Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichałekQ

czuję sie frajerem bo moja dziwczyna była i ginekologa faceta

Polecane posty

Gość MichałekQ

Gość zxcvzxcvzxc
zrób jej na złość idź go gastrologa

Gość cholernik malutki
albo idź do urologa, ewentualnie możesz jakąś pielęgniarkę poprosić o cewnikowanie :P proktolog też byłby ok odewtem

Gość Ty tak poważnie
Jeżeli poważnie to jest to zupełnie normalne, w ogóle rzadko można spotkać panią ginekolog i one są podobno mniej delikatne przy badaniu. To po prostu lekarz jak każdy inny i nie ma w tym przecież podtekstów seksualnych. A Ty wyobrażasz sobie, aby facet dotykał Twojego penisa ?

Gość MichałekQ
ale mam wrażenie ze on miał dostep do tego czeygo nie powiniem miec dostępu żaden facet , miał okazje oglądac i dotykać cipke mojej dziewczyny

Gość MichałekQ
pozatym sam słyszałem rozmowe 2 ginekologów którzy się śmiali z kobiet mówili jakie ładne ich odwiedzaja i zgodnie stwierdzili ze by własnych córek nie wysłali do ginekologów facetów

Gość AsiaPOmoc
Michałequ chciałam ci powiedziec tylko tyle ze jezeli kochasz swoja dziewczyne i chcesz zeby dbała o swoje zdrowie to zrozum ze wizyty u ginekologa sa nieodłacznym aspektem w zyciu kazdej kobiety.To prawda ze kobiet ginekologów jest bardzo mało i ciezko znalezc odpowiednia dlatego kobiety najczesciej wybieraja lekarzy dobrych bez wzgledu na płec.Nie mow dziewczynie ze denerwuje cie jej lekarz ginekolog bo ja zniechecisz i do siebie i do wizyt ktore sa na prawde bardzo wazne.Pomysl ze ginekolog w ciagu dnia ma tyle pacjentek ze nawet nie probuje ich zapamietac!Badz facetem i nie rob z igły widły bo dla kobiety tez nie sa to badania przyjemne a najlepiej bedzie jak sprobujesz chociaz raz pojsc do lekarza z dziewczyna i wtedy bedziesz spokojny

a ja chce ci powiedziec ze powinieneś sie leczyc i nie zakładac tego samego tematu 15 razy

Gość MichałekQ
ale on ogląał cos co jest zarezerwowane dla mnie LEKARZ TO TEŻ FACET~!

Gość MAŁRYCY
A ja nie jestem lekarzem i tez pewnie ogladalem pizde twojej kobiety. Coz zrobic, taki to juz gatunek ze ciezko im sie oprzec nam, prawdziwym mezczyznom. No a co z toba? Huj z toba, cze!

Gość GINEKOLORZKA
to pewnie Twoja pierwsza dziewczyna a Ty masz 16 lat :)?

Gość birkaa
MichałekQ lepiej juz zamilcz...osmieszasz az wstyd mi czytac...żenujące.

a wiesz co? jak twoja dziewczyna sie rodziła i była mała to ja pewnie 10 facetów nago widziało nie wazne ze to byli lekarze wujkowie czy ojciec

Gość MichałekQ
wiadomo ze nie macie zachamowań pokazywać swoich cipsk przed obcymi facetami , wasz interes

Gość woj./
ha ha ha panowie czy was gnie co wy wachacie zmniecie klej,poczuc sie frajerem bo byla u ginekologa faceta,baran z ciebie

Gość dfgfdgfdfhf
Cóż, skoro czujesz się frajerem, to pewnie masz rację i nim jesteś :classic_cool:

Gość HereComesTheBride24
,,Zarezerowane dla mnie", srutututu, majtki, ew . cipka z drutu. Ona może Cię rzucić w każdej chwili i już nie będzie zarezerwowane dla Ciebie, tylko dla innego. Jesteś pyszałek i egoista, gdybym miała takiego faceta, to bym mu ,,delikatnie" dała do zrozumeinia, jaki z niego frajer, ale nie z powoud tego ginekologa. :/

Gość MichałekQ
Powiem, jak Ty mi powiesz ile masz lat. A w ogole to chyba pojde w odwecie do prostytutki na jakies macanko, co o tym myslicie?

Gość MichałekQ
albo nie - żeby tak bardzo zabolało, to obciągnę facetowi.

Gość MichałekQ
nie podszywaj się podemnie :] ja juz ze swoją dziwczyna to wyjasniłem , nie pójdzie do ginekologa a wy pokazujcie cipki waszym doktorkom , na pewno się z tego powodu cieszą chyba że jestescie brzydkie :)

Gość MichałekQ
nie pójdzie do ginekologa faceta *

oj autorze .......................gdzie ty masz mózg ? w Wacusiu jesteś żenujący .....................dla ciebie ważniejsze jest czy to był facet czy kobieta a nie zdrowie dziewczyny ? nawet nie wiem jak ciebie nazwać ? co prawda był już taki sam temat i " osobnik " z twoją dulską moralnością , ale moje osłupienie jest bardzo wielkie skąd sie biorą tacy jak ty .

Gość woj./
ty naprawde zmnien lekrza bo ten do kturego chdzisz cie oszukuje frajeze

Gość Toś frajer
1. boś zazdrosny 2. bo o lekarza 3. bo jakbyś isę kiedykolwiek kobiecymi sprawami interesił, to na 80% byś jej do babki gin nie wysłał

Gość MichałekQ
szkoda że mnie dissują same babki takie jak wy które bez żadnych problemów pokazują cipke byle kolesiowi bo jest lekarzem a kobiety tez sa dobrymi fachofcami , a wy jestescie zwykłym szmatami które jebią się z byle kim bo każda z was ma minimum 3-5 partnerów w swoim przebiegu chociaż zdażały się wśród was panienki z przebiegiem 17 ... cóż takie jest to forum ----FORUM SZMAT

Gość Ginekolog mężcyzna
Dziecko, ile Ty masz lat?

Gość ciekawasprawaaa
Obstawiam, że 15. No... góra 16.

Gość troche ci pogorsze humor
ja tam zawsze sie umawiam do faceta i jeszcze delikatnie dopytuje w recepcji czy jakiś młodszy :D Wizyta u gina faceta kręci mnie okrutnie :classic_cool: