Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zajebiście boli mnie ząb

Co na ból zęba? Jaki lek najlepszy?

Polecane posty

57 minut temu, Lena_km napisał:

Ja korzystam z opieki stomatologiczne w ramach pakietu Komfort. Jestem bardzo zadowolona. Myślę, że to naprawdę świetna sprawa.

Musisz jeszcze dopisać gdzie spamerze. 😁

Co prawda doraźnie i na kilka dni ale polecam wyszukać dziurę i przygotować igłę ze strzykawką i przepłukać-to zwykle pomaga.Tylko oczywiście to nie na kilka miesięcy.

Najlepiej udać się jak najszybciej do stomatologa. Jeśli szukasz dobrego specjalisty w Warszawie to polecam gabinety Eurodental. Świetnie leczą zęby i co najważniejsze bezboleśnie

ja byłam w Stomatologii Cichonia i bardzo polecam - dokładnie i dobrze! no i bezboleśnie! dla mnie to wielki komfort!

Z doświadczenia proponuję natychmiast zgłosić się do dentysty. Najlepszym rozwiązaniem będzie Centrum Stomatologiczne Demed. Panie w rejestracji są bardzo pomocne i zazwyczaj jak dzwonię z bólem udaje się znaleźć jakiś całkiem niedaleki termin. Lekarze też są super, wiec bez obaw jeśli chodzi o leczenie. 

Możesz spróbować wykorzystać domowe sposoby. Ja na ból zęba stosuje wyciąg z szałwii i przepłukuję jamę ustną. Ponadto robię zimne okłady.