Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kobiet

drogie panie, nie bojcie sie, nie czytajcie tych prawiczkow

Polecane posty

Gość offermo poszukaj problemu
w sobie zanim zaczniesz go szukać w niedobrych kobietach

Gość ewelus22 zgadza sie
spędziłaś cale zycie na lezeniu na wznak pod samcami alfa

Gość autorze wez sie puknij
w glowke mocno:D

Gość dyskoteka to nie życie
Facet, który poszedł do łóżka z 50 kobietami w moich oczach zasługuje na pogardę a nie na żaden szacun. Szacun to on może ma w Twoich oczach.

"no właśnie nie są inne. dlatego pojawiają się tematy sfrustrowanych pań które zalą się że mąż na bezrobociu siedzi albo zarabia mniej od nich, pojawiają się (masowo) tematy w stylu "gdzie są PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI", rozpadają się małżeństwa bo kobiety nie mają dla facetów szacunku (oni zresztą sami dla siebie też nie) jest cała masa "szczęśliwych singielek" w dużych miastach które wprawdzie chętnie przestały by być singielkami ale nie mogą znaleźć odpowiedzniego dla siebie faceta." w tym masz sporo racji i zgodzę się, że frustrujące może być z jednej strony oczekiwanie od płci przeciwnej 'spuścizny ewolucji' a z drugiej spełnienie jakichś współczesnych oczekiwań, ale prawda jest taka, że od wielu kobiet, to właśnie ich faceci wymagają zachowań z punktu widzenia ewolucji nie kobiecych i dodatkowo bycia kobiecymi, a tak po prostu się nie da i jest problem a będzie pewnie jeszcze większy i o ile Twoim zdaniem oczekiwania kobiety co do czystości przedmałzenskiej nie są zdrowe z jakiegoś punktu widzenia o tyle tak samo nie jest zdrowe, że kobieta ma pracować zawodowo a wyobrazasz sobie chociazby na tym forum taki temat? "Byłam dziewicą, teraz jestem żoną, a mój maz zarabia tak mało, że muszę iść do pracy - czy to nie skandal ?" :D przecież by tę babkę zjedli, a czemu ? Niby wszystko z punktu widzenia stosunków damsko-męskich jest prawidłowo

Gość offermo poszukaj problemu
Dlaczego jesteś prawiczkiem?

"Facet, który poszedł do łóżka z 50 kobietami w moich oczach zasługuje na pogardę a nie na żaden szacun. Szacun to on może ma w Twoich oczach." W Twoich może tak, lecz liczy się większość. 🖐️

Gość dokladnie to nie jest reka
ewelus. ludzie patrzec nawet nie potraficie? :O ale fakt, ze zbyt owlosione rece u kobiet wygladaja brzydko :(

A skąd wiesz jakie jest zdanie większości?

Jego nagrodą byłoby to, że jakby zbajerował 50 lasek to zyskałby szacun, a nie pogardę, jak kobieta która nadstawiła się 50 kolesiom. Miałby szacun ale w oczach kumpli a nie dziewczyn ewelus22 zgadza sie spędziłaś cale zycie na lezeniu na wznak pod samcami alfa nie pomyliłeś mnie z kims?:O z byłych jeden był samcem alfa a reszta to przeciętni normalni faceci...a zapomniałam że dla ciebie liczba 4 jest diabelska:P i nie leżałam na wznak bo to byłoby nudne:classic_cool: ewelus22 nie krec juz widze jak jestes zapuszczona tam na dole i zbiera mnie na wymioty na focie masz dwie ręce- moją i siostry.Radzę w kontakty zainwestować a nie w denka jak słoiki:D

Gość bo prawiczek jest
wszechwiedzący i na wszystkim zna sie najlepiej. ba mało tego, na wszystko ma poparte dowodami teorie naukowe. ot co

"przecież nawet do klubów/dyskotek mimo że niby kobiety chodzą chętniej to i tak częściej wchodzą za darmo a faceci na ogół muszą płacić za wejście." Swoją drogą, dyskryminacja i to jawna. :classic_cool:🖐️

jestem prawie pewien że gdyby facet który poderwał 50 kobiet chciał poderwać ciebie to była byś jedną z tych które tu na kafe opowiadają że "przeszłość się nie liczy" - owszem przeszłość się liczy a ściślej mówiąc podejście do seksu. Jesli ktoś mial 50 partnerek to podejście do seksu ma zupelnnie inne niż ja i mnie nie interesuje. Poza tym po prostu brzydziłabym się takiego faceta.

