Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kobiet

drogie panie, nie bojcie sie, nie czytajcie tych prawiczkow

Polecane posty

10+ to może Twoje IQ, z zastrzeżeniem, że plus nie więcej niż 50 :D Jeśli ty piszesz, że nie chcesz kobiety 'po przejściach' to kobieta bez przejść również nie chce partnera szmatławca i na szczęscie to nie faceci zadecydują, którego wybierzemy, bo kryteria doboru na mojego własnego męża ustalałam ja, a nie ten chętny, co pół miasta zaliczył i teraz na dziewicę czeka, ot tyle

"niekoniecznie, to już zależy od preferencji dziewczyny. Niektóre lubią nieśmiałych mężczyzn i tylko tacy je interesują a ci którzy wykazują wysoki stopień inicjatywy zwyczajnie je wkurzają." To jest inna kwestia, takie które s rozwiązłe i mają 10+ czasem potem chcą takiego niesmiałego, gdyż jest duże prawdopodobienstwo, że taki będzie je traktował jak księżniczkę, a nie jak kurwę, którą jest. :o🖐️

pzw barzdiej falszywej osioby od Ciebie nie znam:-O RZYGAC SIE CHCE po chuj te klamstwa? nawet nie odpowiadaj, szkoda zachodu... 🖐️

Gość tego nie wiem bo nie
znam statystyk w tym zakresie, ale jak jestem gdzieś na imprezie to widzę to bardzo często. W dodatku mam wrażenie, że jeszcze 5-6 lat temu zdarzało się to dużo rzadziej. U mnie w związku inicjatywa też wyszła z mojej strony, chociaż my się nie poznaliśmy na imprezie.

"kobiety tez zaczynaja rozmowe, bzdury piszesz i wcale nie rzadko jak Ci sie wydaje" Może i tak, tylko jaki procent z tego to gadka wprost, a jaka to nakierowanie faceta na własciwy tor? :o🖐️

"pzw barzdiej falszywej osioby od Ciebie nie znam RZYGAC SIE CHCE po ch*j te klamstwa? nawet nie odpowiadaj, szkoda zachodu..." O co Ci znowu chodzi? :o🖐️ No tak wiadomo, że i tak nie napiszesz. :o🖐️

Gość teraz to już przegiąłeś
"To jest inna kwestia, takie które s rozwiązłe i mają 10+ czasem potem chcą takiego niesmiałego, gdyż jest duże prawdopodobienstwo, że taki będzie je traktował jak księżniczkę, a nie jak k**wę, którą jest." - ja właśnie lubię takich nieśmiałych i taki jest mój facet - pierwszy i jedyny. Obrażasz ludzi za to że mają poglądy które nie mieszczą ci się w głowie.

"ja właśnie lubię takich nieśmiałych i taki jest mój facet - pierwszy i jedyny. Obrażasz ludzi za to że mają poglądy które nie mieszczą ci się w głowie." W jaki sposób Ciebie obraziłem? 🖐️ "bajerowanie laski różni się od rozmowy. rozmawiać umiem, bajerować lasek - nie. to jest wprawdzie rozmowa, ale prowadzona w pewien specyficzny sposób. a poza tym to właśnie "facet który nie umie bajerować lasek jest dupą a nie facetem"." Może inaczej. Bajerować mogą tylko atrakcyjni, a nieatrakcyjni mogą conajwyżej nudzić. :D🖐️

Gość haha prawiczek ty to
rusz dupę sprzed komputera i idź na jakąś imprezę to sam zobaczysz, czy mówią wprost czy nie prost. A te które nakierowywują faceta na właściwy to to dopiero się starają:)

Gość racja racja
"Bajerować mogą tylko atrakcyjni, a nieatrakcyjni mogą co najwyżej nudzić." - tylko pytanie jaki mężczyzna jest atrakcyjny?

"rusz d**ę sprzed komputera i idź na jakąś imprezę to sam zobaczysz, czy mówią wprost czy nie prost." Przecież do mnie nic nie powiedzą wprost czy niewprost, bo po co? :o A co do innych to nie usłyszę. :classic_cool:🖐️ W innych miejsach natomiast to zjawisko niespotykane. 🖐️

Gość spotykane tylko nie
dostrzegasz:) U mnie w związku inicjatywa wyszła ode mnie i bynajmniej nie spotkaliśmy się na dyskotece:)

"śmieszne że obecne tu kobiety tak bardzo odżegnują się od facetów którzy mieli dużo lasek i takich "niewytrenowanych" chcą ale jednocześnie nikim nie pogardzają tak jak prawiczkami " co ty wygadujesz ? Mój narzeczony jest prawiczkiem i bardzo go szanuję, między innymi właśnie za to, znam więcej par, które nie bzykały się przed ślubem jak króliki i nikt nie gardzi tymi facetami mam prawo gardzić poglądami prawiczka, który uważa, że dziewica powinna z otwartymi ramionami przyjąć faceta co to się nie puszczał przecież a jedynie latami edukował w stosunkach międzyludzkich :D Ja za takiego profesora jednak podziękuję i dziewice, które znam mają zdanie wyjątkowo podobne

