Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kobiet

drogie panie, nie bojcie sie, nie czytajcie tych prawiczkow

Polecane posty

Gość dyskoteka to nie życie
"nawet jak kobieta raz dala d**y macho na dyskotece, to potem na zawsze jest puszczalska sciera i na porzadnego faceta nie zasluguje" - tak samo jak facet, który choć raz uprawiał seks na dyskotece nie zasługuje na porządną kobietę.

"gdybyś nie zrozumiał : napisałam własnie, że uważasz, iż dziewica powinna z otwartymi ramionami przyjąc takiego co się puszczał, tłumacząc to sobie, że on zdobywał doświadczenie " Ponawiam, wskaż mi fragment w którym to piszę. a proszę "facet zdobywa doświadczenia, uczy się bajerować, a kobieta się puszcza" Prawik: Dokładnie. Kobieta wystarczy, że się wypnie. Facet musi się postarać. I większość pozostałych postów ze strony numer jeden, dających mężczyznie większe przyzwolenie na swobodę seksualną "ale jak widać mój powyższy tekst Cię przerósł, więc napisałam wprost, " boże mój, no na pewno. przecież gdzie zwykły prawik może zrozumieć taką yntelektualystkę' no widzisz a jednak nie zrozumiał, czyli Twoja ironia jest dla samej ironii, zupełnie bez sensu

Gość do dyskoteka to nie życie
najgorze, ze takie ktore juz sie puscily na dyskotece potem chca miec porzadnych, spokojnych mezow

"Seksualność kobiety jest inna niż seksualność mężczyzny. U facet posiadanie wielu partnerek nie jest złe, natomiast u kobiety posiadanie wielu partnerów jest rzeczą naganną." - dla kogo jest złe i naganne a dla kogo nie jest? Dla mnie naganne jest uprawianie przygodnego seksu zarówno przez mężczyzn jak i przez kobiety i nie związałabym się z takim "doświadczonym" mężczyzną, bo nie miałabym dla niego szacunku.

Gość dlaczego niedziewice tak
interesuja sie prawiczkami? nie dla psa kielbasa. za malo porzadne dla nich jestescie

"a proszę "facet zdobywa doświadczenia, uczy się bajerować, a kobieta się puszcza"" Gdzie tu jest wzmianka, że dziewica powinna takiego przyjąć z otwartymi ramionami i nie ma powinna go odrzucać? :)🖐️

"najgorze, ze takie ktore juz sie puscily na dyskotece potem chca miec porzadnych, spokojnych mezow" - a tacy co uprawiali seks z kim popadło najczęściej chcą potem poślubić dziewice. Czysta hipokryzja.

Gość Dajcie już spokój z tymi temat
Ludzie czy Wy nie macie o czym dyskutować? Przecież od dawna wiadomo, że wiele osób tutaj świetnie się bawi pisząc o sobie, że jest sie prawiczkiem. To forum głównie jest dla małolatów, którzy się nudzą i nie umieja czasu sobie zagospodarować. Bo jestśli taki Brzydki Niski Beznadziejny, Offerma czy Prawiczek z Wiarą na serio tak mówią to cierpią na ciężką depresje bo głównie ludzie ze skrajna depresją tak mówią.

offermo,jedynki poprawione? bo z tego co mi wiadomo to w gimanzjum zaraz koniec semestru.Nie produkuj się zresztą wczoraj napisałam Ci,że z tobą nie ma rozmowy poki nie dojrzejesz chłopcze🖐️ Podejść nie podeszłam PzW ale jakieś tam spojrzenia i uśmieszki były choć nie wiem co to ma do rzeczy;)

Gość niedziewice to raczej
unikają prawiczków

Gdzie tu jest wzmianka, że dziewica powinna takiego przyjąć z otwartymi ramionami i nie ma powinna go odrzucać nie próbuj demagogii, bo jesteś na to za cienki w uszach napisałam, mój post dotyczył tego, że dajesz przyzwolenie facetom na seks a kobietom nie, to czy powinna przyjąć i co zrobi to już na szczęscie nie zależy od Ciebie ani żadnego innego faceta

"więc sprawa jest prosta przed facetem soją większe wymagania i więcej mu się wybacza niż kobiecie." Niektórym nie przetłumaczysz. Chciałyby zjeść ciastko i mieć ciastko. 😴🖐️

"jeden z tematów na kafeterii dotyczy dziewczyny która źle czuje się z tym że musi za swojego faceta płacić i że zarabia on znacznie mniej od niej.niech wam to coś da do myślenia." - a ty czytałeś wpisy kobiet pod tym tematem? niech to ci da coś do myślenia

"nie próbuj demagogii, bo jesteś na to za cienki w uszach napisałam, mój post dotyczył tego, że dajesz przyzwolenie facetom na seks a kobietom nie, to czy powinna przyjąć i co zrobi to już na szczęscie nie zależy od Ciebie ani żadnego innego faceta" Czyli w skrócie, nie ma takiego fragmentu i pierdolisz od rzeczy. Dziękuję za uwagę. :)🖐️ Wszystkim daję przyzwolenie na wszystko, tylko niech liczą się z konsekwencjami. :classic_cool:🖐️

Gość a co ma
zaliczanie panienek do bycia silnym mężczyzną? z głową masz jednak coś nie tak ofermo. mówię jeszcze raz, do lekcji!!!

Gość też mi argument
"A takie co mało zarabiają, chcą bogatych męzów." - a faceci, którzy mało zarabiają szukają żon z dużym posagiem

A takie co mało zarabiają, chcą bogatych męzów Raczej takie co mało zarabiają bardziej dążą do tego żeby poprawić swoje życie pod względem materialnym i to wcale nie poprzez faceta.

"Podejść nie podeszłam PzW ale jakieś tam spojrzenia i uśmieszki były choć nie wiem co to ma do rzeczy" No więc własnie, to facet musi wykonać pierwszy krok. Musi zatem mieć jakiś zysk z tego tytułu. :classic_cool:🖐️

"Raczej takie co mało zarabiają bardziej dążą do tego żeby poprawić swoje życie pod względem materialnym i to wcale nie poprzez faceta." Nie wszystkie są takie jak Ty. ;)🖐️

Gość do dyskoteka to nie życie
a co w tym zlego, ze ktos cierpi na depresje? to jego wina? moze ma powody by cierpiec na ta depresje. moze wlasnie prawictwo jest jedna z przyczyn

a czy ty offerma, oby nie zauważyłeś, że dzisiaj prawie wszystkie kobiety zarabiają, a większość wcale nie mało ? Co Ci faceci w większości są w stanie im za bezpieczenstwo zapewnić ? Wymuskany laluś ze srednią krajową ani takiej nie wyżywi ani nie obroni na ulicy, może co najwyżej rzeczywiście ponosić na rękach, jeśli będzie dostatecznie szczupła Wymagania są teraz inne po prostu i wiekszości kobiet, które są dziewicami nie odpowiada doświadczony facet, tak jak większosc facetów nie chce mieć w domu nie pracującego pasożyta, nie będziecie mieć wszystkiego, w jednym jesteście odciążani, to przychodzą inne konsekswencje "Wszystkim daję przyzwolenie na wszystko, tylko niech liczą się z konsekwencjami." ano racja, niech się liczą na szczęscie konsekwencje seksu przedmałżenskiego mężczyzn akurat będą wyciągane przez nas a nie przez Ciebie :)

"no, no... prawiczek daje swoje przyzwolenie. i co, konsekwencjami jeszcze straszy. a kim ty jesteś? niespełnionym frustratem, który całe dnie spędza na forum dla kobiet . lecz się." Przecież nie konsekwencjami wymierzanymi przeze mnie. :D🖐️

Gość kobiety wola macho
nawet dziewice

Gość no to wszystko jasne
"a co w tym zlego, ze ktos cierpi na depresje? to jego wina? moze ma powody by cierpiec na ta depresje. moze wlasnie prawictwo jest jedna z przyczyn" - dwa podstawowe uczucia w stanie depresji to smutek i złość. A z depresją idzie się do specjalisty a nie na forum.

No więc własnie, to facet musi wykonać pierwszy krok. Musi zatem mieć jakiś zysk z tego tytułu. Jeśli masz na myśli to,że tym zyskiem dla faeceta byłoby to że kobieta rozkłada nogi za to,że do niej podszedł to wtedy przeciętna kobieta spędzałaby w łóżku 3/4 życia:P ewelus22 ogolilabys w koncu te czarne klaki na rekach masz zaburzone postrzeganie?:O to nie moja ręka

Gość no własnie ja nie mam
szacunku do mężczyzn którzy uprawiają seks na prawo i lewo, to nie są prawdziwi mężczyźni

Gość ja tam jestem dziewicą
i macho nie lubię, bo mi te typy działają na nerwy

Gość offermo
napisz proszę coś o mężczyznach, wszak jesteś jednym z nich. tak wspaniale znacie kobiety, ich psychikę. napiszcie coś o sobie, żebyśmy mogły również poznać Was lepiej.

"Jeśli masz na myśli to,że tym zyskiem dla faeceta byłoby to że kobieta rozkłada nogi za to,że do niej podszedł to wtedy przeciętna kobieta spędzałaby w łóżku 3/4 życia" Nie rozumiesz. Jego nagrodą byłoby to, że jakby zbajerował 50 lasek to zyskałby szacun, a nie pogardę, jak kobieta która nadstawiła się 50 kolesiom. :classic_cool:🖐️