Gość fajna kobietkaa
Do wszystkich fanatycznych prawiczkow- z wiara i bez wiary: jak czytam wasze wypowiedzi to rzygac mi sie chce bo jeszcze takiego ograniczenia mozgu to jeszcze nie widzialam. Tak, ta "mroczna przeszlosc" to chyba najbardziej mnie rozsmieszyla hehe w jakch czasach wy zyjecie...? biedne niedowartosciowne kutasy!

jesli nawet ta owlosiona reka to reka twojej siory to i tak masz pewnie taskie chaszcze aslbo i wieksze bo jestescie genetycznie spokrewnione az sie dziwie ze bylas deska dla 4 facetow moze to jacys fetyszysci byli jesteśmy siostrami stryjecznymi a nasze podobieństwo jest jedynie charkterowe🖐️ mam małe c więc bez takich haseł Który? wiesz który:classic_cool: jak to który, ten który ją rzucił albo zdradzał nie chcialbys byc taki...uwierz

Gość Barara
Prawiczek z wiarą - dla mnie jestes nieudacznikiem zyciowym i zerem, ktory swoje frustracje przenosi na fora dla kobiet. zal mi ciebie koloego, naprawde

To już są insynuacje. Mam męża, którego kocham i nie zamierzam szukać nikogo innego.

Aha - i większość kobiet nie lata po dyskotekach w poszukiwaniu przygodnego seksu.

samiec alfa to taki samiec ktory zapina we wszystkie 3 dziurki, nie wiedziales? nie każdy ma obsesję na temat sexu analnego jak ty. Nie praktykowałam i nie zamierzam a ty sobie o tym fantazjuj co noc pod kołderką prawiku

nie mozna miec obsesji na punkcie czegos czego sie nie robi spowiadasz mi sie?gdybys nie miala anala na sumieniu tak gorzko bys sie nie tlumaczyla i kto to mówi:D najwiekszy onanista na cafe:D:D:D

"nie mozna miec obsesji na punkcie czegos czego sie nie robi" - owszem, mozna. Mozna obsesyjnie fantazjować na ten temat.

Gość kobiety niby nie lubia macho
ale to macho sa babiarzami i dalej zaliczaja, a prawiczki nadal sa prawiczkami. jakby kobiety nie lubily babiarzy, to oni by nie byli babiarzami. a co do seksu analnego - dzisiaj ciezko o kobiete w wieku okolo 25 lat, ktora jeszcze nie probowala. i jak tu dorosly facet ma znalezc kobiete, ktorej jeszcze do tylka nie wkladali

Gość do prawika z kafe
nie dosyć, że prawik, to jeszcze prostak. żadna porządna na Ciebie nawet nie spojrzy, więc nie masz co liczyć na dziewicę. co najwyżej na dziwaczkę

Gość najgorzej jak laska miala
anal i glebokie gardlo z polykiem :O😭

Deklarowane przez babiarzy babiarstwo podziel przez 3, mężczyźni lubią się chwalić tym, czego nie zrobili.

"takie rzeczy zostawiam pederastom i ladacznicom" - onanistom nie?

takie rzeczy zostawiam pederastom i ladacznicom serio?wszak zaliczasz się do pierwszej grupy:P

"anal i glebokie gardlo z polykiem" - albo jak facio pchał gdzie się dało i maczał w gównie

Gość Faja wodna
prawik z kafe jezli do tej pory jestes prawiczkiem to wedlug mnie jestes doopa ktora przegrala zycie. jesli nie potrafisz zdobyc dziewczyny do tego czasu to nie ma juz dla ciebie ratuku. dno