Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kobiet

drogie panie, nie bojcie sie, nie czytajcie tych prawiczkow

Polecane posty

Gość facet do kobiet

uwazam za zenade ze prawiczki sa tutaj nadreprezentowane prezentuja oni bardzo dziwne podejscie do sfery seksu , jest tu wiecej prawiczkow niz normalnych facetow wezcie na to poprawke, czytajac ich posty oni radza wam jak postepowac w zwiazku albo mowia o czym mysla faceci, a tymczasem nigdy nie uprawiali seksu, wiec pozbawienia sa doswiadczen w jednej z najwazniejszych sfer zycia czlowieka 🖐️

Gość dzidzetta
mnie prawiczki smiesza szczegolnie z tekstem o "mrocznej przeszlosci seksualnej" dziewczyny bo wczesniej calowala sie z innym chlopakiem:)))

Gość jak takie gówniane
to czemu tu przesiadujesz? i pieprzysz trzy po trzy. a wiem radio maryja nie ma swojego forum, albo tam nie ma kogo nawracać. spad!!!

Gość facecie
co to do kobiet piszesz, już Cię lubię, bo zdrowo gadasz. :)

Gość dzidzetta
Ja mam mroczna przeszlosc seksualna bo jak poznalam mojego meza to przed nim chodzilam z innym chlopakiem:)))

"lata mi koło d... jak zwracasz się do kobiet. mamusia musiała Cię krzywdzić w dzieciństwie, albo co gorsza puszczała się. tak to może być trauma." Dobre, moja matka i puszczanie się. :D🖐️

Gość rozumiem że wzór
na mroczną przeszłość seksualną stosuje sie także do mężczyzn?

Gość ależ skąd
facet zdobywa doświadczenia, uczy się bajerować, a kobieta się puszcza

"a pewnie, ze dobre. dzięki za uznanie" Cieszę się, że mogłem Cię dowarościować. :)🖐️ "facet zdobywa doświadczenia, uczy się bajerować, a kobieta się puszcza" Dokładnie. Kobieta wystarczy, że się wypnie. :O🖐️ Facet musi się postarać.🖐️ Tak samo, jak facet wygrywając z kobietą w bijatyce zostałby wykpiony, ze w ogóle podjął się wyzwania lub nie dał jej wygrać. 🖐️ Jeżeli to kobieta by wygrała to zyskałaby szacun i respekt. 🖐️

Gość facet który zdobywa
doświadczenie i uczy się bajerować to zwykła szmata

albo sie ktos komu spodoba albo nie wystarczy byc soba a jesli masz na mysli poanie ktore dadza dupy jak im sie cos zafunduje to sorry to juz inna kategoria a facet ktory umie zdobyc tylko w taki sposob widocznie ma malo do zaoferowania poza korzysciami materialnymi

Gość a od kiedy to ludzkość
i przetrwanie zależy od bajerowania i uprawiania seksu z kim popadnie? Wydaje mi się, że w takich przypadkach raczej dąży się do tego, żeby z tego seksu nie było owoców.

Gość Tamari siostra
Sylwia, jacyś dwaj panowie do ciebie przyszli, czekają na dole w przedpokoju. Mówią, że byli umówieni na bang-bang czy gang-gang. Nie wiem o co im chodzi.

jemu chodzilo o to ze zwiazek zaczyna sie wlasnie od tego, ze jakis facet zbajeruje laske i dalej sie to potoczy...

Gość a od kiedy to ludzkość
i przetrwanie zależy od bajerowania i uprawiania seksu z kim popadnie? Wydaje mi się, że w takich przypadkach raczej dąży się do tego, żeby z tego seksu nie było owoców.

'jesli masz na mysli poanie ktore dadza d**y jak im sie cos zafunduje to sorry to juz inna kategoria a facet ktory umie zdobyc tylko w taki sposob widocznie ma malo do zaoferowania poza korzysciami materialnymi" o ile to można nazwac zdobywaniem, bo dla mnie to po rpostu kupowanie towaru. i nie bajera do tego potrzebna, tylko ok. 40zł zeby na kilka drinków starczyło :)

"albo sie ktos komu spodoba albo nie wystarczy byc soba " Porzadnej kobiecie nie wystarczy podobanie się. 🖐️ Facet musi się postarać. 🖐️ "a jesli masz na mysli poanie ktore dadza d**y jak im sie cos zafunduje to sorry to juz inna kategoria a facet ktory umie zdobyc tylko w taki sposob widocznie ma malo do zaoferowania poza korzysciami materialnymi" Kto tu gada o fundowaniu? :o Pisze ogólnie o "bajerze". 🖐️ "i przetrwanie zależy od bajerowania i uprawiania seksu z kim popadnie? Wydaje mi się, że w takich przypadkach raczej dąży się do tego, żeby z tego seksu nie było owoców ." Zazwyczaj przyszła matka dzieci faceta tez jest na początku bajerowana. Raczej nikt nie przyjmuje na początku strategii, że "to będzie matka moich dzieci i muszę zastosować inne techniki podrywu". :D🖐️

staranie sie to dla wielu wyciagniecie portfela starac sie musza obydwie strony jesli maja sie sobie podobac w ogole nie masz racji i jak zwykle sie z toba nie zgadzam

Gość wystarczy zbajerować 3-4
kobiety w życiu żeby w końcu zbajerować tę, która będzie matką jego dzieci. Jeśli bajeruje 20, 30 czy więcej kobiet to jest zwyczajną szmatą.

"starac sie musza obydwie strony jesli maja sie sobie podobac" Ja pierdole. :o🖐️ Nie piszę, jak ma być tylko jak jest w większości przypadków. :o🖐️ A jest tak, że to facet częściej podejdzie, zaprosi i zacznie bajerować. Koniec kurwa i kropka. :o🖐️

Gość a co to to w ogóle znaczy
"zbajerować" kobietę?. Bo dla mnie bajerowanie niewiele ma wspólnego z seksem.

" kobiety w życiu żeby w końcu zbajerować tę, która będzie matką jego dzieci. Jeśli bajeruje 20, 30 czy więcej kobiet to jest zwyczajną szmatą." Jestem wtedy dobrym samcem, samcem alfa, którego kobiety pożądają. Badania naukowe wyraźnie wskazują, że zarówno żonaci, jak i faceci mający duzo partnerek są dla kobiet bardziej pociągający. :classic_cool:🖐️ Wynika to z pierwotnych instynktów. 🖐️