Gość dyskoteka to nie życie
"To już zależy od kobiety ale w przeważającej większości to typ macho" - ty to naprawdę wybiórczo patrzysz na świat i ludzi. Jak się idzie na dyskotekę żeby uprawiać seks to może i maczo, w innych sytuacjach zupełnie w czym innym przejawia się atrakcyjność mężczyzny

"mam prawo gardzić poglądami prawiczka, który uważa, że dziewica powinna z otwartymi ramionami przyjąć faceta co to się nie puszczał przecież a jedynie latami edukował w stosunkach międzyludzkich " Daję Ci godzinę na znalezienie tekstu mojego autorstwa, który mówi, że dziewica powinna marzyć o prawiczku i unikać doświadczonych. 🖐️ Jeżeli nie będzie to równoznaczne, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem i pierdolisz od rzeczy. :classic_cool:🖐️

"ty to naprawdę wybiórczo patrzysz na świat i ludzi. Jak się idzie na dyskotekę żeby uprawiać seks to może i maczo, w innych sytuacjach zupełnie w czym innym przejawia się atrakcyjność mężczyzny" Szare myszki też chca macho, tylko że taki się nimi nie interesuje. 🖐️ Te atrakcyjne kiedy już trochę zaczną gnić to wtedy szukają takiego niemacho, żeby się pozornie ustatkować i puszczac go kantem. 🖐️

Gość dobrze dziewica napisałaś
Szacunek kobiet do prawiczków nie wynika z samego tylko faktu, że są prawiczkami. Mój chłopak jest prawiczkiem i szanuję go za to jakim jest człowiekiem, jaki ma stosunek do innych ludzi. Gdyby wyskoczył z takimi poglądami jak Prawiczek z Wiarą to z pewnością straciłabym do niego szacunek.

gdybyś nie zrozumiał : napisałam własnie, że uważasz, iż dziewica powinna z otwartymi ramionami przyjąc takiego co się puszczał, tłumacząc to sobie, że on zdobywał doświadczenie ale jak widać mój powyższy tekst Cię przerósł, więc napisałam wprost, przepraszam, że przeceniłam Twoje zdolności, następnym razem postaram się bardziej łopatologicznie :D

Gość do dyskoteka to nie życie
nawet jak kobieta raz dala dupy macho na dyskotece, to potem na zawsze jest puszczalska sciera i na porzadnego faceta nie zasluguje

"Gdyby wyskoczył z takimi poglądami jak Prawiczek z Wiarą to z pewnością straciłabym do niego szacunek. " I myślisz, ze pod wpływem Twoich magicznych słów porzucę swoje poglądy? :o🖐️ "gdybyś nie zrozumiał : napisałam własnie, że uważasz, iż dziewica powinna z otwartymi ramionami przyjąc takiego co się puszczał, tłumacząc to sobie, że on zdobywał doświadczenie " Ponawiam, wskaż mi fragment w którym to piszę. :classic_cool:🖐️

Gość dyskoteka to nie życie
Czyli kobieta która nie chodzi na dyskoteki = szara myszka? I czy szara myszka = kobieta nieatrakcyjna? To cię może zaskoczę, ale wiele osób, kobiet i mężczyzn zna znacznie bardziej atrakcyjne formy spędzania wolnego czasu niż chodzenie po dyskotekach.

kobiety też bajerują facetów i wątpie żeby były inne wobec kogoś o kim wiedzą że będzie ojcem ich dzieci(żeby nie było prawdziwym ojcem i nie pisać mi tu o bękartach samców alfa:P) A swoją drogą jakbyście prześledzili psychikę człowieka to wiedzielibyście że każdy ma swój własny gust a podział na alby omegi jest bezsensowny

Gość do dyskoteka to nie życie
nie kazda kobieta, ktora chodzi na dyskoteki dala tam dupy. ale puszczalskie to na drzewo i won od porzadnych facetow

http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego :classic_cool:🖐️ "kobiety też bajerują facetów i wątpie żeby były inne wobec kogoś o kim wiedzą że będzie ojcem ich dzieci (żeby nie było prawdziwym ojcem i nie pisać mi tu o bękartach samców alfa ) " Krótka piłka ile razy podeszłaś i zagadałaś do faceta, który Ci się podoba? :classic_cool:🖐️ "każdy ma swój własny gust a podział na alby omegi jest bezsensowny" Co za bzdura. :o🖐️

Gość Facet Jacek
Seksualność kobiety jest inna niż seksualność mężczyzny. U facet posiadanie wielu partnerek nie jest złe, natomiast u kobiety posiadanie wielu partnerów jest rzeczą naganną. Tekst niżej wyjaśni wam wszystko http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego :)

Gość ofermooo jeden
są prawdy, całe prawdy i gówno prawdy. Ty znasz tylko tę ostatnią. idź lekcje odrabiać, bo niedługo koniec semestru.