwalany bo służy szczytnemu celowi jakim jest wydanie na świat możliwie najlepszego potomstwa. Natomiast seks uprawiany przez pozostałych samców i samice powinien być zabroniony bo jedynym jego celem jest szmacenie się przez obie strony.

"że seks uprawiany przez samców alfa i przez kobiety o dobrym materiale genetycznym jest w porządku" Niespecjalnie, bowiem co natura z tego ma jezeli nie płodzą dzieci? 🖐️ "Natomiast seks uprawiany przez pozostałych samców i samice powinien być zabroniony" Tu się zgadzam, dlatego też seksu nie uprawiam. 🖐️

Gość tylko skąd wiadomo że
dany mężczyzna jest samcem alfa a dana kobieta ma dobry materiał genetyczny?

Gość to wychodzi na to
A skąd natura ma wiedzieć, że będą stosowali środki antykoncepcyjne?

co Ty taki agresywny dzisiaj? :-O wyrazaj sie jak do mnie piszesz gnoju 🖐️

pomaranczo po chuj mam cie bluzgac? mam wazniejsze rzeczy do roboty.... pa

Bo na siłę się sprzeczasz, choć wiesz, ze ja mam rację. :o🖐️ Nie twierdzę, ze nie ma panienek które same nadstawiają tyłka, a także sytuacji gdzie obie strony na starcie wykazują zaintersowanie ale w przeważającej ilości przypadków to facet musi pobajerowac, zeby kobieta zechciała się z nim umówić i w dalszej perspektywie uprawiać seks. :o🖐️

Gość czy ktoś jeszcze w ogóle
uprawia seks z miłości?

Gość tylko dziewice sie licza
ja jestem prawiczkiem i na inne bym nie splunal

Gość e tam prawiczek
ty się zatrzymałeś gdzieś w latach 90-tych. Teraz jak kobieta ma ochotę na seks to nie czeka aż ją ktoś zbajeruje tylko sama idzie do faceta i proponuje.

taaaa:-O a czym jest to staranie sie? ja uwazam, ze jesli jedna strona i niewazne ktora wykaze sue glupota czy czyms zrazi to druga rezygnuje starac sie musza 2 strony moze tylko tyle, ze facet 1 zaczyna i tyle ale wcale tez nie zawsze

Gość a ja jestem dziewicą i
mi wsio ryba czy facet jest prawiczkiem, czy uprawiał seks z kobietami z którymi był w dłuższych związkach. Nie toleruję tylko tych bajerantów, facetów uprawiających seks z kim popadnie, przygodnie, dla samej zabawy, bo czuję do takich wstręt.

"a czym jest to staranie sie?" Tym, że to facet podejdzie i zacznie nawijkę. :o🖐️ Swoją drogą czy na kafe jest jakas porządna kobieta, która spełnia moje równanie liczby partnerów? :o🖐️

Gość co za pierdoły piszecie
co to niby za staranie się? jak się kobiecie facet nie podoba i nie ma chęci na bliższą znajomość z nim to choćby nie wiem jak się starał to ona do łóżka z nim nie pójdzie. Pamiętajcie że to kobieta wybiera samca a nie na odwrót. On się może zalecać, ale jak jej nie pasuje to on guzik zrobi.

"co to niby za staranie się? jak się kobiecie facet nie podoba i nie ma chęci na bliższą znajomość z nim to choćby nie wiem jak się starał to ona do łóżka z nim nie pójdzie." Owszem ale atrakcyjna ma zazwyczaj kilku takich z którymi poszłaby do łóżka. Wybierze tego, który wykaże najwyższy stopień inicjatywy. 🖐️

Gość czasy się zmieniają i teraz
to kobiety pierwsze podchodzą i zaczynają nawijkę

Gość to że czegoś nie widziałes
to nie znaczy, że tego nie ma. A to jest coraz powszechniejsze zjawisko.

"tak Prawiczku, ja spełniam Twoje równanie, jednocześnie twierdząc, że jesteś idiotą ze swoją dziś zaprezentowaną filozofią" Myslisz, ze nie widać, że jesteś zakamuflowaną niedziewicą 10+? :classic_cool:🖐️

Gość no niekoniecznie niekoniecznie
"Owszem ale atrakcyjna ma zazwyczaj kilku takich z którymi poszłaby do łóżka. Wybierze tego, który wykaże najwyższy stopień inicjatywy" - niekoniecznie, to już zależy od preferencji dziewczyny. Niektóre lubią nieśmiałych mężczyzn i tylko tacy je interesują a ci którzy wykazują wysoki stopień inicjatywy zwyczajnie je wkurzają.

" to że czegoś nie widziałes to nie znaczy, że tego nie ma. A to jest coraz powszechniejsze zjawisko." Procentowo ile ogólnych podrywów stanowią podrywy kobiet u heteroseksualistów? 🖐️

wow ale staranie zaczecie gadki zenada no coz, ale jesli facet po 20 ma problem z nawiazaniem rozmowy to jest dupa a nie facetem:-O kobiety tez zaczynaja rozmowe, bzdury piszesz i wcale nie rzadko jak Ci sie wydaje